keskiviikko 4. syyskuuta 2019

Kuivuneiden silmäluomien tehohoito

En olisi luullut, että saan silmänympärykseni räjähtämään muutaman päivän miselaariveden käytöllä. Uskottavahan se on, koska tunnen kaiken päivää kirvelyä yläluomessa. Alaluomi veti ihan kurttuun ja koko silmänympärys punoittaa.

Rauhoittava hoito

Nyt kerron omasta kokemuksestani silmäluomien rauhoittamisesta, mutta tästä voi ottaa oppia muutkin vastaavassa tilanteessa olevat. Ensimmäinen asia on aina poistaa se tuote tai asia mikä ihon on ärsyttänyt. Minun tapauksessa se on helppoa, koska kaadoin miselaariveden lavuaariin ja heitin pullon muovin keräykseen. Aina se ei ole yhtä helppoa ja joutuu etsimään ärsyketekijää pitempään. Minulla ei ole kysymys mistään herkistymisestä vaan yksinkertaisesti liian kuivattavasta puhdistusaineesta. Siirryin heti käyttämään silmämeikin poistoon Dermalogican SOOTHING EYE MAKE-UP REMOVER (28€) silmämeikin poistoainetta. Se tuntui olevan kuin balsamia haavoille, koska viileys ja geelimäinen kosteus tuntui heti rauhoittavalta. Siirryin myös takaisin normaaliin puhdistukseeni eli käytin iS Clinicalin CLEANSING COMPLEXIA (52€) kahteen kertaan. Tehohoitona yöksi laitan Dermalogican STRESS POSITIVE EYE LIFT silmänympärysnaamion ja annan sen vaikuttaa yön yli. Käytän sitä joka toinen yö ja sen vaihtoehtona Dermalogican INTENSIVE EYE REPAIRIN (54€) joka on tarkoitettu korjaamaan kuivunutta silmänympärystää.
EyEnvy ripsiseerumi (108€) on saanut suuren suosion, koska sillä saa näkyvän 
vaikutuksen kolmessa viikossa ja parissa kuukaudessa räpsyripset ovat valmiit. 
Tähtitarjouksena on Youth Eye Complex NYT 95€ (119€) silmänympärysvoide.


Tähtitarjouksena Youth Eye Complex

Nyt hyvään saumaan tuli tämä Tähtitarjous YOUTH EYE COMPLEXISTA NYT 95€ (119€), koska nyt on kurttuja mitä oikaista. Näköjään vanheneva ohut iho menee parissa päivässä ihan ryppyiseksi, kun kosteus alkaa puuttumaan. Juuri tämä siloittava vaikutus on Youth Eye Complexin paras vaikutus. Myönnettävä on, että kuivan ruttuinen alaluomi silottui parissa päivässä. Tietysti myös tuo yöhoito auttoi asiaa. Youth Eye Complexia ei suositella yläluomelle ihan lähelle ripsiä, koska se saattaa lämmetessään valua silmiin ja tehdä rasvaisen kalvon näkökenttään. Sitä käytetään alaluomiin ja sivuihin ohimoille asti. Tämä ohje pätee suurimpaan osaan silmänympärysvoiteita. Tuo Dermalogican Intensive Eye Repair kyllä sopii yläluomiin ja siksi otin sen yökäyttöön, koska nimenomaan yläluomet tuntuivat olevan ihan rikki. Youth Eye Complex sopii tietysti yöksi ja päiväksi, mutta nyt kyse oli erityisen kuivista luomista. Toivottavasti luomien parantuminen käy äkkiä, koska iho tuntuu niin kurjan kirvelevältä. Näihin silmiin ei nyt voi tehdä tuota ripsien kestotaivutustakaan, koska rikkinäinen iho ei kestä mitään käsittelyä. Ehdottomasti haluan mahdollisimman pian itselleni nuo taivutukset ja uskon, että ensi viikon loman jälkeen luomet ovat jo parantuneet. Nyt kannattaa tehdä pian varaus tuohon kestotaivutukseen, koska parissa päivässä ajat ovat alkaneet täyttyä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti