maanantai 30. syyskuuta 2019

Tähtitarjous jatkuu vielä 6.9 asti

Pimeän Kaupan illassa yhtenä suosikkiostoksena oli tämä Tähtitarjouksena oleva DAILY RESURFACER NYT 57€ (75€) hoitotassut. Oli ilahduttavaa huomata miten moni tunsi tuotteen ja oli tyytyväinen sen tehoon.

KKK hoitotuote

Daily Resurfacer hoitotassut ovat tuote jota toivoisin kaikkien käyttävän. Sen vaikutukset näkyy heti ja se sopii kaikille ihotyypeille. Daily Resurfacer on erittäin tehokas hoitoaine ja sanon sitä myös KKK tuotteeksi eli kuorinta, kosteutus ja kiinteytys. Rakkaalla lapsella on monta lempinimeä ja sekin kertoo sen suosiosta. Itselleni Daily Resurfacer on välttämätön muuten en aamulla saa itseäni kuosiin. Varsinkin kesällä hikoiluttavan yön jälkeen käytin sitä joka aamu. Nyt, kun sisäilman kuivattava vaikutus on alkamassa sitä voi käyttää 2-3 päivän välein hiukan ihotyypistä riippuen. Daily Resurfacer tehtiin aikanaan DAILY MICROFOLIANTIN (50€) pariksi ja nythän senkin rinnalle on tullut DAILY SUPERFOLIANT (64€). Tarkoitus on, että jauhemainen kuorinta käytetään iltaisin ja Daily Resurfacer hoitotassu aamuisin. Riippuen ihotyypistä ja vuoden ajasta tämäkin systeemi toimii hyvin. Tuo myös jauhemainen Daily Superfoliant on hyvin samanlainen, kuin vanhempi sisarensa Daily Microfoliant. Se on vaan tarkoitettu enemmän ilman saasteiden vaikutusta vähentäväksi. Sen sisältämä japanin hiili imee pois pakokaasujen aiheuttamat raskasmetallit ja myös sinisen valon tuomat haitat.


Yli nelikymppisen salainen ase

Daily Resurfacer hoitotassuja voi käyttää myös kuurina eli joka aamu pyyhitään iholle tuo seerumi ja sitä voi tehdä parinkin viikon ajan ihotyypistä riippuen. Suomen ilmastossa otan hyvin varovasti nämä suositukset, koska säätila on ihan erilainen kuin Dermalogican kotikaupungissa Los Angelesissa. Kesällä hoitotassuja voi käyttää mielin määrin, mutta sisälämmitys aikana atooppiset ihot, couperosaihot, ruusufinni ja kuiva ohentunut iho voi rasittua liikaa jokapäiväisestä hoidosta. Tosin Daily Resurfacer on ihanteellinen atooppisen ihon ja couperosa ihon kuorintaan, koska nämä ihotyypit ei oikein muita kuorinta-aineita siedä. Suosittelen myös miehille tätä hoitotassua. Nuoremmat miehet saavat sillä mustapäät ja rasvoittumisen kuriin ja ihosta tulee kirkkaampi. Vanhemmatkin miehet hyötyvät siitä tosi paljon, jos heidät saa motivoitua sitä käyttämään. Oma puolisoni ei ihan oma toimisesti hoitotassuja käytä, mutta aina, kun itse käytän hoitotassua ja hän on kotona annan tuon toisen puolen hänelle. Tosin miesten motivoiminen ihonhoitoon on hyvin työlästä ja minä ja Mari olemme siitä jo luopuneet ylivoimaisena haasteena.  

2 kommenttia:

  1. Jännittävää tilasin eka kertaa tämän tuotteen...joskus oli kaupan päällisenä näitä hoitotassuja 4 kpl...ja siitä asti oon haaveillu näitä vielä ostavani. Mulla on atopia ja epäilen, että myös ruusufinni yrittää iskeä. Äidillä se todettiin keväällä ja samanlaista ärhäkkää näppyä oli mullakin otsalla. IS Clinicalin naamio aamuin illoin rauhotti tilanteen. Nyt tilattiin purkki sitä äidin kans puolitettavaksi.

    VastaaPoista
  2. Ps...tykkään aina ihmetellä niitä listoja, mitä myytiin pimeän kaupan päivinä. Ehkä semmonen lista on nytkin tulossa?

    VastaaPoista