sunnuntai 22. syyskuuta 2019

Me olemme Suomen paras Dermatude-hoitola!

Kirjoitan tätä juttua lauantaina 21.9 ja tulin juuri Helsingistä A Class Beautyn ihonhoitoseminaarista. Olen hiukan poissa raiteiltani, koska meidät valittiin Suomen parhaaksi Dermatude-hoitolaksi. Tämä tuli meille täytenä yllätyksenä enkä yhtään osannut sellaista odottaa.

Voittajan on helppo hymyillä

Tänään on ollut hymy herkässä minulla ja Marilla, koska tunnustukset meidän alallamme ovat niin harvinaisia. Meille oli jo iso asia, että sain puhua koko yleisölle Dermatude kokemuksistamme. Minusta on suuri kunnia jakaa kollegoiden kesken omia oppeja ja tapoja toimia. Olemme saaneet todella paljon kokemusta suhteellisen lyhyessä ajassa. Aloitimme tekemään Dermatude-kasvohoitoja marraskuussa 2018 eli ei ole vuottakaan siitä, kun aloitimme. Tiedän, että me olemme Marin kanssa ahkeria ja rivakoita tekemään työtä. Olen todennut jo aikoja sitten, että me teemme kaksin yhtä paljon töitä kuin jossain hoitolassa tekee neljä kosmetologia. Pelaamme yhteen Marin kanssa todella hyvin, koska meillä on parinkymmenen vuoden työkokemus keskenämme. Dermatude-kasvohoidon myötä meille on tullut tosi paljon aivan uusia asiakkaita. Moni on innostunut siitä, kun on nähnyt tulokset työkaverillaan, ystävällään tai muulla tutulla. Työ Dermatude menetelmän kanssa on erittäin palkitsevaa, koska asiakkaat ovat niin tyytyväisiä. Hoidon jälkeen iho on täysin rauhallinen eikä tarvita mitään toipumisaikoja. Se olisikin meille kauhistus, jos asiakas olisi hoidon jälkeen raapamilla ja revittynä ja parantumista pitäisi odotella monta päivää ennen kuin kehtaa lähteä ovesta ulos. Dermatuden vaikutukset auttavat monenlaisiin iho-ongelmiin, mutta eniten teemme hoitoja yli nelikymppiselle vähentämään vanhenemisen merkkejä.
Tässä kohtaa lauantai päivää emme vielä tienneet miten hieno palkinto meitä odotti.


Hienoa olla Suomen paras

Suomessa on tällä hetkellä varmaankin noin 60-70 Dermatude-hoitolaa ihan ympäri Suomea. Meitä lähimpänä taitaa olla Kerava ja Tampere. Dermatude on tuonut meille asiakkaita pitkältäkin matkalta ja näin kesäkeleillä on helppo ajella kauempaakin. Sen jälkeen, kun meille tuli ensimmäinen Dermatude hoitolaite viime marraskuussa totesimme jo tämän vuoden alussa ettemme pärjää vaan yhden koneen varassa. Toinen kone hankittiin helmi-maaliskuulla ja nyt me voimme Marin kanssa ottaa asiakkaita omaan tahtiimme eikä kuljetella laitteita ja välineitä huoneesta toiseen. Nopeassa tahdissa hankittu kokemus Dermatuden vaikutuksista auttaa paljon siihen mitä voimme eri ihotyypeillä hoitaa. Pahinta olisi luvata asiakkaalle liikoja ja hän lähtisikin pettyneenä meiltä ulos. Onneksi tämän kaltaista tilannetta ei ole vielä tullut ja teemme kaikkemme ettei tulekaan. Yhden Dermatude-kasvohoidon hinta on 170€ ja siihen menee aikaa noin 75 min. Tehokkain ja näkyvin tulos tulee vähintään neljän hoitokerran sarjasta ja sen hinta on 600€. Nuo neljä hoitoa on hyvä tehdä parin viikon välein, koska liian pitkät hoitovälit vähentää hoidon vaikutuksia. Lähes kaikki eli noin 90% asiakkaista jotka ovat ottaneet yhden Dermatude-kasvohoidon haluavat jatkaa tuon neljän kerran sarjahoitoon. KIITOS KAIKILLE ASIAKKAILLE! Tämä on teidän ansiotanne, että meidät näin hienosti palkittiin,

P.S Muistathan, että supertehokas YOUTH INTENSIVE CREAM NYT 195€ (226€) on Tähtitarjouksena vielä tänään klo 24.00 asti. 

4 kommenttia:

  1. Anonyymi09:34

    Onpa hienoa, että saitte tuollaisen tunnustuksen!

    Mitä omaan kokemukseeni Dermatudesta tulee: voin aivan täysillä suositella sitä. Ihoni on niin tavattoman hyvä sen jälkeen. Koska minulla ei ole iästä huolimatta ongelmana esimerkiksi ihon kuivuutta tai ohuutta, paras vaikutus oli mielestäni, että kasvot ikään kuin tiivistyivät oikealle paikalleen ja saivat muotonsa.

    Puoltoääni Dermatudelle täältä!

    Leena

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Leena! Osasit taas sanankäytön ammattilaisena kertoa nuo tuntemukset hyvin. Minulla on ollut vaikeuksia kuvata sanallisesti miltä hoidon jälkeen tuntuu ja mitä Dermatude saa aikaiseksi. Tuo tiiviys on hyvä sana sille tunteelle. Kosmetiikassa puhutaan paljon, että iho näyttää napakammalta, mutta Dermatuden jälkeen on lisäksi tunne siitä, että iho on jotenkin tiiviimpi. Kasvoja ei tarvitse käsin kosketella vaan se tuntuu kokonaisuudessa.
      Tämä palkinto oli meille täydellinen yllätys. Kun hoitolan nimi mainittiin lavalla en oikein ymmärtänyt mitä tapahtuu ja mitä pitää tehdä. Vasta hetken päästä aivoni käynnistyivät ja hoksasin lähteä lavalle. En yleensä juuri koskaan häkelly sanattomaksi, mutta nyt yllätys oli tosi suuri. Siksi se tuntuukin ihan erityisen mukavalta.

      Inkeri

      Poista
  2. Onneksi olkoon sinulle Inkeri ja samoin Marille <3 Olette super!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Nyt on vaikea paneutua työviikkoon ja Pimeän Kaupan iltaan 27.9, kun ajatukset kelaa vain tätä palkintoa.
      Tämä on parasta mitä olen työurallani saavuttanut.

      Inkeri

      Poista