keskiviikko 25. syyskuuta 2019

Taas tehdään kauppaa pimeässä!

Hämeenlinnan PIMEÄN KAUPAN ilta on perjantaina 27.9 ja hoitolassa palvelemme teitä 15.00-21.00. Tosin kyllä me palvelemme heti aamusta alkaen, koska teemme vähemmän kasvohoitoja aamupäivällä kuin aikaisemmin.

PIMEÄN KAUPAN ILTANA saat -20% alennuksen kaikista normaali hintaisista tuotteista. Yli 100€ ostoksesta saat lahjaksi tuotepaketin jossa on matkakokoisia Dermalogican ja iS Clinicalin tuotteita ja tuotepaketin arvo on 62€.
TÄHTITARJOUKSENA on DAILY RESURFACER NYT 57€ (75€) ja sen mukana saat Multi-Active Toner 50 ml hoitosuihkeen matkapakkauksena.

TARJOUKSESSA on myös ihanat CASTELBEL 300 ml VARTALOVOITEET NYT 19€ (31€)ja tuoksuvaihtoehtoja on useita. Esimerkiksi laventeli ja ruusu ovat olleet kesän suosituimmat tuoksut. Castelbelin vartalovoiteet ovat ohuita ja hyvin imeytyviä maitoja jotka ovat pakattu kätevään pumppupulloon. Meillä on myynnissä myös CASTELBEL SAIPPUAT NYT 9€ (16€) ja niissäkin on useita eri tuoksuja. Myös miesten tuoksuja löytyy ja kannattaa muistaa, että isänpäivä on marraskuun alussa. Castelbel vartalotuotesarjan maahantuonti loppuu Suomessa ja me emme saa enää kovinkaan paljon tuotteita lisää. Nyt voi hyödyntää nämä tarjoustuotteet joululahjoiksi ja pianhan me joulussa taas ollaan.

PIELOR sarjan hyvälaatuiset KÄSIVOITEET 30 ml NYT 8€ (norm.15€)  ja KÄSIVOIDE 30 ml  +HUULIRASVA COMBO NYT 10€ (norm. 18€). Pielor käsivoiteet ovat käsilaukkuun sopivia kolmenkymmenen millilitran tuubeja jotka riittää 2-3 viikkoa joka päiväisessä käytössä. Käsivoiteissa on  persikan ja sitruunan yhdistelmästä saatu ihanan raikas tuoksu. Näissä käsivoiteissa huomaan
miten mielihyvää tuottava hyvä tuoksu on. Hedelmäinen tuoksu vie ajatukset kesään ja aurinkoon
aina, kun käsivoidetta levittää. Tuoksu tietysti haihtuu nopeasti noin parissa minuutissa eikä jää pyörimään ympärillä koko päivää.  Tuo käsivoide ja huulirasva yhdistelmä on myös tästä Pielor hoitosarjasta joka on erikoistunut käsien ja vartalon hoitoon ja myös erilaisiin huulivoiteisiin. Tässä tuoteyhdistelmässä on aika perinteinen hento vaniljan tuoksu joka myös haihtuu nopeasti. Käsivoide on tuo käsilaukkukoko ja huulirasva on aivan normaalikoossa. HUULIRASVAN tarve alkaa olla
akuutti, kun sää tila kylmenee. Pielor hoitosarja tulee meille samasta firmasta kuin EYENVY (110€-20%) ripsiseerumikin.



UUTTA    UUTTA     UUTTA      UUTTA     UUTTA

XTREME sarja esitteli muutama viikko sitten LUOMIVÄRIKYNÄT (32€) mihin olen todella
ihastunut. Se on tuo sama hoitosarja mistä meillä on jo ollutkin myynnissä tosi suositut silmien rajauskynät ja ripsivärit. Nämä luomivärikynät ovat samaa huippulaatua kuin nuo edellisetkin meikit. Luomiväri on todella helppo levittää ja se pysyy taatusti siistinä koko päivän ja on kuitenkin vaivaton poistaa. Värisävyjä otin aluksi viisi ja ne ovat tyylikkäitä murrettuja ruskean, pronssin ja luumun sävyjä. ISCLINICALIN LIP DUO NYT 95€ (126€) on tehohoito huulille ja suun ympärysrypyille.
Pakkauksessa on huulten kuorintavoide mitä voi käyttää 2-3 kertaa viikossa ja huulihoidepuikko jota käytetään aamulla ja illalla. Olen nyt itse käyttänyt näitä kahta tuotetta kolmisen viikkoa ja mielestäni syvät ylähuulen juonteet ovat madaltuneet. Itselleni on tärkeää, että huulihoide lievästi ”pullistaa” huulia lisäämällä solukkoon runsaasti kosteutta eli hyaluronihappoa.

HUOMIOIKAA, että verkkokaupassa tarjoukset ovat voimassa sunnuntaihin 29.9 klo 24.00 asti. Näitä saippuoita, käsivoiteita yms.voi tilata kyllä verkkokauppaostosten yhteydessä. Ne eivät ole
ainakaan vielä verkkokaupassa, mutta nuo Xtreme luomivärikynät yritän ehtiä laittamaan sinne.
Mainitkaa tilauksenne yhteydessä mitä näistä haluatte ja laitamme ne ja laskun pakettiin mukaan.

TERVETULOA OSTOKSILLE!

iS Clinicalin Lip Duo NYT 95€ (126€) tulee todella tarpeeseen. 
Suunympärysrypyt ovat ongelma lähes kaikilla yli viisikymppisillä. 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti