perjantai 10. tammikuuta 2020

Vuosi alkaa turvotuksella

Melkeinpä varmaa on, että hyvin moni harmittelee joulun jälkeen miten peilistä katsoo entistä pyöreämpi ja turpeampi naamataulu. Yleensä pyhien syömiset ja juomiset sekoittaa aineenvaihdunnan ja vaikka lihoamista ei tapahtuisikaan on aineenvaihdunta sekaisin.

Kasvohoito poistaa turvotusta

Nopein ja varmin tapa päästä eroon turvotuksesta on kasvohoito. Nanolift (124€) kasvohoito poistaa turvotusta tehokkaasti ja Dermatude-kasvohoito (170€) kiinteyttää ja palauttaa ihon jäntevyyttä jo yhdellä hoitokerralla. Kaikki meidän asiakkaat tietävät miten kiire vessaan kasvohoidon jälkeen tulee ja monesti jo hoidon aikana pitää käväistä hotelli helpotuksessa. Se kertoo hoidon tehokkuudesta ja liikkeelle lähteneestä aineenvaihdunnasta. Elvytettyä nestekiertoa kannattaa ylläpitää kasvohoidon jälkeen juomalla paljon ja mieluummin ihan vettä. Ylipäätään runsas veden juonti vähentää turvotuksen syntymistä. Jouluruokien suolaisuus ja huono sulavuus tuo turvotusta joten kannattaa keventää myös ruokailua. Liikunta ja säännöllinen elämä pitää aineenvaihdunnan toiminnassa ja yleensä, kun päästää pyhistä ja siirrytään normaaliin arkeen alkaa turvotus vähenemään ihan luontaisesti. 
Dermatude-kasvohoito on erinomainen poistamaan turvotusta!


Kiinteyttäviä tehotuotteita kotihoitoon

Turvotus tekee ihosta myös velton tuntuisen ja sen takia kiinteyttävät kotihoitotuotteet ovat hyviä palauttamaan kasvoja kuosiinsa. Kylmä vähentää turvotusta ja ihan kylmäkääre tai kylmäpakkaus on hyvä pika-apu silmänympärystutvotukseen ja silmäpusseihin. Kääri kylmäpakkaus pyyhkeeseen ja asetu pitkäksesi kääre kasvoilla. Vähintään vartin kylmähoito alentaa silmäpusseja ja tätä voi tehdä parikin kertaa päivässä. Varmista kuitenkin ettei kääre ole liian kylmä ja missään tapauksessa mitään kylmägeelejä ei saa kasvoille käyttää. Ne ovat aivan liian voimakkaita ja voivat aiheuttaa vain lisää turvotusta ja ärsytystä iholle. 
IS Clinicalin HYDRA INTENSIVE COOLING MASQUE (95€) on erinomainen turvotuksen poistoon ja sen viilentävä ja kosteuttava vaikutus raikastaa ihon. YOUTH SERUM (185€) on erittäin kiinteyttävä ja jo muutaman päivän käytön jälkeen ihon turvonnut löllöys vähenee. Dermalogican meikinpohjustusaine HYDRABLUR PRIMER (51€) vähentää myös turvotuksen vaikutuksia. Yleensä turvotus saa huokoset höröttämään auki ja Hydrablur Primer on erinomainen supistamaan huokosia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti