torstai 9. tammikuuta 2020

Dermalogican ”perustuotteet”

Tässä on muutama Dermalogican kotihoitotuote jotka ovat takuuvarmoja valintoja Suomen talvessa. Nyt ei pakkanen ole paljoakaan hätyytellyt ihoa, mutta pitkäaikainen kuiva sisäilma rasittaa ihoa ja kuivattaa sitä.

Super Rich Repair on talven suosikki

Nyt TÄHTITARJOUKSENA oleva SUPER RICH REPAIR NYT 73€ (93€) on lähes kaikille sopiva hoitovoide tähän vuoden aikaan. Sen suojaava täyteläisyys vähentää ihoon kohdistuvia rasituksia näin talvella ja se hidastaa ikääntymisen ihoa ohentavaa vaikutusta. Ihon ohentuminen alkaa estrogeenin vähentyessä noin 45-vuotiaana ja juuri ohentuminen tuo tullessaan muut näkyvät vanhenemisongelmat eli rypistymisen ja veltostumisen. Super Rich Repair on myös siitä helppo, että sitä voi käyttää yöllä ja päivällä sekä meikin alla. Ellet tee muuta muutosta ihonhoitoon talven takia niin siirry edes yöaikaan käyttämään Super Richiä. 
Kevätauringon paistetta odotetaan jo innolla ja jos vielä saataisiin lunta olisi ihania talvipäiviä tiedossa. Uv-säteily on lumisena aikana hyvin voimallista ja pigmenttiläiskät saavat yleensä alkunsa helmi-maaliskuussa. Varsinainen perusvoide uv-säteilyltä suojautumiseen on DYNAMIC SKIN RECOVERY sk 50 (69€) ja sen täyteläisen hoitava koostumus on hyvin sopiva meidän talvisäähän. Nykyään suositellaan käytettäväksi uv-suojallista päivävoidetta myös talven pimeinä kuukausina, koska sätelyn kokonaismäärää pitää vähentää kaikin tavoin. Myös tietokoneesta, loisteputkista ja muusta valaistuksesta tulee jonkin verran säteilyä ja näiden vaikutukset ovat tämän hetken suosittuja tutkimuskohteita. 
Dermalogican suosikit päiväkäyttöön ovat Dynamic Skin Recovery sk 50 (69€) ja
Skin Perfect Primer sk 30 (49€).


Kaunis ja tasainen iho

SKIN PERFECT PRIMER sk 30 (49€) tekee ihosta tasaisen ja heleän näköisen. Sen lisäksi tämä meikinpohjustusaine on erinomainen suoja iholle. Skin Perfect Primer sk 30 myy itse itsensä, koska kerran sitä kokeiltuaan asiakas hakee takuuvarmasti sitä lisää. Yleensäkin meikinpohjustusvoiteet ovat viime vuosien tärkein uutuus kosmetiikassa. Toivoisinkin, että kaikki yli nelikymppiset löytäisivät nämä primerit. Kaunistamisen lisäksi Skin Perfect Primerin kolmenkympin uv-suoja on hyvin tärkeä hoitovaikutukseltaan. 
Silmänympärysvoiteiden klassikko Dermalogicalta on MULTIVITAMIN POWER FIRM (58€) joka sulaa ihon rakenteeseen ja siloittaa ryppyjä ja juonteita. Varsinkin talvella Multivitamin Power Firmin suojaava vaikutus on tärkeä, koska monella silmät valuu kuivuuden takia. Tuo kyynelneste on hyvin suuri rasitus ohuelle silmänympärysiholle ja se kuivattaa muutenkin herkkää ihon kohtaa entisestään. Jatkuva silmänympärysihon käsittely pyhkimisillä ja silmätipolla on myös ihoa venyttävää ja rasittavaa. Suosittelenkin, että kaikkien silmätippoja käyttävien kannattaisi ottaa silmänympärysvoiteeksi Multivitamin Power Firm.

MUISTUTUS: Super Rich Repair NYT 73€ (93€) Tähtitarjous on voimassa enää su 12.1 asti. Olkaa siis nopeita ettei tarjous ehdi mennä ohitse. 

1 kommentti:

  1. Tämä pitää paikkaansa, valokuvausalan yrittäjänä tuo pitää kädet hyvässä kunnossa. Kuvauspalvelu Salopino on enemmän, kuin tyytyväinen :)

    VastaaPoista