lauantai 14. syyskuuta 2019

Valittakaa suoraan minulle

Kosmetologin työssä kuulee monenlaisia tarinoita ihmisten elämästä. Varsinkin näin pitkällä kokemuksella koen ettei enää mikään inhimillinen ole vierasta. Olen oppinut senkin, että ihminen selviää uskomattomista vastoinkäymisistä.

Meillä käy vain kauniita asiakkaita

Avioero tai avoero on yksi vaikeimpia kriisejä elämässä ja uskoisin, että asiakkaistamme yhdeksänkymmentäprosenttia on kokenut sen. Eroprosessissa tulee sanottua puolin ja toisin hyvin raadollisia asioita. Lähes aina kuulen omilta asiakkailtani, että hänen ulkonäkö ja ikä on haukuttu ja pilkattu perusteellisesti. Se sieppaa minua todella paljon ja koen sen täysin epäoikeuden mukaiseksi. Nämä herrat voisivat tulla valittamaan suoraan minulle, jos asiakkaani ulkonäössä on jotain vialla. Naiselle on niin helppo sanoa iästä ja sellaista kohtaa muuallakin kuin parisuhteessa. Tiedän, että naiset osaavat olla ihan yhtä ilkeitä puolisolleen, mutta epäilen etteivät he niin usein moiti miehensä ikää tai muuta olemusta. Moni nainen on todella syvästi pahoittanut mielensä näistä puolison sanoista ja ne jää helposti vaivaamaan lopuksi ikää. Yritän tällä blogijutullani vakuuttaa asiakkaat ja lukijat, että olette viehättäviä ulkonäöstänne ja hyvinvoinnistanne  hyvää huolta pitäviä naisia. En ole koskaan nähnyt meillä asiakkaana ihmistä joka ei olisi kaunis ja huoliteltu. Näin uskon olevan myös tämän blogin lukijoissa. Silloin, kun ihminen on valinnut elämän tavakseen huolehtia myös ulkonäöstään on takuulla muita itsensä ikäisiä nuorekkaampi. Jo se asenne, että käy kosmetologilla ja hoitaa itseään kertoo siitä, että ulkonäköön on kiinnitetty huomiota. Samoin on myös lukijoiden kohdalla. Silloin, kun lukee tällaista kauneushoitolan blogia on ilmiselvästi kiinnostunut ulkonäöstään. Ei tätä viitsisi lukea ja näille sivuille tuskin olisi eksynyt, jos ulkonäköasiat ei kiinnosta. Siitä seuraa automaattisesti se, että tekee myös jotain oman ulkomuotonsa eteen.

Iälleen ei kukaan voi mitään

Ymmärrän hyvin, että se kirpaisee, jos puoliso rakastuu itseä parikymmentävuotta nuorempaan naiseen ja vielä ilkeilee exvaimonsa iästä. Kuitenkin jokainen tietää sen tosi asian, että ainoastaan  tyhmä ja ilkeä ihminen pilkkaa toisen ikää. Iälleen ei kukaan voi mitään ja ikää tulee tasapuolisesti jokaiselle. Älkää jääkö piehtaroimaan niihin pahansuopiin sanomisiin mitkä ovat tarkoitettukin toisen itsetunnon luhistamiseksi. Tiedätte myös sen, että arki tulee tuossa uudessakin suhteessa ja suuri ikäero koituu aivan varmasti ongelmaksi. Ihminen joka valitsee elämän kumppaniaan tai ylipäätään ystäviään ulkonäön perusteella ei todellakaan ole kovin mukava ihminen. Se kertoo vain pinnallisuudesta ja itsekeskeisyydestä. En todellakaan tykkää, että asiakkaidemme ulkonäköä mollataan, koska meillä käy fiksuja naisia joilla on huoliteltu olemus. Tärkeää on myös ettei itse koskaan tee samalla tavoin, että väheksyy toisen ihmisen ulkomuotoa. Valitettavasti juuri naisten kohdalla ikääntymistä pidetään suurena miinuksena. Itse olen sitä mieltä, että mitä ulkonäössä menetetään korjaantuu monin kertaisesti niillä opeilla ja kokemuksilla mitä jo keski-iän ylittäneillä on ehtinyt kertyä. Tähän naisen ikään kiinnitetään huomiota myös työpaikoilla ja monissa muissa asioissa. Jotenkin on niin helppoa hakea nimenomaan naisen ikääntymisestä jotain huonoa. Juuri tämän takia ulkonäöstään täytyy pitää huolta ja osoittaa myös ulkoisella olemuksella olevansa ajantasalla ja täysillä kiinni nykyhetken trendeissä myös työpaikallaan. Hyvin helposti työelämässä pyyhältää ohitse joku parikymppinen pojan kloppi ellei osaa pitää varaansa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti