lauantai 28. syyskuuta 2019

Pimeän Kaupan ilta oli taas onnistunut

Taas saan kirjoittaa miten hyvin Pimeän Kaupan tapahtuma meillä sujui, onneksi. On suuri ilo tavata asiakkaita näin, että on hiukan enemmän aikaa jutella ostoksien lomassa. Yleensä kaikki ovat iloisia ja hilpeälläkin tuulella joten kukaan ei pistä pahakseen, jos joutuu odottamaan omaa vuoroaan.

Suosikkituotteet

Jälleen kerran Dermalogican INTENSIVE MOISTURE BALANCE  (75€-20%) oli kaikista suosituin tuote ja moni tulee hakemaan pelkästään sitä. Kaikki ketkä ovat sitä kokeilleet tulevat hakemaan sitä lisää, koska se on niin miellyttävä voide. Toinen suosikkituote oli iS CLINICALIN YOUTH EYE COMPLEX (119€-20%) ja sekin oli jo helmikuun Pimeän Kaupan tapahtumassa yhtä suosittu. Selvästi asiakkaat ovat ottaneen iS Clinicalin omakseen ja kerran kokeiltuaan niitä halutaan lisää. iS Clinicalin CLEANSING COMPLEX  (52€-20%) oli puhdistusaineista suosituin ja moni osti sen kanssa PRECLEANSEN tai PRECLEANSE BALMin (48€-20%). Nykyisin kumpaakin Precleansea menee ihan yhtä paljon. Aluksi asiakkaat hiukan epäröivät Precleanse Balmin voidemaisuutta, mutta kokeilun jälkeen moni ihastuu siihen. Myös Dermalogican Ultra Calming Cleanser 500ml (58€-20%) on kestosuosikki varsinkin talven tullen. iS Clinicalin seerumit olivat monen ostoslistalla ja suosituin niistä oli PRO-HEAL SERUM (107€-20%) ja myös superkosteuttavaa  HYDRA-COOL SERUMia (65€-20%) tuli moni hakemaan. Se onkin hyvä valinta, koska sen vaikutukset ovat todella näkyviä ja tuntuvia. Mitä pidemmälle talvi etenee sitä suurempi tarve Hydra-Cool Serumiin tulee. Toivoisinkin, että joulukuuhun mennessä se olisi käytössä joka asiakkaalla. Suosittelen sitä päiväkäyttöön ja jokin muu seerumi voi olla sen parina yöksi.


Asioilla on tapana järjestyä

Sen verran kiireinen tuo perjantai-ilta on, että emme ehdi vastaamaan puhelimeen. Parasta onkin laittaa sähköpostia tai tekstiviestiä. Yleensäkin se on helpoin tapa kaikille, koska asiakas voi tehdä sen milloin tahansa ja me luemme kaikki aina heti, kun ehdimme. Perjantai-illat ovat muulloinkin aika haastavia tuon puhelimen kanssa, koska väkeä on liikkeellä aina enemmän kuin muina päivinä. Tosin Pimeän Kaupan tapahtumassa asiakas määrä kymmenkertaistuu vähintäänkin. Tiedän, että jotkut yrittäjät eivät osallistu Pimeän Kaupan iltaan, kun se teettää niin paljon työtä. Itse en koe työmäärän olevan mikään ylivoimainen ja yrittäjän kuuluukin tehdä työtä. Ainoastaan nämä jatkuvat sotkut pakettiliikenteessä saavat aikaan harmaita hiuksia ja verenpaineen nousua. Harmillista on, että myös Mari joutuu sietämään tuon stressin ja hänelle en haluaisi mitään taakkaa kerätä. Nyt tällä kertaa tapahtui pahin mahdollinen moka ja Posti hukkasi iS Clinicalin lähetyksen. Loppujen lopuksi iS Clinicalin varastolta Helsingissä pakattiin meille uusi tavaraerä ja taxi toi sen Hämeenlinnaan. Olin jo torstai iltana päättänyt, että ellei pakettia löydy puoleenpäivään mennessä pyydän taxia tuomaan uudet tavarat. Mikään ihan halpa keikka se ei ollut ja alkuviikosta keskustelen Postin kanssa kuka sen laskun maksaa. Suunnittelen tapahtuman, vaikka miten hyvin, mutta aina jokin osa pettää. Nykyisin teen tilaukset jo viikkoa aikaisemmin, että ne varmasti ehtivät meille. Nyt sekään ei auttanut, koska Posti kiikutteli pakettia keskiviikosta lähtien ja lopuksi hukkasi sen. Tähän on näköjään vain pakko tottua ettei logistiikka enää Suomessa toimi. Tuntuu kummalliselta, että miten yli satavuotias postilaitos voi päästää työtason laskemaan näin totaalisesti. Kuitenkin tämän kanssa vaan pitää elää tai sitten keksiä jokin muu kuljetuspalvelu. 

HUOMIO! Verkkokaupassa Pimeän Kaupan tarjoukset ovat voimassa sunnuntaihin kello 24.00 asti. Voitte myös laittaa sähköpostia tai tekstiviestiä haluamistanne tuotteista ja ne voi noutaa, kun ehtii. Hyviä ostoshetkiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti