sunnuntai 29. syyskuuta 2019

Pimeän Kaupan tarjoukset ovat vielä voimassa verkkokaupassa!

Vielä on aikaa tämä sunnuntaipäivä kello 24.00 asti hyödyntää nämä Pimeän Kaupan tarjoukset verkkokaupassa. Voitte myös laittaa sähköpostia tai tekstaria mitä tuotteita haluatte ja ilmoittaa koska tulisitte ne hakemaan.

Seuraava Pimeän Kaupan tapahtuma on helmikuussa

Nyt kannattaa hiukan tehdä ostokset sillä silmällä, että tuotteet riittää ensi helmikuulle. Kaupunkikeskusta ry:n tehokas toiminnanjohtaja Sari Hagemeir on jo ilmoittanut, että Pimeän Kaupan ilta on helmikuussa, mutta päivämäärä hakee vielä paikkaansa. Sari on hyvä ystäväni yrittäjänaisyhdistyksen kautta ja arvostan kovasti miten paljon hän on kehittänyt yhteistyötä ja tapahtumia Hämeenlinnassa. Ennen joulua meillä on ollut yleensä Avoimien Ovien tapahtuma tai Black Friday, mutta nyt en voi sitä varmaksi luvata. Pitää kuulostella mitä muut yrittäjät tekevät. Nyt ainakin tuotteet ovat niin hyvällä hinnalla, että tarjous kannattaa hyödyntää. Youngbloodin meikkituotteet ja Joan Collins huulipunat tekivät myös kauppaansa perjantaina. Ne ovat myös verkkokaupassa. Uutuudet Xtremen luomivärikynät (35€-20%) eivät ole vielä verkossa, koska vielä hiukan muotoutuu mitä värejä otamme myyntiin. Kaikki ketkä kokeilivat uusia Xtremen luomivärikyniä olivat aivan yhtä ihastuneita kuin minäkin. Ne levittyvät niin helposti, että ryppyinen ja kuiva silmäluomi on helppo meikata. Niiden pysyvyys on myös erinomainen, mutta ne lähtee helposti puhdistusaineella pois. Xtreme meikissä on myös kynämäinen luomivärin pohjustustuote eli primer niille joilla luomivärit eivät yleensä pysy. Sitä voi käyttää ihan minkä merkkisen luomivärin kanssa hyvänsä ja kynämäisenä se on helppo levittää. Nämä kaikki ihanuudet tulee kyllä verkkokauppaan syksyn aikana.
Meikkituotteet ovat myös suosikkiostoksia Pimeän Kaupan illassa.

Luonnollisuus on valttia

Tällä hetkellä luonnollinen meikki ja mahdollisimman luonnollinen kosmetiikka on uusi trendi. Nuo mahtavat ripsipidennykset ja hiusten pidennykset ovat jo käyneet vanhanaikaiseksi. Siksi tuo nyt meidänkin tekemä ripsien kestotaivutushoito (88€+19€ kulmienvärjäys) on noussut maailmalla suosituksi. Se on aivan luonnollinen kaunistus jota kukaan ei huomaa ”keinotekoiseksi”. Meikkivoiteissa ohuet ja läpikuultavat laadut nostavat suosiotaan ja niitähän meillä on aina ollut. Nyt perjantai iltana suosituin oli Dermalogican SKINPERFECT PRIMER sk 30 (49€-20%). Tässä primerissä on kaikki ne ominaisuudet joita hyvässä meikinpohjustusvoiteessa tarvitaan. Se suojaa ihoa, lämmön vaihteluilta, auringolta, siniseltä valolta, pakkaselta, sisäilmaongelmilta ja kuivalta huoneilmalta. Samalla se antaa kauniin sileän ja heleän ihon pinnan ja peittää myös kirjavuutta. Ne kosmetologit jotka lopettivat Dermalogican käytön heidän sotkujensa takia jättivät myyntiin juuri tämän SkinPerfect Primer sk 30, koska sen voittanutta ei löydy. Toinen kestosuosikki meikeissä on YB:n NATURAL MINERAL FOUNDATION (65€-20%) joka on luonnollinen, mutta sillä voi tehdä hyvin peittävänkin meikin. Erilaiset jäljet, arvet ja kirjavuus peittyy todella hyvin useammalla kerroksella tätä jauhemaista mineraalimeikkiä ja kuitenkin siitä jää luonnollinen pinta eikä mitään pakkelikerrosta. Ne jotka ovat alkaneet käyttää Dermalogican SHEER TINT sk 20 (49€-20%) värillistä päivävoidetta käyttävät sitä vuodesta toiseen. Sheer Tint sk 20 antaa paremman peittävyyden kuin SkinPerfect Primer sk 30 ja se on hyvin helppo levittää ikääntyneelle ryppyiselle iholle. Kaikki meidän yli kahdeksankymppiset asiakkaat käyttävät sitä myös, mutta myös nuoret alle kolmekymppiset. Niiden välissä olevat ikäluokat kääntyvät usea
mmin YB:n mineraalimeikin kannalle. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti