maanantai 2. syyskuuta 2019

Karvan kääntöpiiri

Olemme päässeet piireihin:). Perjantain olimme Feeniks-Beautyn koulutuksessa ja nyt voimme tehdä Yumi Lashes menetelmällä ripsien kestotaivutushoitoa. Nyt olen vieläkin innostuneempi tästä menetelmästä, kun pääsin sitä itse tekemään.

Helppo kaunistus

Ripsien kestotaivutuksella saa omista ripsistä kauniit ja kaartuvat, mutta luonnollisen näköiset. Ripsiä ei tarvitse mitenkään varoa vaan voi elää ihan normaalisti. Kestotaivutukset kestää saunomista, uimista, silmän hieromista ja ripsiväriä. Kestotaivutuksen yhteydessä laitetaan kestovärjäys mikä tekee ripsistä näyttävän tummat. Tätä kestovärjäystä voi tehdä uudestaan 3-4 viikon kuluttua, kun edellinen kuluu pois. Itse kestotaivutus vähenee ripsen kasvun myötä ja yleensä se kestää hyvänä noin 4-8 viikkoa. Kestotaivutuksen voi uusia kahdeksan viikon välein. Itse ajattelen, että kestotaivutus on kiva kaunistus muutamia kertoja vuodessa juhlia ja lomamatkaa varten tai silloin, kun haluaa päästä meikatessa mahdollisimman helpolla. Kestotaivutushoidon hinnaksi tulee 88€ ja aikaa siihen menee puolitoistatuntia. Hoidon jälkeen pitää olla 24 tuntia kastelematta ripsiä ja mitään muita rajoituksia ei ole.

Tässä on ennen ja jälkeen kuvat minun tekemästä ripsien kestotaivutuksesta. 
Tällaiset kuvat eivät ole parhaita nähdä todellista eroa, koska kuvieni laatu on huono.
Mallina ollut nainen omasi alunperinkin niin upeat tummat ripset ettei kestotaivus
muuttanut silmän kauneutta kovin selkeästi näin kuvassa, mutta livenä muutos oli suuri. 
Vielä suurempi sen on ikääntyneillä naisilla joilla on lyhyet ja harvat ripset ja silmäpussit
ja ryppyjä. Silloin kestotaivutus on parhaimmillaan ja siksi sitä aloimme tekemäänkin. Kestotaivutus sopii lähes kaikille

Kestotaivutuksia voi tehdä lähes kaikille. Ainoat esteet ovat raskaus, alopecia, sytostaattihoidot ja tietysti silmän alueella olevat ihottumat tai silmätulehdukset. Raskaus-ja imetysaikana ei suositella kestotaivutusta siksi, että ripset niin kuin hiuksetkin reagoivat hormoonimuutoksiin ja tulos ei ehkä ole oletettu. Näin voi käydä myös sytostaattihoitojen kanssa ja yleensähän ripset lähtevätkin hoidon 
aikana. Alopecia myös muuttaa karvan laatua eikä kestotaivutusta kannata tehdä ellei ripset ole terveet. Me pidämme kestotaivutusten ikärajana kuusitoista vuotta joka on sama kuin laki määrää kampaamoillekin karvan käsittelyn rajaksi. Alle kahdeksantoistavuotiaalla pitää olla vanhempiensa lupa tähän työhön. Itse pidän näitä ikärajoja hyvin tärkeinä, koska koulutuksessa mallini oli juuri täyttänyt kuusitoista. Siinä huomasin miten haastava asiakas nuori on, kun pitäisi pysyä paikallaan ilman viihdykettä yli tunti. Tuo harjottelu tilanne kesti lähes pari tuntia ja sekin vielä venyi tyttöä rauhoitellessa. Ilman tätä kokemusta en olisi ymmärtänyt, että näinkin voi käydä. Itse pitäisin niin kuin moni asiakkaanikin ihanan rentouttavana olla rauhassa paikallaan ja ottaa, vaikka päikkärit tuon työn aikana. Joten kovin malttamattoman ja vilkkaan ihmisen pitää varautua siihen, että kestotaivutusta tehtäessä pitää maata rauhassa hoitotuolissa ilman kännykän selaamista. Harmillista on, että me Marin kanssa ehdimme tehdä toisillemme kestotaivutukset vasta syyskuun loppupuolella, koska tuo lomaviikkoni vetää aikataulut kireälle. Kuitenkin yritämme, että näette viimeistään Pimeän Kaupan iltana meilläkin tämän kaunistuksen. Olisin mielelläni ottanut sen jo lomamatkaani varten, mutta emme hoksanneet varata itsellemme aikaa etukäteen. En usko kestotaivutusten muuten ruuhkauttavan työtämme, koska olemme varautuneet pidentämään työpäiviämme. Uskon, että Mari tekee kestotaivutuksia enemmän kuin minä ja hänkin voi olla joskus myöhempään työssä, kun lapset ovat jo teinejä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti