tiistai 17. maaliskuuta 2020

Ajankulua ihonhoidosta

Koko maailma alkaa olla samassa tilanteessa, että ihmisten liikkumista rajoitetaan ja kehoitetaan pysymään kotioloissa. Se ei välttämättä ole kivaa eikä helppoakaan, mutta siihen on nyt pakko sopeutua, joten kannattaa nähdä siinäkin hyvät puolet.




Nyt on aikaa ihonhoidolle

Meidät aina vauhdissa ja kiireessä olevat nykyihmiset on nyt pysäytetty kotioloihin. Jotkut ovat kotona ihan karanteenissa tai sairaana ja heidän tilanteensa on vielä tukalampi. Sitten olemme me muut, jotka olemme terveitä, mutta liikkumisrajoitteet pitävät meitä kotosalla. Masentumisesta ja valittamisesta ei ole mitään apua, joten omaa käytöstään pitää tsempata. Kannattaa myös huomioida tilanteen hyvät puolet.
Vuosien varrella olen kuullut lukemattomia kertoja, miten asiakkaat harmittelevat, kun ei ole aikaa ihonhoitoon. Nyt pakosti kotona oleilevat voisivat panostaa itsensä hoitamiseen. Aamu kannattaa aloittaa kunnollisella venyttelyjumpalla ja siihen löytyy netistä kyllä ohjeita. Kaksikin viikkoa jokaaamuista venyttelyä tuntuu takuulla kropassa myönteisenä muutoksena. Ellei ulkoiluun ole mahdollisuutta, voisi iltapäivällä tehdä tehokkaamman hikijumpan, joka kuluttaa energiaa ja auttaa unenkin tuloon. 
Iholle kannattaa nyt tehdä systemaattinen hoitokuuri ja tuottaa itselleen mielihyvää omalla hoidolla.


Hoitokuuri iholle

Kotikonstein tehdyssä ihon tehohoidossa on BT-SONIC ULTRAÄÄNILAITE (126€) erittäin hyvä lisäelvytys. Ellei sinulla vielä ole tätä laitetta tai muita ihonhoitotuotteita puuttuu, niitä löytyy meidän verkkokaupasta, joka toimii aivan normaalisti. Kauneushoitola on myös auki normaalisti, joten poiketkaa myös ostoksille.
Tee aamuisin kasvojen puhdistus Bt-Sonic ultraäänilaitteella ja iS Clinicalin CLEANSING COMPLEXILLA (52€) tai muulla ihotyypin mukaisella puhdistusaineella. Muistakaa myös, että Bt-Sonicia voi käyttää minkä merkkisen puhdistusaineen kanssa tahansa. Pesun jälkeen sumuta hoitosuihke ja kaikki yli kolmekymppiset saavat hyvän lisäelvytyksen iS Clinicalin COPPER FIRMING MISTistä (39€). Herkälle couperosa iholle paras valinta on Dermalogican REDNESS RELIEF ESSENCE (45€) hoitovesi.
Puhdistuksen jälkeen iholle levitetään ihotyypin mukainen seerumi. Pitkä oleskelu sisätiloissa kuivattaa ja hidastaa kaikkia ihon toimintoja. iS Clinicalin seerumeista kaikille ihotyypeille sopiva on HYDRA COOL SERUM (69€) joka sisältää puhdasta kosteuttavaa hyaluronihappoa. Yli 35-vuotiaille YOUTH SERUM (183€) on ehdottomasti paras ja monipuolisesti kosteuttava ja elvyttävä. Myös SUPER SERUM (107€) ja GENEXC (128€) ovat hyvät valinnat, koska niissä on runsaasti antioksidantteja, jotka suojaavat ihoa tulehduksilta.
Seerumin päälle laitetaan voiteeksi YOUTH INTENSIVE CREAM (50 ml 229€ ja 100 ml 399€) tai joku Dermalogican voide ja silmänympärille tietysti silmänympärysvoide.
Samat tuotteet voi käyttää iltaisinkin, mutta joka toinen ilta kannattaa tehdä tehohoito kuorinnalla ja naamiolla. Kuorintaan sopii DAILY MICROFOLIANT (51€) tai iS Clinicalin uusi TRI-ACTIVE MASQUE (119€) ja niiden vaikutusta tehostetaan Bt-sonicilla. Lopuksi levitetään MULTIVITAMIN POWER RECOVERY MASQUE (58€) tai HYDRA COOLING MASQUE (95€) ja niidenkin imeytymistä voi tehostaa Bt-sonicilla. Naamio jätetään vaikuttamaan yöksi ja huuhdellaan aamulla hyvin pois.
Kahden viikon kuuri tätä kotihoitoa saa ihon hehkeäksi ja on kiva itsellekin katsoa peiliin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti