tiistai 24. syyskuuta 2019

Ripsien kestotaivutushoito on ihanan rentouttava!

Vihdoinkin Mari ehti tehdä minulle tämän ripsien kestotaivutushoidon (88€) ja olen nyt tosi tyytyväinen. Olisin halunnut nämä kauniin kaarevat ripset jo pari viikkoa sitten, mutta se ei mahtunut aikatauluumme. Perjantain Pimeän Kaupan illassa voin näytellä näitä räpsy ripsiäni.

Kestotaivutushoito kaunistaa kasvot

Hämmästelen miten suuri vaikutus ilmeeseen on nämä kauniin kaarevat ripset. Nyt on ollut pakko vilkuilla peiliin moneen kertaan päivän mittaan, kun pitää katsoa onko ne todella minun ripset. Niiden laittaminen oli aivan ihana rentoutushetki joka kesti noin puolitoistatuntia. Hoidon aikana ei paljoa voi puhua ja seurustella, kun suun liikkeet liikuttaa myös silmiä. Työ on niin tarkkaa ettei siinä voi paljon turhaan liikehtiä. Mikään aineista ei kirvele tai kuumottele ja silmiin ei laiteta mitään. Ensimmäinen aine tuntui kylmältä ja odotin tuleeko jotain kirvelyä, mutta ei yhtään. Silmäni ovat tosi herkät ja käytän pitkin talvea kostutustippoja ja allergiatippoja vuoron perään. Näin on melkein kaikilla yli viisikymmenvuotiailla, mutta herkätkin silmät kestää kestotaivutushoidon. Ohuet pinsetit joilla yksittäisiä ripsiä käsitellään tuntuivat välillä iholla pistävältä. Sekin oli hyvä kokea, koska nyt tiedämme ettei kannata mennä ihoon kiinni pinsettien kanssa. Juuri näiden kokemusten takia on aina tarpeen tehdä ja saada hoidot kokeeksi niin pystyy asettumaan asiakkaan asemaan helpommin.
Tässä on kuva miltä minun ripset näyttivät kestotaivutushoidon jälkeen.
Itse olen niihin todella tyytyväinen.

Tämä on lähtötilanne ja siinä minulla on vielä silmämeikkikin poistamatta.

Ripset eivät tarvitse huoltoa

Tärkeä asia on ettei ripsiä tarvitse mitenkään huoltaa eikä varoa. Heti niiden laittamisen jälkeen suositellaan ettei käyttäisi vettä vuorokauteen. Kovin kirjaimellisesti en sitä ottanut ja kävin suihkussa ja pesin hiukset seuraavana aamuna, kun oli kulunut vaan kaksitoista tuntia. En usko, että se enää vaikutti taivutukseen mitenkään. Muuten kaikki on sallittua mitä muutenkin tekee. Voi käydä saunassa, hikoilla jumpassa, uida ja hieroa silmiä. Ripsissä ei ole mitään lisäosia mitkä voisi irrota kovasta käsittelystä. Ripsien pidennystä kokeilleet kysyvät heti tästä huoltamisesta ja kielletyistä tekemisistä. Itse en viitsisi muuttaa elämääni sen takia, että suojelisin ripsiäni ja siksi en mitään sellaista tarjoa asiakkaillekaan. Kestotaivutus pysyy hyvänä 3-8 viikkoa ja sen voi uusia taas kahdeksan viikon kuluttua, jos haluaa. Jokaisen ripset ovat erilaisia eikä voi etukäteen sanoa miten ne käyttäytyvät. Hoitoon kuuluu lopuksi kestovärjäys ja sehän yleensä haalistuu kuukaudessa ja sen voi uusia heti, kun haluaa. Kulmakarvat voidaan kestovärjätä ja muotoilla samalla ja sen hinta on toisen hoidon yhteydessä 19€. Kestotaivutettuja ripsiä voi hoitaa Yumi Lashes seerumilla (38€)  joka on väritön neste, mutta muuten samanlainen kuin ripsiväri. Poikkea Pimeän Kaupan iltana pe 27.9 varaamaan oma aikasi tai tule kyselemään, jos joku jää epäselväksi.

1 kommentti:

  1. Todella hieno lopputulos. Minullakin on ripsenpidennykset ja niiden huolto pitäisi taas varata pian. Miten tuo taivutus onnistuu pidennysten kanssa?

    VastaaPoista