maanantai 13. tammikuuta 2020

Tähtitarjouksena tehoduo silmänympärysiholle!


TÄHTITARJOUKSENA on Dermalogican MULTIVITAMIN POWER FIRM silmänympärysvoide ja STRESS POSITIVE EYE LIFT silmänympärysnaamio yhteishintaan 75€ (norm. 106€). Tuotteet ovat normaalikokoiset.

Multivitamiini silmänympärysvoide on Dermalogican klassikkotuote

Näistä kahdesta tuotteesta saat avun kaikkiin mahdollisiin ongelmiin silmänympärysalueella. Multivitamin Power Firm on Dermalogican suosituin silmänympärysvoide ja erinomainen juuri tähän vuodenaikaan. Multivitamin Power Firm hidastaa silmänympärysihon ohentumista ja rypistymistä. Voide on laadultaan hyvin erityinen, koska se sulaa ihon rakenteeseen ja sillä tavoin myös suojaa ihoa kuivumiselta. Multivitamin Power Firmiä voi käyttää aamulla ja illalla, mutta jos jättää Stress Positive Eye Lift silmänympärysnaamion yöksi vaikuttamaan silloin ei enää tarvita silmänympärysvoidetta. 

Moni joutuu käyttämään talvisin silmätippoja silmien kuivumisen takia tai muita lääketippoja jotka valuvat myös silmänympärysiholle. Multivitamin Power Firm suojaa näiden tippojen kuivattavalta vaikutukselta ja estää ihon ohentumista rasittavassa käsittelyssä. Tätä silmänympärysvoidetta kannattaa sipaista myös huulille, koska se vähentään suunympärysjuonteita ja estää huulia rohtumasta.


Multivitamin Power Firm silmänympärysvoide hoitaa myös 
rohtuneet huulet.


Tehotuote atooppiselle iholle

Stress Positive Eye Lift silmänympärysnaamio poistaa tummuutta ja turvotusta silmäluomilta. Se on geelimäinen naamio jota sipaistaan ohut kerros silmienympärille iltaisin ja sen voi jättää vaikuttamaan myös yöksi. Naamio on erityisessä tuubissa jonka kärkiosa on tarkoitettu silmänympäryksen hierontaan. Pakkauksen mukana tulee ohjeet miten turvotusta poistava hieronta silmäluomille tehdään. Stress Positive Eye Lift silmänympärysnaamio on meidän tehokkain tuote poistamaan turvotusta ja tummuutta silmien ympäriltä. Tämä hoitokaksikko  multivitamiini silmänympärysvoide ja geelinaamio on erinomainen atoopikoille tai muuten herkistyneelle silmänympäryksille. Atoopikoilla yleensä pahin ihottuma kohta on silmienympärillä ja tämä Stress Positive Eye Lift on ainutlaatuinen tehohoito kosteuttamaan kutisevan kirvelevää silmänympärysihoa. Multivitamin Power Firmiä käytetään joka aamu ja ilta paitsi silloin, kun laitetaan Stress Positive Eye Lift naamio yöksi. Silmänympärysiho alkaa rauhoittumaan parin viikon hoidon jälkeen. 

Huomiokaa myös, että tämä Stress Positive Eye Lift silmänympärysnaamio on iso 25 ml tuubi ja se on erittäin riittoisa. Tätä naamiota suositellaan käytettäväksi 2-4 kertaa viikossa ja tällaisilla käyttöväleillä tuubi riittää vähintään puolivuotta. Naamiota voi säilyttää myös jääkaapissa jolloin kylmä hoitogeeli tekee ihanan viilentävän vaikutuksen turvonneelle tai ärsyyntyneelle silmäluomelle. Moni asiakkaani kertoo atooppisten lastensa hankalista ihottumista silmien ympärillä. Tämä naamio on erinomainen apu yli kaksitoistavuotiaille atoopikoille. Se helpottaa kutinaa ja kirvelyä korjaa kortisonivoiteiden ihoa ohentavaa vaikutusta. 

Tervetuloa ostoksille joko liikkeeseen tai nettikauppaamme.
Tarjous on voimassa 26.1-20 asti.

2 kommenttia:

 1. Allekirjoitan kaiken kirjoittamasi. Olen säästynyt ihottumalta silmien ympärillä tämän naamion ansiosta. Olen laittanut sitä joka ilta.
  Otankin sen kaveriksi käyttöön nyt tuon multivitamin power firm voiteen. Mulla on sitä näytekokona useampi kpl.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Atooppinen ihottuma silmäluomilla on ollut tähän saakka hyvin hankala hoitaa. Toisaalta se on suuri ongelma atoopikoille, koska monilla ihottumaa on vain silmien ympärillä eikä juurikaan muulla iholla. Silmänympärysihottuma estää silmämeikin käytön ja saavat helposti aikaan väsyneen itkettyneen ilmeen.
   Monilla herkkäihoisilla tulee ärsytysihottuma ensin juuri silmäluomille ja ongelma on hyvin samanlainen kuin atoopikoillakin.
   Monille on auttanut meidän hyvälaatuiset silmänympärysvoiteet, mutta vasta Stress Positive Eye Liftin myötä suurin osa atoopikoista on saanut apua. Tämä tieto on tullut suoraan asiakkailta ja atoopikkojen omista kokemuksista. Jos alkaa heti syksyllä käyttämään tätä silmänymp.voide+naamio yhdistelmää niin koko talvi voi mennä ilman ihottumaa.
   Yksi iso käyttäjäryhmä tälle hoitotuoteyhdistelmälle on keski-iän ylittäneet jotka joutuvat käyttämään kostutustippoja yms.silmiinsä. Monelle silmien kuivuminen on todella suuri ongelma ja se vielä pahenee, jos silmänympärysiho ärsyyntyy pahasti ja menee ihan rikki. Jos teillä on lähipiirissä ihmisiä jotka valittavat tästä ongelmasta niin kertokaa heille tästä tehoduosta. Nyt hintakin on tosi edullinen ja tuotteet ovat helppoja käyttää.

   Inkeri

   Poista