maanantai 20. tammikuuta 2020

Kuivaöljyllä sametin pehmeä vartalon iho!

Dermalogican uudet vartalotuotteet ovat olleet alkuvuoden suosikkiostos suurimmalle osalle vakioasiakkaista. Vartalon iho kuivuu ja kutisee huolimatta siitä, että sade lotisee ulkona. Vartalonkin iho tarvitsee kosteutusta ja hoitoa pysyäkseen kunnossa.

Raikas metsäinen tuoksu kylpyhuoneeseen

Tietenkään näissä Dermalogican vartalotuotteissakaan ei ole hajuste-tai väriaineita, mutta raaka-aineista tulee tyylikkään kevyt metsän tuoksu. Aivan kuin metsä keväisen sateen jälkeen, mutta tuo tuoksu jää tuntumaan vaan hetkesi ja haihtuu sitten muutamassa minuutissa käytön jälkeen. Tuoksunsakin puolesta tuotteet sopii yhtä hyvin miehille ja naisille. Kaivatuin tuote on THERMOFOLIANT BODY SCRUB (47€) vartalon kuorinta-aine. Dermalogican edellisessä vartalon hoitolinjassa oli kuorintavoide joka oli meillä vartalotuotteista eniten myyty. Sen loppuminen oli suuri menetys ja hain sen tilalle koko ajan jotain vastaavaa, mutta sellaista ei löytynyt. Nyt ei enää tarvitse hakea vaan uutuus kuorinta on entistäkin parempi. Kevyet rakeet poistavat kuolleen hilseilevän solukon hyvin nopeasti ja voiteet imeytyvät sen jälkeen paljon paremmin. 
BODY WASH (32€) suihkugeeli on kevyesti vaahtoava ja myös ihanan tuoksuinen. Se sopii myös vessaan ihan käsienpesua vartenkin. 
Uudet vartalotuotteet ovat pakattu tyylikkäisiin harmaa/kulta 
väritykseen. 

Kuivaöljy suomalaisten suosikki

Heti, kun nuo uudet Dermalogican vartalotuotteet lanseerattiin arvelin, että tuosta kuivaöljy PHYTO REPLENISH BODY OILista (56€) tulee meidän suosikkituote. Niin siinä on käynytkin ja itsekin olen tähän tuotteeseen todella ihastunut. Suomalaisten saunakulttuuri kuivattaa ihoa ja kosteuttavia tuotteita tarvitaan paljon. Tässä kuivaöljyssä on niin tehokas koostumus, että nopealla sipaisulla on suuri vaikutus iholle. Tämä kuivaöljy nimitys tulee siitä, että kyse on öljymäisestä tuotteesta, mutta se imeytyy kuin geeli jättämättä mitään tahmeutta ihon pintaan. Pienellä määrällä kuivaöljyä on todella suuri teho ja siksi se sopii laiskallekin vartalon hoitajalle. 
Toinen kosteustuote BODY HYDRATING CREAM (34€) on ohut maito joka myös imeytyy nopeasti. Tämä voide on hyvin saman tyyppinen kuin aikaisempikin ohuempi vartalovoide. Sen vaikutus on nimeonomaan kosteuttaminen, kun Phyto Replenish Body Oil kosteuttamisen lisäksi siloittaa ja vahvistaa rypistynyttä ohutta ihoa. Ikääntyessä vartalonkin iho alkaa venyä ja esimerkiksi käsivarsiin tulee ”heltat” joiden iho on epätasaisen ryppyinen juuri näihin tämä kuivaöljy auttaa erityisen hyvin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti