perjantai 6. syyskuuta 2019

Pääroolissa silmät!

Muotivirtaukset vaihtuu jatkuvasti ja edellisvuoden tyyli on auttamattomasti poissa käytöstä. Meikkityyleissä korostetaan vuoron perään silmiä ja huulia ja nyt on taas silmien vuoro. Toivottavasti  kamalan näköiset huulitäytteet ja pullistukset unohdetaan kokonaan.


Sileä silmänympärysiho

Tämän hetken TÄHTITARJOUS iS Clinicalin YOUTH EYE COMPLEX NYT 95€ (119€) on voimassa enää sunnuntaihin 8.9 asti. Youth Eye Complexin suosio on todella suuri ja se ehti jo pariin kertaankin loppua meiltä. Onneksi iS Clinicalin toimitukset tulevat tosi nopeasti ja yleensä jo seuraavana päivänä lisätilaus on meillä. Tämä Youth Eye Complex on meillä iS Clinicalin eniten myydyin tuote. Enkä sitä ihmettele, koska se kosteuttaa ja elvyttää ohuen ihon kurtut pois pienessä ajassa. Nyt, kun kuivatin omat silmänympärykseni karrelle miselaariveden käytöllä tuo Youth Eye Complex siloitti silmin nähden kurttuista alaluomea. Moni asiakas on kiitellyt voiteen elvyttävää vaikutusta, koska tummia silmänympäryksiä se vähentää parin viikon käytön jälkeen. Nykyisin ihmiset kuvaa tilanteita ennen ja jälkeen ja pari asiakasta on näyttänyt kännykästään miten hyvin silmänympärys vaalenee muutamassa viikossa. Youth Eye Complex on pumppupullossa, mutta sitä ei tarvitse ottaa koko pumpun painallusta vaan puolikaskin riittää. Yleensä tuo pullo riittää 4-8 viikkoa, kun sitä käytetään aamulla ja illalla.
Nyt muodissa on hillitty ja luonnollinen silmämeikki.

Luonnolliset kaarevat ripset

Näiden kammottavien ripsipidennyksien jälkeen on muotiin tullut luonnollinen ja lähes huomaamaton silmämeikki. Siihen muotiin nämä meidän uusi ripsien kestotaivutushoito sopii erinomaisesti. Se tekee ripsistä kauniin kaarevat, mutta ne ovat kuitenkin luonnolliset.  Tumma kestovärjäys ja kestotaivutus näyttää hyvältä, vaikka ei käyttäisi mitään silmämeikkiä. Se on loistojuttu esimerkiksi etelän matkalla, kun haluaa olla lomalla myös meikkaamisesta. Meille on tulossa muutakin uutta, koska Xtreme silmämeikkisarja esitteli uudet luomiväri kynät. Tuo Xtreme on  silmämeikkisarja joka on samalta maahantuojalta kuin iS Clinicalkin. Vuosi sitten otin myyntiin Xtremen ripsivärit ja silimienrajaukset. Nämä silmänrajauskynät ovat olleet koko kesän meidän eniten myydyt meikkituotteet. Nyt nämä luomivärikynät ovat ihan superhyviä. Minun on pakko ottaa niitä myyntiin ja esitellä ne asiakkaille, koska niillä saa niin helposti ja nopeasti kauniin silmämeikin. Tuo kynämäinen luomiväri on todella helppo levittää ja se on puuterimaisen ja voidemaisen luomivärin välimuoto. Värejä siinä on useampia ja ne ovat tyylikkään hillittyjä mistä suomalaiset pitää. Tuon luomivärikynän hinta tulee olemaan 30-35€, mutta tarkkaa hintaa en ole vielä laskenut. Yritän saada ne myyntiin Pimeän Kaupan iltaan syyskuun lopussa. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti