torstai 16. tammikuuta 2020

Hoitosuihkeilla helposti lisätehoa ihonhoitoon

Dermalogicalla ja iS Clinicalilla ei ole varsinaisia kasvovesiä, koska vesiliukoiset hoitotuotteet eivät sellaista tarvitse. Oikeastaan hoitosuihke tai hoitovesi on melkein sama asia kuin kasvovesikin, mutta ne taputellaan tai suihkutetaan iholle ja jätetään vaikuttamaan.

Hoitosuihkeissa on paljon tehoa

Dermalogicalla on kolme hoitosuihketta MULTI-ACTIVE TONER (36€) ANTIOXIDANT HYDRAMIST (46€) ja uusin suihke on REDNESS RELIEF ESSENCE (46€). iS Clinicalin hoito suihke on FIRMING MIST (42€). Näissä hoitosuihkeissa on kaikissa muutama yhteinen vaikutus ja niiden lisäksi jokaisella on tehovaikutus johonkin tyypilliseen iho-ongelmaan. Yhteinen vaikutus on neutralisoida ihon PH vesipesun jälkeen ja ne myös lisäävät muiden ihonhoitotuotteiden vaikutusta ja imeytyvyyttä. Hoitosuihke sumutetaan pesun jälkeen ja mielellään vasta seerumin päälle. Tosin sillä ei ole suurta merkitystä käytetäänkö hoitosuihke ennen vai jälkeen seerumin levitystä joten siitä ei kannata ottaa painetta. Dermalogican Multi-Active Toner sopii kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille. Se palauttaa ihon kosteustasapainon ihonpuhdistuksen jälkeen ja vahvistaa hyvien bakteereiden toimintaa iholla. Multi-Active Toner on erittäin hyvä lisähoito talven kuivattamalle iholle. Hoitosuihkeet ovat myös edullisia ja helppoja ja nopeita käyttää. Multi-Active Toner riittää noin kolmisen kuukautta, kun sitä käytetään kaksi kertaa päivässä aamulla ja illalla.


Redness Relief Essence on varsinainen punoituksen poistaja!

Redness Relief Essence saa paljon kehuja

Uusin näistä hoitosuihkeista on Redness Relief Essence joka tuli korvaamaan aikaisempaa herkän ihon Ultra Calming Mistiä. Alkuun en erityisesti kiinnittänyt huomiota tähän uutuuteen, mutta sitten siitä alkoi tulemaan niin paljon hyvää palautetta, että heräsin huomaamaan miten hyvä vaikutus tällä hoitosuihkeella on. Redness Relief Essence ei ole suihkepullossa vaan se taputellaan iholle. Tämä hoitovesi on sen verran täyteläinen ettei se oikein toimisi suihkeena. Siinä on todella paljon tehoaineita vähentämään punoitusta, couperosaa ja ihon ärsyyntymistä. Jo parin viikon käytön jälkeen alkaa huomaamaan ettei iho enää niin helposti lehahtele punaiseksi lämmön vaihteluissa. Ruusufinnin punakkuus vähenee tällä hoitonesteellä ja Redness Relief Essence rauhoittaa kuumotuksen ja kirvelynkin herkistyneeltä iholta. 
Age Smart hoitolinjan Antioxidant Hydramist on tarkoitettu vähentämään ihon vanhenemisen tuomia ongelmia ihossa. Siinä on todella runsaasti antioksidanttisia raaka-aineita jotka korjaavat uv-säteilyn vaurioita ihosolukossa. Samalla tämä hoitosuihke vähentää ihon kuivumista ja ohentumista. Antioxidant Hydramistia ja Multi-Active Toneria suositellaan käytettäväksi myös päivän mittaan ihan meikin päällekin. Varsinkin talvella ne poistavat kuivan sisäilman kiristävän ja kirvelevän vaikutuksen iholta. 
iS Clinicalin Copper Firming Mist on todellinen tehopakkaus vähentämään ihon veltostumista. Firming Mist sisältää todella runsaasti vaikutusaineita jotka parantavat ihon kiinteyttä ja joustavuutta. Se kosteuttaa myös runsaasti ja sitä kautta hidastaa ihon rypistymistä ja ohentumista. 
Suosittelen lämpimästi, että hoitosuihkeet kannattaa ottaa kotikäyttöön ellei ne vielä ole käytössä. Pienellä vaivalla saa suuret vaikutukset. 

4 kommenttia:

 1. Hei!

  Tämä kommentti ei nyt liity tähän postaukseesi, mutta ajattelin jakaa, kun blgia lukee varmasti paljon myös kynsi- ja ripsistudioiden asiakkaita. Olen epäillyt, että tämä tulee vielä paljon aiheuttamaan allergisoitumista ja valitettavasti taisin olla oikeassa, linkissä Ylen juttu akrylaateille altistumisista ripsiliimojen ja rakennekynsien osalta: https://yle.fi/uutiset/3-11157368

  -Tuuli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, kun huomioit Ylen jutun. Olen kirjoittanut vuosikausia näistä akrylaattien ja liimojen allergiariskistä, mutta nyt se nostetaan esiin ihan kuin uutena asiana. Tietysti hyvä, että se edes nyt otetaan esille, mutta ihan liian moni ehti allergisoitua pysyvästi.
   Kirjoitan jutun tästä asiasta mahdollisimman pian.

   Inkeri

   Poista
 2. Kiitos, muistelinkin että olet näistä myös kirjoittanut. Minusta on erittäin häiritsevä ajatus sekin, että hoitojen tekijä altistuisi vuokseni vaarallisille aineille, vaikka en itse saisikaan oireita. En kyllä uskaltaisi ylipäätään laittaa mitään liimaa lähelle silmiäni. Onko teillä muuten vielä jotain ripsiseerumi myynnissä? Toimiiko ne?

  Tuuli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietoa näistä ripsipidennyksistä ja rakennekynsistä pitäisi olla niin paljon, että tekijät ja kuluttajat ymmärtäisivät itse altistavansa elimistönsä allergeeneille. Sen jällkeen jokainen voi valita mitä itse pitää tärkeänä. Ilmeisesti hyvin moni kuluttaja kuitenkin valitsee sen ettei sillä sairastumisella ole väliä. Niinhän se on rusketuksenkin kanssa.
   Meillä on ollut noin viitisen vuotta myynnissä ripsiseerumi joka vahvistaa ja kasvattaa ripsiä ja kulmakarvoja. Olemme juuri ottaneet myyntiin uuden merkin eli Maxeylash ripsiseerumin. Kaikki käyttäjät ovat saaneet selvästi pidemmät ripset.
   Muistutan myös ettei meidän tekemällä ripsien kestotaivutukselle ole mitään tekemistä näiden agrylaattien kanssa, siinä ripsiin ei käytetä mitään liimoja tms.


   Inkeri

   Poista