torstai 12. syyskuuta 2019

Nanolift kasvohoito sopii kaikille!

Olen viime aikoina kirjoitellut paljon Dermatude-kasvohoidosta, koska se on uusi ja erilainen menetelmä. Kuitenkin Nanolift on se perushoito mitä meillä tehdään entinen. Nanolift sopii kaikille ja kaikissa tilanteissa.

Hoito ihon tilanteen mukaan

Dermatude-kasvohoito on nimenomaan elvyttävä ja yli 35-vuotiaille tarkoitettu. Se ei ole hyvä valinta niille jotka tulee ensimmäistä kertaa kosmetologille tai eivät hoida ihoaan mitenkään kotona. Dermatude-kasvohoito on erinomainen niille joiden kotihoito on kunnossa ja heillä on motivaatiota itsensä hoitamiseen. Sanon ihan suoraan, että minusta raha menee hukkaan, jos ottaa yhden Dermatude-kasvohoidon (170€) kerran vuodessa eikä hoida ihoa kotona ollenkaan. Silloin sama tulos saadaan Nanolift(124€) hoidolla joka on edullisempi. Dermatuden sarjahoidostakin jää lähes puolet tehoa pois, jos kotona pestään vedellä ja saippualla. Nanolift on meidän kehittämä hoito joka voidaan tehdä kaikille ihotyypeille ja siitä pystyy muokkaamaan täsmähoidon eri iho-ongelmiin. Kaikki Nanoliftissä käytettävät tuotteet sekoitetaan koko ajan ihon tilanteen mukaan. Jokainen hoitokerta on erilainen, koska ihon tarpeet vaihtelee hormonitoiminnan, ilmaston ja monen muun vaikuttajan myötä. Nanolift kasvohoidon voi yhdistää myös perinteiseen ihonpuhdistukseen, koska siinä voi tehdä myös mekaanisen puhdistuksen. Tosin ne vakioasiakkaat jotka ovat käyneet Nanolift hoidossa vuodenkin verran eivät enää tarvitse mekaanista puhdistusta, vaikka kyse olisi rasvoittuvasta ihosta. Nanolift normalisoi ihon talineritystä joten mustapäitä ja näppyjä ei enää synny.

Kasvohieronta rentouttaa

Minulle kasvohieronta on aina hoidon paras vaihe olen sitten itse asiakkaana tai hoidon tekijänä. Koen rentoutuvani itsekin tehdessäni rauhallisia kasvohieronta liikkeitä. Harvassa työssä pitää pysähtyä niin täysin kuin kasvohieronnassa. Siinä pitää sulkea muu maailma pois ja kiireisyys pilaa koko työn. Kunnollisessa kasvohieronnassa pitää olla läsnä täysillä ja keskittyä siihen mitä tekee. Olen oppinut jättämään surut ja murheet hoitohuoneen ulkopuolelle ja paneudun vain tekemääni työhön. Nanoliftiin kuuluu kaksi eri kasvohierontaa joissa on eri tekniikat. Energiahieronta kohdistuu syvempiin lihaksiin ja laukaisee hermojännitystä osittain akupunktion tyyppisellä painelulla. Klassinen kasvohieronta taas elvyttää pinnallisesti verenkierron ja aineenvaihdunnan ja imeyttää suojaavat tuotteet ihon pintakerrokseen. Jos mekaanista puhdistusta on jouduttu tekemään hieronta rauhoittaa myös ihon punoitusta. Nanoliftin teho perustuu mikrovirtaan joka moninkertaistaa kasvohoidon tehon. Sanon, että Nanolift on kolme kertaa tehokkaampi kuin käsintehty Kosteuttava ja Puhdistava kasvohoito (93€). Tuo mikrovirtavaihe ei tunnu juuri miltään joten ei kannata pelätä, että se jotenkin sattuisi. Suosittelenkin Nanoliftiä niille jotka ovat ensimmäistä kertaa tulossa kasvohoitoon ja ovat jo yli kolmekymppisiä. 

1 kommentti:

  1. Kiitos vinkistä, haluan koetta Nanoliftin!

    https://kauneushoitolacare.ee

    VastaaPoista