sunnuntai 26. tammikuuta 2020

Kotihoidon suosikit

Meillä on muutamia tuotteita joita myydään paljon enemmän kuin muita. Jonkin verran nämä suosikit vaihtelee vuodenajan mukaan, mutta aika vähän. Vuosien varrella on tullut paljon tuttuja ostoksilla kävijöitä jotka hakevat jotain määrättyä tuotetta uudestaan ja uudestaan.

iS Clinical ja Dermalogica täydentävät hyvin toisiaan

iSClinicalia valitessamme meille myyntiin tärkeä asia oli, että se toimii yhteen Dermalogican kanssa. Nyt näen käytännössä miten hyvin näiden sarjojen tuotteet täydentävät toisiaan. Puhdistusaineista on ykköseksi noussut iS Clinicalin CLEANSING COMPLEX (52€) joka on suorastaan ihmeellinen tuote. Se on aika vaatimattoman tuntuista ohutta geeliä joka ei juurikaan vaahtoa ja sitä on hyvin miellyttävä käyttää. Muutaman viikon käytön jälkeen sen normalisoi ihon toimintaa ihan hämmästyttävästi. Oma rutikuiva ihoni ei yhtään kiristä sillä pestessäni, vaikka aikaisemmin se huusi voidetta pesun jälkeen. Samoin rasvoittuva näppyläinen iho alkaa tasoittumaan Cleanseing Complexin syväpuhdistavasta vaikutuksesta. Siinä on hyvin pieni määrä uudistavia ja kuorivia hedelmähappoentsyymejä jotka hitaasti normalisoivat ihon toiminnat. 
Toinen iS Clinicalin suosikki on kaikkien tuntema YOUTH EYE COMPLEX (119€) silmänympärysvoide. Meillä on nyt myynnissä TUOTEPAKETTI NYT 115€ jossa on tuo normaalikokoinen Youth Eye Complex silmänympärysvoide, Cleansing Complex puhdistusgeeli 60 ml ja näyte Genexc seerumista. Tämä Youth Eye Complex siloittaa todella hyvin juonteita silmänympärillä ja vähentää tummuutta ja turvotusta. 
Sound Sleep Cocoon tuoksuu taivaalliselta.
Intensive Moisture Balance on kaikista suosituin

Dermalogican Intensive Moisture Balance (75€) on ehdottomasti ylitse muiden suosikkikisassa. Enkä sitä yhtään ihmettele. Se on todella helppo tuote ja sen vaikutukset huomaa heti. Intensive Moisture Balance käy yöksi ja päiväksi ja toimii myös meikinalusvoiteena. Se sopii oikeastaan ihan kenelle tahansa paitsi nuorelle acneiholle. Näin talvella rasvoittuvakin iho hyötyy sen kosteuttavasta vaikutuksesta. Oikeastaan kaikki jotka ovat kerran kokeilleet Intensive Moisture Balancea hakevat sitä aina lisää. 
Tänä syksynä on SOUND SLEEP COCOON (78€) yövoide noussut myös suosikkivoiteeksi ja se on kyllä aivan ihana. Sen tuoksu joka tulee laventeli-patsuli-santelipuu öljystä on jotenkin niin mielihyvää tuottava, että siihen jää koukkuun. Se on myös voiteena helppo hyvän imeytyvyytensä vuoksi. Nämä kaksi suosikkivoidetta ovat hyvä pari eli Intensive Moisture Balance päiväksi ja Sound Sleep Cocoon yöksi.
SKIN PERFECT PRIMER sk 30 (49€) on monen vakiomeikki ja siitä löytyy kaikki voiteen hyvät puolet. Se suojaa uv-säteilyltä, siloittaa ryppyjä ja heleyttää ihon värin. Nyt vaan on suuri harmi, että siinä on tuotantokatkos. Dermalogican selitys on, että raaka-aineissa on saatavuusongelmia ja mitään sen selvempää vastausta emme ole saaneet. Arvioitu on, että menee maaliskuulle ennen kuin Skin Perfect Primeriä saadaan lisää. Siksi ajaksi otamme myyntiin sen matkakoot ja yksi matkakokotuubi riittää 1-2 viikkoa ja hinta on 13€. Näin asiakkaat eivät jää ihan pulaan. 

2 kommenttia:

 1. Anonyymi09:35

  Heippa! Miten iSClinicalin kaulavoidepurkki hävitetään? Se korkki näyttää olevan muovia mutta purkki näyttää joltain metallilta. Ei varmaan ole metallia mutta onko se ihan muovia, joka laitetaan muovijätteeseen? Vai sekajäte?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hyvästä kysymyksestä. Nuo metallin näköiset osat ovat muovia ja itse laitan ne muovijätteeseen.
   Kysynkin tätä asiaa iS Clinicalin kouluttajalta Minttu Sahrmanilta, kun hän tulee meille tiistaina.

   Inkeri

   Poista