lauantai 25. tammikuuta 2020

Oma kokemus kuivasilmäisyydestä

Melkeinpä jokainen nainen kärsii ikääntyessään kuivasilmäisyydestä. Yleensä neljänkympin jälkeen alkaa ilmaantumaan näitä limakalvojen kuivumisongelmia. Toisilla kuivasilmäisyys on tosi suuri ongelma ja jatkuva vaiva.

Pelkät kostutustipat eivät auta

Itselläni kuivasilmäisyys oli pahimmillaan kymmenisen vuotta sitten ja olin yhden talven ihan hukassa silmäongelmieni kanssa. Muistan silloinkin olleeni jossain Aasiassa ja lentokoneessa silmät alkoivat pistellä ja kirvellä. Suomeen päästyäni tilanne paheni koko ajan ja kokeilin kostutustippoja ensimmäisen kerran elämässäni. Minulla silmät eivät valuneet vaan tuntui, että silmäluomi jää kiinni silmän pintaan ja räpytteleminen sattui. Aamuisin tuntui etten saa silmiäni auki ja luomet olivat turvonneet ja punakat. Menin aika pian silmälääkäriin joka neuvoi toisia kostutustippoja. Ne eivät auttaneet yhtään enempää kuin edellisetkään. Kävin sen talven aikana useammallakin silmälääkärillä enkä saanut sen kummempaa apua. Olin jo ihan masentunut, koska iltaisin piti laittaa jotain rasvatahnaa jonka kanssa ei voinut lukea ja silmät olivat vielä aamullakin rasvaiset. Rasva myös turvotti ja olin puoleen päivään asti krapulaisen näköinen punaisine silmineni. Kaikista kamalinta oli, että noiden tippojen takia silmissä oli aina joku rasvakalvo joka esti minun normaalin lukuharrastuksen. Se myös aiheutti päänsärkyä, kun yritin väkisin tihrustaa kirjoja. Sitten jotenkin ihan vahingossa tulin ostaneeksi apteekista Lecroryl allergiatippoja. Se olikin pelastukseni ja on vieläkin. En ole koskaan ollut millekään allerginen, mutta ilmeisesti nuo lääketipat rauhoittivat jo muutenkin ärsyyntynyttä silmää. Kyllähän tuo silmän ja silmäluomen limakalvo ärsyyntyy jo pelkästään jatkuvasta silmien käsittelystä. Enää minulle ei ole tullut mitään hankalia vaiheita, koska aina, kun kuivuus tuntuu käytän muutaman päivän Lecoryliä ja välillä sen rinnalla Bepanthen kostutustippoja. Sen olen huomannut, että lentokone on minulle pahin paikka ja yleensä voimakas ilmastointi takuulla ärsyttää silmät.
Multivitamin Power Firm on varsinainen helmi silmänympärysten hoitoon.
Se estää kyynelnesteen kuivattavaa vaikutusta ja siloittaa rypyt tehokkaasti.


Ripsien kestotaivutus sopii myös herkkäsilmäiselle

Tästä ripsien kestotaivutuksesta (88€) on tullut varsinainen menestys ja ilokseni huomaan sen toimivan todella herkkäsilmäiselläkin hyvin. Moni ei voi käyttää silmämeikkiä silmien valumisen takia, mutta haluaisivat jotenkin korostaa silmiä. Kestotaivutus ja kestoväri korvaa hyvin ripsivärin eikä takuulla ole pelkoa valumisesta. Tuo kestotaivutus saa ripset näyttämään pidemmiltä ja se jotenkin myös nostaa silmien ilmettä. Tämän parempaa ja helpompaa kaunistus käsittelyä en tiedä ja olen tosi tyytyväinen, että aloitimme tätä tekemään. 
Nythän TÄHTITARJOUKSESSA on kaksi silmänympäryshoitotuotetta. Ne ovat MULTIVITAMIN POWER FIRM silmänymp.voide ja STRESS POSITIVE EYE LIFT naamio NYT 75€. Tarjous loppuu su 26.1 joten hyödynnä se nyt. Silloin, kun omat silmäni oli pahimmillaan käytin tuota Multivitamin Power Firmiä ja se on kyllä paras silmänympärysvoide valuville silmille. Se sulaa ihon rakenteeseen ja sillä tavoin suojaa ohutta ihoa ettei kyynelneste pääse rohduttamaan silmäluomea. Tuo suolainen kyynelneste ärsyttää ja tulehduttaa silmienympärykset tosi nopeasti. Stress Positive Eye Lift on aivan loistava apu pahastikin rohtuneelle silmäluomelle ja samalla se estää turvotuksen ja tummuuden syntymistä. Tämän silmänympärysnaamion voi jättää vaikuttamaan yön yli mikä tekee siitä helpon käyttää. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti