maanantai 23. syyskuuta 2019

Tähtitarjouksena Daily Resurfacer hoitotassut!

TÄHTITARJOUKSENA seuraavat kaksi viikkoa on yli nelikymppisen salainen ase eli DAILY RESURFACER (35kpl) vain 57 € (norm. 75 €). Lisäksi saat lahjaksi matkakokoisen Multi-Active Toner 50 ml hoitosuihkeen, arvo 25 €.


Daily Resurfacer kiinteyttää, kosteuttaa ja kuorii

Daily Resurfacer on Dermalogican monipuolisin tehoaine. Se on myös helppo ja nopea käyttää ja siksikin moni käyttää sitä. Daily Resurfacer on pieniin kuitukangas tuppiin eli hoitotassuihin pakattu hoitotiiviste mikä pyyhitään iholle ja tuo tassu heitetään roskiin. Tuolla hoitotassulla ei siis ole muuta merkitystä kuin sillä levitetään hoitoaine iholle. Hoitotassuja voi käyttää kuurina eli näin kesän jälkeen kahden viikon ajan joka aamu pyyhitään tiiviste iholle. Pakkauksessa on 35 kappaletta hoitotassuja joten tuon kuurin jälkeen niitä jää 21 kappaletta niillä jatketaan hoitoa joka toinen tai joka kolmas aamu.
Daily Resurfacer ei ole pelkästään kiinteyttävä tuote vaan 25-vuotiaatkin saavat sillä rauhoittumaan hyvin epämääräiset epäpuhtaudet ja kirjavuuden. Näin kesän jälkeen Daily Resurfacer on erityisen tärkeä, koska uv-säteily aiheuttaa paksuuntuneen kuollut solukko kerroksen iholle. Samoin kesän jälkeen ihossa voi olla tukkoisuutta ja pigmenttiläiskiä. Kaikkiin näihin ongelmiin Daily Resurfacer on tosi nopea apu. 

Daily Resurfacer virkistää turvonneen ja väsyneen ihon

Kutsun Daily Resurfaceria yli nelikymppisen salaiseksi aseeksi, koska sillä saa nopeasti ihonsa aamulla raikkaaksi ja virkeäksi. Yli nelikymppisenä ovat kasvot aamuisin herkästi turvoksissa, huokoset höröttää ammollaan ja iho on kirjava kuin kissan vuota. Daily Resurfacer hoitotiiviste pyyhitään iholle ja kasvot näyttävät heti paremmalta.
Erilaisiin näppyihin hoitotassut auttaa hyvin. Kuivat, hilseilevät läiskät katoaa, kiiltävyys ja pikku finnit rauhoittuu ja juonteet ja rypyt mataloituu ja ihon velttous vähenee. Daily Resurfacer sopii kaikille ihotyypeille ja hyvin herkälle ja helposti reagoivalle iholle se on hellävarainen ja tehokas kuorinta. Tähtitarjouksena tulee kaupan päälle Multi-Active Toner hoitosuihke joka on tehokas ja tarpeellinen lisäkosteutus iholle. Varsinkin lentokoneessa tuo Multi-Active Toner on loistava lisäkosteutus, vaikka meikin päälle. Tilaa tähtitarjous tästä linkistä.


5 kommenttia:

  1. Anonyymi09:10

    Mun on myös tätä kehuttava. Jos haluaa kasvonsa todella edustaviksi ja pienimmänkin mahdollisen turvotuksen häivän pois, tämä on oikeasti ihmeaine. Meikki asettuu tämän ja kosteusvoiteen päälle hyvin.

    Muistan erään kesäjuhlan hellepäivänä. Kasvot ja meikki pysyivät freeseinä tämä pohjalla koko päivän, vaikka ajomatkaakin tuli kuumissa vaatteissa yhteensä kuusi tuntia. Siitä huolimatta, että minulla oli vielä silloin hieman taipumusta rasvaiseen ihoon.

    Leena

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Daily Resurfacer on ollut minullekin monen aamun pelastus. Viime vuosina olen monena aamuna katsonut hotellin peiliin ja kauhistunut plösähtänyttä ihoani. Yleensä lähes kaikki koulutuksien ja kokousten jälkeen on pakko jäädä hotelliin yöksi. Myöhäinen syöminen ja ravintolan rasvainen ja suolainen ruoka tekee tehtävänsä ja se näkyy entistä enemmän tässä iässä. Hoitotassulla pyyhkäisy palauttaa kasvot kuosiin ja meikki levittyy ja pysyy hyvin.

      Inkeri

      Poista
  2. Anonyymi22:47

    Tosi kiva juttu. Juuri nuo hoitotassut tarviinkin. Oma ihoni on atooppisen kuiva ja helposti hilseilevä. Näillä tassuilla yksi pyyhkäisy poistaa hilseet ja nassu näyttää ihan ihmismäiseltä.

    VastaaPoista
  3. Anonyymi05:55

    Heti hain hoitotassuja purkin kun tämän tarjouksen huomasin. Ihana tuote.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on aivan ihania. Itse en saisi meikkiäni joinakin aamuina kuntoon ilman hoitotassuja.
      Ne ehtivät jo loppua maanantai iltana, mutta tänään aamulla tuli lisää. Onneksi olin jo etukäteen tilannut toisenkin satsin.

      Inkeri

      Poista