sunnuntai 5. tammikuuta 2020

Ihonhoitotuotteet rantalomalle

Ihme kyllä tällä lomareissulla mukaani tuli ihan kaikki tarvittava kosmetiikka enkä tapani mukaan valita nyt siitä. Vaatetus on tällä kertaa murheenkryyni, kun mukanani on ihan vääriä vaatteita. Minun pitäisi jättää reilusti enemmän aikaa pakkaamiselle matkoille lähtiessäni.


Rantalomalla suojavoiteet ovat tärkein kosmetiikka


Ehdottomasti tärkein tuote etelään suuntautuvilla matkoilla on aurinkosuojavoiteet. Ne on parasta hankkia kotimaasta, koska en luottaisi matkakohteiden kauppaamiin voiteisiin. Ensinnäkin minua hirvittää miten niiden koostumus ja säilyvyys kestää, kun voiteet kököttää suorassa paahteessa viikko tolkulla. Myös liian paksut tai muuten huonolaatuiset voiteet näkyy äkkiä finneinä ja muuna iho-ongelmana. Nyt mukanani on iS Clinicalin ECLIPSE sk 50 (52€), joka on edullinen ja miellyttävä kasvojen suojavoide. Se on paras suoja myös mieheni kaljuun päälakeen. Pää kannattaa ehdottomasti suojata aurinkovoiteella, vaikka käyttääkin lippistä. Päälaki on niin suorassa säteilyssä ja kangaskin läpäisee säteet, että suojavoidettakin tarvitaan. Toisena päivävoiteena mukanani on Dermalogican DYNAMIC SKIN RECOVERY sk 50 (69€), joka on täyteläisempi ja kiinteyttävämpi kuin Eclipse sk 50. Vartalon suojavoiteena käytän Dermalogican PROTECTION SPORT sk 50 (36€). Alle viidenkympin suojakerrointa ei kannata mukaan ottaa, koska pienemmät suojakertoimet eivät riitä suojaamaan talven kalpeaa ihoa voimakkaassa auringossa.

Dermalogican Daily Microfoliant kuorinta sulattaa iholta kaiken ylimääräisen töhnän ja
Hydrablur Primer meikinpohjustusaineella saa helteessäkin kestävän meikin. 



Kuorintaakin tarvitaan


Toinen tärkeä tuote aurinkolomalla on hyvä puhdistustuote ja hellävarainen kuorinta. Puhdistusaineista ehdoton ykkönen on iS Clinicalin CLEANSING COMPLEX (52€) jota on saatavilla pienenä matkakokonakin hintaan 29€ ja tuo pikkukoko riittää jopa kuukauden verran käytössä. Cleansing Complex on niin superupea putsari etten ilman sitä tule enää toimeen. Se sulattaa kevyesti kuolleen solukon ja puhdistaa tehokkaasti aurinkosuojavoiteet pois tukkimasta huokosia. Nyt minulla on mukana DAILY SUPERFOLIANT (58€) kuorintajauhe joka on suunniteltu vanhenevalle iholle ja se vähentää myös ilman saasteiden vaikutusta ihoon. Tosin tämä Thaimaan saasteen määrä kaduilla ei ole mitään verrattuna Saigoniin jossa kävimme pari vuotta sitten ja siellä ilma oli sakean harmaata pakokaasuista. Kuitenkin ihoa kannattaa kuoria 2-3 päivän välein, että saa iholta pois kaiken turhan töhkän ja pakokaasujen myrkyt.
Kosteusvoiteena iltaisin käytän Dermalogican CALM WATER GELiä (49€) ja se näytti nyt kaikki hyvät puolensa. Tämä minun nimeämä VESIVOIDE tuntui ihanan raikaalta levitettäessä ja jos iho olisi hiukan kärähtänyt mitä minun iho ei tietenkään ole niin voiteen viilentävä ja rauhoittava vaikutus olisi tuntunut ihanalta. Toisena yövoiteena minulla oli iS Clinicalin YOUTH COMPLEX (185€) joka on ihanan kiinteyttävä tai toinen vielä tehokkaampi kiinteyttäjä olisi YOUTH INTENSIVE CREME (226€). Muistakaa, että meiltä löytyy vielä EDULLINEN YHTEISPAKKAUS normaalikokoisista Youth Intensive Cremestä ja Cleansing Complexista NYT 231€ norm. 291€ ja paketissa on vielä pikkukoko GENEXC seerumia. 
Paras silmänympärysvoide aurinkoon on TOTAL EYE CARE sk 15 (48€) joka suojaa ja kosteuttaa. Näiden perustuotteiden lisäksi kannattaa mukaan ottaa iS Clinicalin HYDRA INTENSIVE COOLING MASQUE (95€) naamion joka viilentää, poistaa turvotusta ja kosteuttaa. Tämä naamio saa vaikuttaa yön yli, mutta se on myös tehokas käyttää ennen meikkiä. Aurinkoloman iltameikkiä varten tulee hyvä pohja, kun käyttää tämän Hydra Intensive Cooling Masque naamion ja antaa sen vaikuttaa vartin verran. Se supistaa huokoset, poistaa punoituksen ja turvotuksen ja tekee ihosta raikkaan näköisen. Varsinainen meikinpohjustusaine helteessä on Dermalogican HYDRABLUR PRIMER (51€). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti