keskiviikko 18. syyskuuta 2019

Youth Intensive Cream on monen suosikkivoide!

Vielä tämän viikon on voimassa Tähtitarjous YOUTH INTENSIVE CREAMISTA NYT 195€  norm.226€. Tarjous loppuu sunnuntaina 22.9, mutta nyt on vain pari päivää aikaa hakea voide hoitolasta, koska pe 20.9 hoitola on suljettu koulutuspäivän vuoksi.

Helppo ja tehokas

Youth Intensive Creamista voi sanoa lyhyesti kaksi argumenttia jotka tekevät siitä suosikkivoiteen. Jokaista miellyttää mahdollisimman helppo ja yksinkertainen ihon kotihoito-ohjelma. Youth Intensive Creamia voi käyttää yöllä ja päivällä eli tarvitaan vain yksi voidepurkki kylppärin hyllyyn. Vielä tähän vuoden aikaan varsinkin alle nelikymppiset selviytyvät pelkällä Youth Intensive voiteella eivätkä he välttämättä tarvitse seerumia sen lisäksi. Youth Intensive Creme on helppouden lisäksi erittäin tehokas elvyttäjä joka siloittaa pikkuryppyjä, kiinteyttää ihoa ja heleyttää ihon värin. iS Clinical on panostanut kaikki parhaat raaka-aineet ja tuotekehittelyn juuri tähän voiteeseen joka on heidän ykköstuotteensa. Harvoin yhteen voiteeseen saadaan näin paljon monipuolisia vaikutusaineita jotka tekevät näkyviä tuloksia iholle. Youth Intensive Cremeä voi käyttää monella tapaa vähän ihotyypistä ja iästä riippuen. Se on loistava tehokuuri 30-40-vuotiaille jolloin sitä käytetään yö-ja päivävoiteena. Tällainen kuuri on hyvä tehdä ainakin syksyllä ja keväällä. Tuo yksi 50 ml purkki riittää 6-8 viikkoa vähän ihotyypistä riippuen ja siitä käyttääkö sen alla seerumia vai ei. Yli viisikymppiset voivat käyttää myös Youth Intensive Cremeä kuurina yö-ja päivävoiteena, mutta myös  jatkuvasti yövoiteena jolloin sen alle tulevia seerumeita voi vaihdella. Itse olen käyttänyt sitä pitkään yövoiteena eri seerumien kanssa, mutta reissuissa käytän sitä yötä päivää. 



iS Clinicalin ja Dermatuden seminaari 20.-21.9 

Joudumme pitämään hoitolan suljettuna perjantaina 20.9, koska menemme Marin kanssa Helsinkiin A Class Beautyn järjestämään koulutustapahtumaan. A Class Beauty tuo maahan iS Clinicalia ja Dermatudea ja  viime vuonna olimme ensimmäistä kertaa heidän järjestämässä seminaarissa ja se oli todella innostava. Nyt odotukset ovat suuret tämän seminaarin kohdalla, koska kansainvälisiä kouluttajia on enemmän kuin viimeksi. En tarkoita sitä etteikö Suomesta löytyisi paljon hyviä kouluttajia vaan nämä monessa maassa käyvät osaajat tuovat uusimman tiedon ja laajemman näkemyksen. Pääsen itsekin lauantaina ääneen, kun lupauduin kertomaan meidän kokemuksia Dermatude-kasvohoidosta (170€). Me olemme suhteellisen lyhyessä ajassa saaneet paljon kokemusta
 Dermatudesta, koska tyytyväiset asiakkaat ovat tuoneet lisää uusia asiakkaita. Mehän lähdemme 
Marin kanssa aina mielellämme oppimaan uutta ja saamaan erilaisia vaikutteita, mutta harmillista on se, että hoitola joudutaan sulkemaan siksi päiväksi. Toisaalta se menetys korvaantuu monin kertaisesti sillä energialla mitä tällaiset koulutukset saavat aikaan. Muiden kosmetologien tapaaminen on myös tosi voimaannuttavaa ja heiltä saa aina uusia ideoita. Kerron sitten ensi viikolla mitä uutta olemme oppineet.
Dermatude-kasvohoito (170€) on nopeasti saanut vakioasiakkaita. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti