keskiviikko 15. tammikuuta 2020

Intoa piukassa töihin!

Ensimmäinen työpäivä loman jälkeen oli tiistaina 14.1 ja olin tosi innostunut työstäni. Kahden viikon loma oli hyvin tarpeellinen ja siinä ehti jo kunnolla virkistäytyä. Onneksi olen siinä onnellisessa asemassa, että saan tehdä sitä työtä mistä itse nautin.


Suunnitelmia ja ideoita kevääksi

Todella moni ikäiseni ei viihdy työssään ja he odottavat vaan eläkkeelle pääsyä. Se olisi ihan kestämätön tilanne, jos päässä pyörii vaan tulevaisuuden suunnitelmat. Itselläni on noin kymmenen vuotta vielä eläkkeelle pääsyyn enkä aio viettää näitä vuosia vaan unelmoiden tulevaisuudesta. Haluan pysyä kiinni oman ammattini uutuuksissa ja yritän yleensä oppia mahdollisimman paljoa lisää työstäni. Tänä vuonna on myös suunnitteilla pieni pintaremontti hoitolaan ja se vaatii kyllä paljon voimavaroja ja tarkkaa aikatauluttamista. 
Mitään kongressimatkoja ei ole tänä vuonna ellen niitä sitten itse järjestäisi. Dermalogican Aasian kongressi olisi toukokuussa Thaimaassa, mutta se ei kyllä nyt yhtään innosta, kun juurihan siellä kävin. Suomessa kosmetologit päättivät ettemme siihen tapahtumaan osallistu, koska ketään ei kiinnostunut nuo pitkät lennot. Marin kanssa olemme hiukan suunnitelleet jotain omaa reissua meidän alan messuille, mutta katsotaan nyt miten se onnistuu.
Olen myös päättänyt, että käymme Marin kanssa kerran kuussa ”ulkona” lounaalla. Hoitola pitää laittaa kiinni reiluksi tunniksi, mutta uskon sen onnistuvan. Näin me ehtisimme keskustella työasioista hiukan pidempään ja perusteellisemmin ja samalla syödä kerrankin rauhassa. Se olisi myös kiitos Marille hänen hyvästä työpanoksestaan. 


Telia työllistää

Toivottavasti ei tulevana vuonna 2020 Telia järjestä meille niin paljon harmia ja lisätyötä kuin viime vuonna oli. Meillähän oli syksyllä kahdeksan työpäivää maksupääte pois käytöstä, kun Telian yhteyksissä oli vikaa. Sain melkein mahahaavan, kun joka päivä soittelin Teliaan yms. Viimeisin katkos meillä oli joulun ympärillä, kun sähköpostit lakkasi tulemasta. Silloin kirjoitin tähän blogiin tiedotteen tästä toiminta häiriöstä ja mainitsin miten ärsyyntynyt olin myös Teliaan. Ilmeisesti Telian väkikin lukee tätä Purkkiarmeijan komentajaa, koska sieltä oli heti vuoden alussa soitettu hoitolaan ja haluttu tietää ongelmistani lisää. Minähän olin tuolloin lomalla, mutta Mari sopi tuon henkilön kanssa puhelin ajan joka oli eilen tiistaina kello 13.00. Tein koko aamupäivän rivakasti töitä, että olisin vapaana kello 13.00 juttelemaan tuon Telian ihmisen kanssa. Kyllähän minä olin vapaana, mutta soittoa ei kuulunut. Pidän tätä jo törkeyden huippuna. Minä varasin heille tätä keskustelua varten vartin verran aikaa, mutta eipä heillä enää ollutkaan asiaa. 
Kunhan ehdin siirryn kyllä toisen firman asiakkaaksi, koska nuo Telian tietoliikenne katkokset teetti meille ihan hirveän paljon ylimääräistä työtä ja ongelmia. Menen perjantaina Suomen Yrittäjänaisten hallituksen kokoukseen ja otan siellä esiin  nämä tietoliikenne katkokset. Haluan kuulla miten muut yrittäjät ovat toimineet näissä tilanteissa. 

Sain asiakkaalta nämä ihanat käsintehdyt kissasukat. Käytän
villasukkia yöllä ja päivällä joten nämä tuli kyllä tarpeeseen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti