maanantai 9. syyskuuta 2019

Tähtitarjouksena on Youth Intensive Creme!

TÄHTITARJOUKSENA on iS Clinicalin YOUTH INTENSIVE CREME NYT 50 ml 195 € (norm. 226 €) ja 100 ml 350 € (norm. 399 €). Saat mukaan vielä kaksi näytepussia Youth Serumista joten pääset kokeilemaan aineiden yhteisvaikutusta.Paras käyttämäni hoitovoide

Halusin tämän Youth Intensive Cremen Tähtitarjouksen tähän kohtaan, koska se on juuri tähän ajankohtaan sopiva voide. Tähän vuodenaikaan, kun ei ole vielä pakkasta tai aurinkoa Youth  Intensive Cream on loistava elvytys ja kiinteytys aivan kaikille yli kolmikymppisille. Youth Intensive Creme on ehdottomasti paras voide mitä olen koskaan itse käyttänyt. Sen tehokkuuden ja vaikuttavuuden lisäksi se on käytössä ihanan kevyt ja tuoksukin on kevyen raikas. Mitään tuoksuaineita ei iS Clinicalin missään tuotteessa ole, vaan tuoksu tulee raaka-aineista eikä aina ole ollenkaan niin ihana kuin tässä voiteessa.

Suomessa tähän vuodenaikaan Youth Intensive Creme riittää yksinäänkin ilman mitään seerumeita, mutta kuivalle yli kuusikymppiselle iholle suosittelen sen alle vielä seerumin. Monipuolisin seerumi on iS Clinicalin Youth Serum (185 €), se tuo riittävän kosteuden myös superkuivalle iholle pakkasillakin. Youth Serum yhdessä Youth Intensive Cremen kanssa estää ihon ohentumista, veltostumista ja kuivumista. Toinen vaihtoehto seerumiksi on Super Serum (107 €) joka palauttaa ihon napakkuutta, mutta sen kosteuttava vaikutus ei ole yhtä suuri kuin Youth Serumin.

Käyttötapoja on useita

Youth Intensive Creme on niin monipuolinen voide, että se taipuu moniin käyttötapoihin. Jos ostaa tuon isomman sadan millilitran pakkauksen riittää se lähes jouluun yksinään käytettynä päivä- ja yövoiteena. Sitten, kun alkaa kuivempi pakkaskausi sinne alle voi lisätä tuon yllä mainitun Youth Serumin. Oikein rasittavassa säätilassa ja paljon ulkoilevalle nuo Dermalogican öljymäiset Phyto Replenish Oil (75€) ja Overnight Repair Serum (65€) sopivat myös tämän voiteen kanssa yhteen.

Youth Intensive Creme on käyttäjälle hyvin helppo, kun sen lisäksi tarvitaan ainoastaan silmänympärysvoide ja puhdistusaine. Sitä ei tarvitse pelätä, että näin elvyttävä voide ei sopisi rasvoittuvalle iholle. Youth Intensive Creme ei vaikuta talin eritykseen eikä sen ohut rakenne rasvoita kolmekymppistä sekaihoakaan. Toivon, että mahdollisimman moni ottaisi tämän voiteen käyttöön ja siksi edullisempi hinta joka myös tukee ostopäätöstä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti