perjantai 27. syyskuuta 2019

Koko Hämeenlinna liikkeellä!

Toivottavasti Pimeän Kaupan ilta on yhtä suosittu kuin aina ennenkin. Ainakin sää pitäisi olla mitä parhain ja olihan jo eilenkin aivan ihana syksy sää. Tosi kiva, että joku tapahtuma saa hämeenlinnalaiset liikkeelle.

Älä unohda näitä

Eilen jo kirjoitinkin mitä tuotteita kannattaa ostaa ja miten niitä yhdistellä. Tässä on vielä muutama vinkki joita kannattaa harkita. Dermalogican BARRIER REPAIR (45€-20%) alkaa olla ajankohtainen suojavoide tuulta, sadetta, pakkasta ja kuivaa sisäilmaa vastaan. Se sopii aivan kaikille ihotyypeille ja sen päälle voi tehdä meikin. Barrier Repair jättää iholle silkkisen pinnan ja meikit levittyy ja pysyy hyvin. Sitten muistutan vielä tuosta TÄHTITARJOUS tuotteesta ja se on Dermalogican DAILY RESURFACER NYT 57€ (75€) ja saat kaupan päälle Multi-Active Toner hoitosuihkeen matkakoon. Tähtitarjoushan on voimassa 6.10 asti joten sen ehtii ostaa vielä ensi viikollakin. Silmänympäryksiä ei pidä unohtaa ja siihen on kolme vaihtoehtoa. iS Clinicalin supersuosittu YOUTH EYE COMPLEX (119€-20%) ja siitä on tullut myös meidän asiakkaille vakiovoide.  Voide siloittaa rypyt, parantaa aineenvaihduntaa ja sitä kautta vähentää tummuutta ja silmäluomien turvotusta. Dermalogican
MULTIVITAMIN POWER FIRM (58€-20%) on ulkoliikuntaa harrastavalle paras valinta. Se sulaa ihon rakenteeseen ja suojaa tuulelta, pakkaselta ja kyynelnesteeltä. Näin vanhemmiten silmät ovat
monella niin kuivat, että ne valuvat helposti ulkona. Kyynelneste suorastaa rohduttaa ohuen ihon ja sen parantamiseksi tai ehkäisyyn tarvitaan Multivitamin Power Firm voide. TOTAL EYE CARE sk 15 (48€-20%) sopii kaiken ikäisille ja se neutralisoi tummia silmänympäryksiä hyvin. Total Eye Caresta voi sanoa, että se on hoitava valokynä silmänympärille.
iS Clinicalin todella tarpeellinen uutuus on Lip duo NYT 95€ (126€) suunympärysihon ja huulien kuorinta ja tehoseerumi.


Lahjaksi matkakokoja

Perinteisesti yli 100€ ostoksesta saa lahjapakkauksen ja tällä kertaa se on Dermalogican ja iS Clinicalin yhdistelmä. Tuotteet ovat pakattu Dermalogican tyylikkääseen valko/hopea meikkipussiin. Siellä on matkakokoisina Dermalogicalta Intensive Moisture Balance hoitovoide Stress Positive Eye Lift silmänympärysnaamio, Skin Hydrating Masque kosteuttava naamio. Valitettavasti Posti on
perinteiseen tapaan hukannut pakettimme ja nuo lahjapakkaukset saadaan vasta perjantaina juuri ennen kymmentä. iS Clinicalin paketilla on erityisen mielenkiintoinen kohtalo, kun Postikaan ei tiedä sen olin paikkaa. Nämä tuotetilaukset olen tehnyt viime viikolla ja ne lähtivät meille maanantaina. Itse yritän olla tosi ajoissa tilauksia tekemässä, mutta mikään näköjään ei auta. Joka kerta stressitaso nousee sekä Marilla, että minulla, kun saa etsiä paketteja milloin mistäkin. Ellei tuo iS Clinicalin paketti löydy maahantuoja on valmistautunut laittamaan taxilla uudet tavarat meille. Joten kyllä me jotain hyllyihin saadaan. 
HUOMIO: kaikki tuotteet ovat tarjoushinnalla myös meidän verkkokaupassa koodilla pimeakauppa. Verkkokaupassa tarjoukset ovat voimassa pe 27.9- su 29.9 klo 24.00 asti.Ellette pääse perjantaina ostoksille voitte laittaa tilauslistaa sähköpostilla ja kertokaa, koska tulette ne noutamaan. Mikäli teillä on hoitoaika varattuna alkuviikosta voitte vielä silloinkin tehdä ostokset näillä Pimeän Kaupan eduilla. 
Tervetuloa!

2 kommenttia:

  1. Nyt Posti tunaroi niin paljon, että oli pakko tilata taxi tuomaan uudet tavarat Helsingistä. Kaikkia tuotteita löytyy nyt! Saimme hyllyt täyteen klo 13.00 mennessä ja taxipoika kantoi kaikki sisälle asti. Postin olisi pitänyt tuoda paketti tiistaina, kun se lähti Hesasta maanantaina. Ilmeisesti pakettia oltiin tuomassa keskiviikkona, mutta tuoja ei kai ollut lukutaitoinen. Hän oli soittanut alaoven summeria Valtosen kohdasta joka asuu yläkerrassa ja on päivän töissä. Hän ei hoksannut soittaa Kauneushoitola Inkeri Valtosen summeria, vaikka se on kissan kokoisin kirjaimin summeritaulun vieressä ja paketissa luki tuo kauneushoitola. Paketti lähti takaisin logistiikkakeskukseen ja torstaipäivän netin seurannassa luki, että paketti on kuljetuksessa ja tulee klo 16.00. En siis eilen kysellyt sen perään, kun vaan odotin klo 16.00 asti. Vasta sitten aloin pakettia kyselemään. Monen puhelinsoiton jälkeen saimme pienen paketin klo 11.00, mutta loput oli hukassa. Tuo paketti sisälsi Castelbelin tuotteet, mutta arvokkaat iS Clinicalin tuotteet on tiellä tietämättömällä.
    Onneksi nyt tavaraa saatiin. Täytyy sitten ensi viikolla selvittää missä se paketti vaeltaa.

    Inkeri

    VastaaPoista