maanantai 27. tammikuuta 2020

Tähtitarjouksena Genexc!

TÄHTITARJOUKSENA on iS Clinicalin GENEXC seerumi NYT 95 € (128 €) ja kokeiltavaksi matkakoko Sheald Reparative Balmista. Arvo 18 €. Tähtitarjous on voimassa 9.2.2020 asti.


Velho pullossa

Olen tänä syksynä löytänyt käyttööni tämän iS Clinicalin GENEXC seerumin ja harmittelen etten keksinyt tätä aikaisemmin. Sen vaikutuksesta ohut ja kuiva ihoni on vahvistunut ja ihon pinta tasoittunut. Genexcin lempinimi jenkeissä on 'Velho pullossa' enkä sitä yhtään ihmettele. Tämän seerumin antioksidanttipitoisuus on todella suuri ja se merkitsee sitä, että tuote pystyy tehokkaasti uudistamaan ihoa ja ihosolukkoa.

Yli 35-vuotiaalle Genexc on loistava valinta näin talvellakin, koska sen ihoa vahvistava vaikutus parantaa suojamekanismeja ja vähentää ulkoisten haittojen vaikutusta. Aurinkolomalaiselle Genexc on nyt paras valinta, koska sen antioxidantit korjaavat myös uv-säteilyn haittavaikutuksia iholla.

Seerumeiden päälle laitetaan aina hoitovoide, koska seerumit imeytyvät hyvin syvälle eivätkä jätä mitään suojaa ihon pintaan. Lahjaksi tuleva matkakoko Sheald Reparative Balmia on erinomainen hoitovoide yöksi ja päiväksi tämän Genexc seerumin päälle. Sheald Reparative Balm vahvistaa ja korjaa ihon kimmosäikeitä ja sitä kautta siloittaa ryppyjä ja juonteita. Tuo matkakoko riittää 1-2 viikon käyttöön.

Genexc sopii myös herkkä ihoisille

Genexcin ihoa vahvistava vaikutus on myös hyväksi herkälle ja couperosa iholle. Yleensä herkkä iho punoittaa ja ärsyntyy ulkoisista tekijöistä ja Genexcin avulla vahvistunut iho ei niihin reagoi. Couperosa iho on yleensä ohentunut ja sinipunaiset verisuonet ovat voimakkaasti näkyvissä. Vahvistuneella iholla nuo verisuonet eivät näy ja niiden syntyminen vähenee, kun iho suojautuu paremmin. Tämä vahvistuminen ei ole mikään pikakonsti vaan sen huomaa noin 3-4 viikon käytön jälkeen.

Myös hiukan näppyläinen iho hyötyy Genexcistä, koska se nopeuttaa finnien paranemista. Genexc myös tukee ihon normaalia bakteeritoimintaa niin, että tulehduksia ei synny niin helposti. Suosittelen Genexciä aamulla ja illalla noin 3-4 tippaa koko kasvoille, mutta ei silmänympäryksille, ja sen päälle hoitovoide. Mikäli sinulla on jo joku muu seerumi käytössä siirrä se pelkästään päiväkäyttöön ja käytä Genexciä iltaisin. Yksi seerumipullo riittää käytössä 5-7 viikkoa, kun sitä käytetään aamulla ja illalla.

Tule nappaamaan tarjous hoitolasta, tai tilaa kätevästi verkkokaupasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti