torstai 30. tammikuuta 2020

Pimeän Kaupan Ilta lähestyy!

Pimeän Kaupan Ilta on ensi viikon perjantaina 7.2 eli se on poikkeuksellisen aikaisin. Tämä aikaistettu aikataulu tuli meille vähän puskista, mutta ilman muuta osallistumme tapahtumaan. Ensi viikolla tiedämme tarkemmin millaiset tarjoukset meillä on.

Pimeän Kaupan Ilta enteilee kevättä!

Mitään selitystä en ole siihen saanut miksi tapahtuma on jo helmikuun alussa, kun yleensähän se on loppukuusta. Pimeän Kaupan Ilta on kuitenkin meille sellainen kevään merkki mihin aina varaudumme kevään meikkiuutuuksilla. Niin se on tänäkin vuonna ja ainakin uusia huulipunasävyjä on tulossa. Sellainen muutos tuon tulevan tapahtuman kohdalla on, että olen sen päivän yksin työssä. Mari ja minä olimme sopineet jo viime vuoden puolella, kun tästä Pimeän Kaupan Illan uudesta ajankohdasta ei ollut tietoa, että Mari on Dermalogican kertauksessa sen päivän. Enkä missään tapauksessa halua, että sitä suunnitelmaa muutetaan, koska ne tiedot ovat tarpeelliset meille kummallekin. Pystyn ihan hyvin vetämään tuon päivän yksinkin, mutta ajattelin sulkevani hoitolan jo kello 20.00. Yleensähän olemme pitäneet auki kello 21.00 asti. Tuo viimeinen tunti ei kovinkaan vilkas ole, joten kokeilen nyt tuota aikasemmin sulkemista. Kertokaa mitä mieltä siitä olette? Mikäli välttämättä halutaan aukioloaikaa yhdeksään asti sitten ilman muuta näin tehdään. 
Dermalogican herkän ihon hoitolinjan hoitosuihke on saanut runsaasti
kehuja. Nyt sitä pääsee viikon verran kokeilemaan 
Winter Rescue kaupanpäällispaketin matkakoosta.


Upea kaupanpäällinen

Sen voin nyt jo kertoa, että Pimeän Kaupan Iltana saa yli sadan euron ostoksesta todella hyvän Dermalogican Winter Rescue pakkauksen jonka arvo on 43€. Heti joulun jälkeen, kun huomasin Dermalogicalla olevan näitä uutuuspakkauksia ostin niitä tätä tapahtumaa varten. Winter Rescue pakkaus sisältää ihan loistotuotteet tähän vuoden aikaan ja siinä on myös pari uutuustuotetta. Tuo Winter Rescue pakkaus on pienessä vetoketjullisessa meikkipussissa ja tuotteet riittää noin parin viikon käyttöön. Pakkauksessa on uutuudet Intensive Balance Cleanser kuivan ihon puhdistusmaito ja Redness Relief Essence rauhoittava kasvovesi. Vanhoja tuttuja on Skin Hydrating Booster kosteuttava tehotippa, Multivitamin Power Firm silmänympärysvoide ja Intensive Moisture Balance hoitovoide. 
Erityisen tyytyväinen olen, että asiakkaat pääsee kokeilemaan tuon uuden Redness Relief Essence hoitosuihkeen. Siitä on tullut niin paljon hyvää palautetta, että sen toivoisi olevan kaikkien kotihoidossa mukana. Se kosteuttaa ja rauhoittaa todella hyvin ja sopii kaikille ihotyypeille. Varsinkin herkistynyt sisäilmaongelmista kärsivä iho on rauhoittunut näkyvästi Redness Relief Essencen avulla.

Tervetuloa Pimeän Kaupan Iltaan pe 7.2-20 kello 14.00-20.00 ja kaikki samat tarjoukset löytyy verkkokaupasta.

2 kommenttia:

  1. Pimeänkaupan-ilta on kyllä niin odotettu. Hyvät tarjoukset aina kiinnostaa ja kaupan päällinen on ainakin juuri minulle sopiva.

    VastaaPoista
  2. Ulrika21:30

    Huippuhomma! Nyt alkaakin olla joka purkki lopuillaan niin tarjoukset kyllä kelpaa. Tuo issin clensing complex on älyttömän hyvä. Kiitos vielä hyvistä ohjeistasi.

    VastaaPoista