torstai 26. syyskuuta 2019

Näitä kannattaa ostaa Pimeän Kaupan tapahtumasta

Nyt kannattaa hankkia hoitotuotteet koko talveksi, koska seuraava Pimeän Kaupan ilta on vasta helmikuussa. Tähän aikaan vuodesta pitää myös siirtyä talveen sopiviin tuotteisiin jotka suojaavat ihoa muun hoidon lisäksi.



Öljymäiset seerumit sopii talveen

Sisälämmitys on alkamassa ja kohta iho altistuu suurille lämmön vaihteluille. Hoitotuotteiden tarve on ihan toisenlainen kuin kesällä. Suosittelen jokaiselle seerumin vielä hoitovoiteen lisäksi. Dermalogican öljymäiset seerumit sopivat talveen oikein hyvin. OVERNIGHT REPAIR SERUM  (69€-20%)  on monelle vanha tuttu ja se sopii parhaiten yli nelikymppisille yökäyttöön. Sen pariksi sopii hyvin iS Clinicalin SUPER SERUM ADVANCE (109€-20%)  joka on erinomainen vahvistamaan ihoa ja se myös siloittaa ja kiinteyttää ihoa hyvin. Ylipäätään iS Clinicalin seerumit ovat huomattavasti tehokkaampia kuin Dermalogican vastaavat. Kuitenkin Dermalogican öljymäiset seerumit ovat paikallaan tähän vuoden aikaan. Paljon ulkoilevalle ja talviliikuntaa harrastaville suosittelen Dermalogican PHYTO REPLENISH OILIN (76€-20€) jota käytetään aamuisin ja se nimenomaan suojaa ihoa ulkoisilta rasituksilta. Sen kanssa iltaisin suosittelen iS Clinicalin PRO-HEAL SERUMIN (107€-20%) joka vähentää punoitusta, rauhoittaa couperosaa ja tasapainottaa ihon toimintoja. Erittäin kuivalle iholle sopii yö-ja päiväseerumiksi iS Clinicalin HYDRA-COOL SERUM (65€-20%) joka sisältää puhdasta hyaluronihappoa joka on kosmetiikan kosteuttavin raaka-aine. Hydra-Cool Serum sopii aivan kaikille ja myös nuorille asiakkaille. Se käy myös silmänympärysalueelle.

Daily Resurfacer hoitotassut ovat nyt Tähtitarjouksessa 57 € (norm. 75 €) ja 
saat kaupan päälle Multi-Active Toner hoitosuihkeen matkakoon.


Iho vaatii suojaa ja kosteutta

Voiteista kannattaa valita hiukan täyteläisemmät koostumukset. Viime talven suosikkivoide oli iS Clinicalin SHEALD BALM (81 € -20 €) ja se on 60 ml tuubi. Dermalogican SUPER RICH REPAIR (93€-20%) on 50 ml pumppupurkki ja se on ollut myös erittäin pidetty voide, koska se myös kiinteyttää ja elvyttää. Dermalogican MULTIVITAMIN RECOVERY MASQUE (58€-20%) on aivan välttämätön tuote lähes kaikille. Atoopikot selviävät talvesta tämän naamion avulla jota voi käyttää myös tehohoitona käsiin. Meikin suojaavaa vaikutusta ei kannata unohtaa ja Dermalogican SKINPERFECT PRIMER sk 30 (49€-20%) meikinpohjustusvoide ei löydä vertaistaan. Se kaunistaa ihon, kiinnittää meikin ja suojaa pakkaselta ja auringolta. Meikkivoiteena Youngbloodin MINERAL NATUREL FOUNDATION (65€-20%) on meidän suosituin meikkituote ja se jättää luonnollisen sileän pinnan, mutta antaa sen lisäksi hyvän suojan kylmältä ulkoilmalta.

iS Clinicalin kaulavoidetta ei pidä unohtaa. NECK PRIMER COMPLEX (95€-20%) on lähes välttämätön nyt, kun kaula joutuu huvien ja kaulusten hankaamaksi ja kaulan kosteus imeytyy kankaaseen joten se vaatii nyt lisähoitoa. Neck Primer Complex on aivan erityisen tehokas kiinteyttäjä ja vahvistaja ohulle helposti rypistyvälle kaulan iholle.

TERVETULOA PERJANTAINA! Muistakaa, että tarjoukset ovat voimassa verkkokaupassa su 29.9 klo 24 asti. Alennuksen saat koodilla pimeakauppa

4 kommenttia:

  1. Kiitos vinkeistä! Niin montaa purnukkaa tarvis! Iho on niin kuiva, että siihen sattuu. Ainakin precleance on pakko saada ja tulihan tuossa monta muutakin vinkkiä sulta.

    VastaaPoista
  2. Täällä me taas odotamme näitä purkkejamme. Olemme varmaan suututtaneet jonkun postin ylijumalan, kun taas odotamme paketteja. iS Clinicalin tuotteet ovat olleet matkalla maanantaista lähtien. Postin sivulla lukee, että se olisi meillä klo 16.00 mennessä. Kello on nyt varttia vaille neljä joten tiukoille menee. No, onhan meillä vielä huomenaamu aikaa metsästää pakettejamme. Tuttua hommaahan tämä on.

    Inkeri

    VastaaPoista
  3. Eikä ja taas!

    VastaaPoista
  4. Kyllä tuo Posti niin työllistää meitä, että Rinteen hallitus saa takuulla kaikki töihin. Harmi vaan, kun olisi ihan muutakin työtä kuin metsästää paketteja. Nyt hukassa on iS Clinicalin paketti ja heiltä on tähän asti tullut lähetykset ajallaan ja tosi nopeasti. Eikös nyt, kun tuotteet tarvittaisiin välttämättä niitä ei löydy. Olen itse tehnyt kaikkeni, että tilauslistat lähtee meiltä niin ajoissa kuin ikinä pystyn. Näköjään millään ei voi estää tätä kummallisuutta, että Pimeän Kaupan iltaa varten paketit hukkuu. En nyt muista onko ne tulleet kertaakaan kommelluksitta.

    Inkeri

    VastaaPoista