maanantai 23. maaliskuuta 2020

Reparative Moisture Emulsion kiinteyttää ja kaunistaa

iS Clinicalin nyt tarjouksessa oleva REPARATIVE MOISTURE EMULSION NYT 75€ (norm.109€ säästö 34€!) on monipuolinen hoitovoide ja erityisen hyvä yli kolmekymppisille. Sen ihoa napakoittava vaikutus tuntuu jo ensimmäisellä sivelyllä.Hyvä meikinalusvoide

Reparative Moisture Emulsion on tähän hetkeen juuri sopiva hoitovoide. Se tasapainoittaa ihon toimintaa ja vähentää stressin tuomaa kiiltoa ja rasvaisuutta. Tämän voiteen huokosia supistavasta vaikutuksesta hyötyy kaikki, joilla on taipumusta rasvoittumiseen. Toisaalta myös pintakuiva vanheneva iho saa tarpeeksi kosteutta Reparative Moisture Emulsionista ja sen napakoittava vaikutus silottaa ohentuvan ihon ryppyisyyttä. 
Reparative Moisture Emulsionia voi siis käyttää äiti ja yli kolmekymppinen tytär. Voide toimii erityisen hyvin meikinalusvoiteena, koska se jättää silkoisen pinnan, johon meikkivoide levittyy kauniisti. Sen lievästi huokosia supistava vaikutus auttaa myös meikkiä pysymään tasaisena ja mattapintaisena koko päivän. 
Tätä voidetta voi käyttää yöllä ja päivällä, joten senkin takia kyse on helposta tuotteesta. Se on syytä muistaa, ettei voiteessa ole uv-suojaa, joten aurinkoisena päivänä sen päälle on hyvä laittaa esimerkiksi  iS Clinicalin Eclipse sk 50 (54€), mitä on saatavana myös kevyesti värillisenä.


Seerumilla tehdään täsmätuote

Reparative Moisture Emulsion sopii yksinäänkin käytettäväksi ja on jo itsessään kiinteyttävä hoitovoide, mutta seerumin kanssa siitä tulee tehokas täsmähoito. Sen kiinteyttävä vaikutus tuplaantuu iS Clinicalin FIRMING COMPLEXin (155€) avulla, joka vaikuttaa todella tehokkaasti ihon kimmosäikeisiin. Levitettäessä Firming Complex hiukan kihelmöi ja kipristelee iholla, koska se on todellinen tehotippa veltostuneelle iholle. Tämä kihelmöivä vaikutus katoaa heti, kun sen päälle laitetaan hoitovoide, esimerkiksi juuri tämä Reparative Moisture Emulsion. Noin viikon käytön jälkeen iho yleensä tottuu Firming Complexiin ja kihelmöinti vähenee. Itse koen, että Firming Complex tekee tosi kiinteän pinnan ja napakoittaa tämän ikäisen löysää roikkuvaa ihoa. 
Toinen hyvä seerumi on iS Clinicalin PRO-HEAL SERUM (109€), joka sopii herkälle couperosa -ihollekin. Varsinkin stressinäppylöistä kärsivät saavat ihon kauniiksi tällä Pro-Heal Serum ja Reparative Moisture Emulsion yhdistelmällä. 
Pro-Heal Serumista voisi sanoa, että se on varsinainen stressiseerumi ja siksi sopiva nykytilanteeseen.  Sen punoitusta ja ihon lehahtelua vähentävä vaikutus tasoittaa poikkeustilanteen tuomia ihoreaktioita. Nekin, jotka eivät koe muuta stressiä, ovat joutuneet muuttamaan elämäntapojaan ja esimerkiksi kotiin jääminen etätöihin voi olla suuri muutos ihon toiminnalle. Myös unirytmi ja ruokailutottumukset ovat ehkä muuttuneet ja se kaikki voi vaikuttaa ihoonkin. 

Muistutan vielä, että olen kiitollinen jokaisesta ostoksesta joko verkkokaupassa tai hoitolassa, koska se auttaa säilyttämään meidän työpaikat.

Maaliskuun upeat tarjoukset löydät täältä:
https://mailchi.mp/08de159cac59/koronan-torjuntatarjoukset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti