lauantai 21. syyskuuta 2019

Ihana iS Clinical!

Kirjoitan tätä juttua perjantaina 20.9 ja tulin juuri iS Clinicalin seminaarista. Olen saanut lisävirtaa suuren määrän ja todella tärkeää uutta tietoa. Lauantaina 21.9  on vuorossa Dermatuden seminaaripäivä ja siellä minulla itsellänikin on lyhyt puheenvuoro.

iS Clinical suojelee ihoa ympäristön haitoilta

Olen niin paljon puhunut ja kirjoittanut uv-säteilyn vaaroista, että ne varmaan jo kyllästyttää lukijoita.  iS Clinicalin aurinkosuojavoiteet EXTREME PROTECT sk 30 (85€) ja ECLIPSE sk 50 (52€) olivat koko kesän erittäin suosittuja. Onkin tosi ilahduttavaa, että meidän asiakkaat ovat ottaneet vakavasti ihon suojaamisen tärkeyden. Kuitenkin nyt en kerro uv-säteilystä vaan sinisen valon vaikutuksista ihoon. Meillä oli luennoitsijoina iS Clinicalin kansainvälinen kouluttaja Katherine Medina ja tohtori Charlene Dehaven joten tieto mitä saimme oli uusinta mitä näistä asioista tiedetään. Sininen valo on puhelimen ja tietokoneen tuottamaa valoa ja sen vaikutukset ovat koko ajan seurannassa. Maailman terveysjärjestön tutkimusten mukaan ainakin eurooppalaiset ja amerikkalaiset joutuvat alttiiksi siniselle valolle vähintään neljä tuntia päivässä. Tosin hyvin moni tekee työtä tietokoneella ja altistuu siniselle valolle jopa kaksitoista tuntia eli puolivuorokautta. Aurinkosuojavoiteet eivät suojaa tältä siniseltä valolta vaan sen neutralisoimiseksi antioksidantit ovat paras valinta. Antioksidantti pitoiset hoitotuotteet korjaavat uv-säteilyn ja sinisen valon haitat ihosolukossa. 


iS Clinicalin tuotteet vähentävät sinisen valon vaikutuksia

iS Clinical käyttää vain farmaseuttisen tason raaka-aineita ja siksi hoitotuotteet ovat erittäin 
tehokkaita. Näiden tuotteiden antioksidantti pitoisuus on korkeampi kuin missään muussa Suomeen tulevassa kosmetiikassa. Minulle tämä oli uusi tieto, että antioksidantit ovat näin tärkeitä estämään sinisen valon vaikutuksia. Olen tosi tyytyväinen, että voimme tarjota asiakkaillemme tehokkaimpia mahdollisia tuotteita. Luulen, että tuon sinisen valon vaikutukset ovat tulevaisuuden keskusteluissa entistä enemmän ja käytetään kaikki keinot sen vähentämiseksi. Näitä tuotteita joissa on korkea antioksidantti pitoisuus on iS Clinicalilla useita. Paljon tietokonetta ja kännykkää käyttävän kannattaa valita ainakin joku niistä päivittäiseen käyttöön. Teen tähän listaa näistä suositeltavista tuotteista.
EXTREME PROTECT sk 30 (85€)
REPARATIVE MOISTURE EMULSION (109€)
SUPER SERUM ADVANCE (109€)
PRO-HEAL SERUM (107€)
YOUTH INTENSIVE CREME NYT 195€ (norm. 226€) 
C EYE SERUM ADVANCE (75€)

Nyt olikin tosi hyvä juttu, että tuo YOUTH INTENSIVE CREME on TÄHTITARJOUKSESSA vielä sunnuntai-iltaan 22.9 saakka. En ole tuota monipuolista tehovoidetta ajatellutkaan tämän sinisen valon suojaajana, mutta on hienoa tietää sen sopivan siihenkin. Tuo Youth Intensive Creme on myös erinomainen meikinalusvoide ja iho ja meikki pysyy mattapintaisena koko päivän. Alle 35-vuotiaille paras valinta voiteeksi on tuo Reparative Moisture Emulsion ja myös Pro-Heal Serum on hyödyksi monelle eri ihotyypille. Tulen tästä sinisestä valosta ja tietokoneen haitoista iholle kertomaan vielä moneen kertaan. Seuraan suurella kiinnostuksella miten tieto ja tutkimus sinisen valon vaikutuksista etenee. 
Youth Intensive Creme suojaa sinisen valon vaikutuksilta


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti