torstai 2. tammikuuta 2020

Kulmakarvojen laminointi

Viimeisten parin vuoden aikana ulkonäön tärkein kohta on olleet kulmakarvat. Teini-ikäisetkin meikkaavat kulmansa jopa mustiksi ja ne saavat rehottaa niin leveällä, kun ne luonnostaankin kasvatat. Nyt uusin kehitys kulmakarvoille on tämä kulmakarvojen laminointi.

Ripsien kestotavutushoidon pikkusisko

Uskon, että aika harva vielä tietää mitä tämä kulmakarvojen laminointi tarkoittaa. Se on uusi menetelmä meillä Suomessa, mutta muualla Euroopassa sitä on jo tehty useamman vuoden. Itsekin törmäsin tähän sanaan vasta alle vuosi sitten. Nyt keskustelimme iS Clinicalin ja Dermatuden kouluttajan Minttu Sahrmanin kanssa näistä ripsien kestotaivutushoidosta (88 €). Hän auttoi meitä jo kesällä löytämään parhaat tuotteet tähän kestotaivutukseen ja valitsimme Yumi Lash menetelmän joka on erittäin arvostettu brändi Euroopassa ja USA:sa.

Nyt Yumi Lash menetelmän maahantuoja on markkinoinut tätä kulmakarvojen laminointia myös Suomessa. Tämä laminointi sana ei oikein kuvaa tuota menetelmää, mutta ilmeisesti on ollut vaikea keksiä sille hyvä nimi. Kulmakarvat käsitellään näillä samoilla tuotteilla millä tehdään ripsienkin kestotaivus. Kulmakarvoja ei taivuteta kaarelle vaan ne asetetaan siististi tasaiseen riviin ja samalla tuo käsittely tuo myös vahvuutta näihin karvoihin. Laminointi pysyy kunnossa noin 6-8 viikkoa niin kuin kestotaivutushoitokin. Valitettavasti hintaa en vielä tiedä, mutta uskoisin sen olevan hiukan edullisempi kuin nuo ripsitaivutukset.



Ikääntyessä kulmakarvat ohenee ja heikkenee

Yksi ikääntymisen tuoma ongelma on, että kulmakarvat vähenevät lähes olemattomiin tai ne alkavat rönsyillä ja näyttävät epäsiistiltä . Vaihdevuosien jälkeen karvan kasvu muuttuu täysin ja hiukset ohenevat ja ne myös lähtevät näkyvästi. Kulmakarvoihin voi tulla pitkiä kihartuvia jouhimaisia karvoja. Väri muuttuu myös ja osa karvoista voivat olla läpikuultavan hentoja ja vaaleita ja osa taas näyttää vahvoilta mustilta jouhilta. Tämä epätasainen väritys on hoitunut kohtuullisen hyvin jo ihan pelkällä kestovärillä. Voin vaan kuvitella miten suuri apu ja ulkonäön parannus on siistit samaan suuntaan kaareutuvat kulmakarvat. Näin teoriassa tämä menetelmä kuulostaa fiksulta ja seuraamme Marin kanssa tarkkaan miten menestyksekäs menetelmä siitä tulee. Olemme aina sen verran ennakkoluuloisia ja varovaisia, että emme suin päin ryntää uusiin asioihin vaan yleensä on kannattanut seurata sivusta miten uutuudet kehittyvät kosmetologien käytössä.

Kuvissa nuo laminoidut kulmakarvat näyttävät hyvin tyylikkäiltä ja kauniilta kehykseltä silmien yläpuolella. Ne ovat myös aivan luonnolliset eikä kukaan huomaa mitä on tehty, mutta tulos näyttää hyvältä. Itseäni kiinnostaa kovasti tämä menetelmä tuon luonnollisuuden vuoksi, koska yleensä minun silmääni nuo kulmien pigmentoinnit ja microblandingit näyttävät epäluonnollisilta. Olen nähnyt vain muutaman kerran, kun kulmien pigmentointi on näyttänyt hyvältä.
Joten seuraillaan tilannetta ja parhaassa tapauksessa teillä on jo juhannuksena upeat kulmakarvat ja ripset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti