tiistai 24. maaliskuuta 2020

Laiskamadon ihonhoito-ohjeet

Moni on joutunut jäämään kotiin karanteeniin ja aikaa olla kotona on enemmän kuin kymmeniin vuosiin. Nyt ei voi syyttää ettei ajanpuutteen vuoksi voi hoitaa ihoaan kunnolla. Tosin monen on pakko myöntää, ettei ihon laiminlyönnin syy ole ajanpuute vaan yleinen laiskuus.


Kotioloissa ei käytetä meikkiä

Tiedän omasta kokemuksestani, miten huonolle ihonhoito helposti jää, jos kotioloissa ei käytä meikkiä. Meikin pesee aina hyvin pois ja laittaa kaikki hoitotuotteet pesun jälkeen. Ellei meikkiä ole, pesu unohtuu, eikä silloin käytä muitakaan hoitotuotteita. Pari päivää, kun mennään tällä tyylillä, alkaa iho kiristämään ja hilsekerros rapisee. Epäpuhtaalla rasvaisella iholla pintaan nousee öljymäinen kiilto ja ilmestyy tulehtuneita näppyjä. 
Suosittelisin, että etätyötäkin tehdessä sipaisisi hiukan meikkiä. Jos käytte videokokouksia, niin ilman muuta kannattaisi olla työlookissa. Ehkä itsellekin tulee enemän työfiilis, jos laittautuu sopivasti.
Meikkivoide on erinomainen suoja kaikkea ulkoista rasitusta vastaan, joten jo pelkästään sen hyödyn takia kannattaa meikkivoidetta käyttää. 
Nopein ja helpoin tehoaine aamuun on Dermalogican DAILY RESURFACER (75€) hoitotassu, joka kuorii, kiinteyttää ja kosteuttaa. Kuitukangas tupesta pyyhkäistään kolmevaikutteinen tehoseerumi iholle ja sen päälle kosteusvoide. Daily Resurfacer on kiinteyttävä, kosteuttava ja kuoriva. 
Hoitotassun käytön päälle laitetaan kosteusvoiteeksi iS Clinicalin REPARATIVE MOISTURE EMULSION NYT 75€ (109€) joka sopii hyvin meikin alle, mutta on myös riittävän tehokas yövoiteeksi.


Sisätiloissa iho kuivuu

Jatkuva sisätiloissa oleminen kuivattaa ihoa ja stressi voi suistaa ihon toiminnot täysin epätasapainoon. Päivän mittaan helpoin kosteuttaja on hoitosuihke, jonka voi sumuttaa suoraan meikin päällekin. Tehokkain kiinteyttäjä on iS Clinicalin COPPER FIRMING MIST (39€), joka on oma suosikkini. Vapaapäivinä suihkutan tätä Firming Mistiä ainakin kolme kertaa päivän mittaan ja se vähentää kuivuuden kiristystä, mutta vaikuttaa samalla kimmosäikeitä vahvistavaksi. Marin suosikki on Dermalogican MULTI-ACTIVE TONER (35€), joka on monipuolisesti ihoa tasapainottava. ANTIOXIDANT HYDRAMIST (46€) hoitosuihke korjaa uv-säteilyn haittavaikutuksia ja näin aurinkoisena aikana sekin kannattaa huomioida.
Perusteellisin ja helpoin tehoihonhoito on yhdistää saunaan kuorinta ja multivitamiininaamio. Pikkukoko DAILY MICROFOLIANT kuorintajauhetta ja MULTIVITAMIN POWER RECOVERY MASQUE naamion normaalikoko yhdessä NYT 49€ (norm. 80€). Yhdistelmä sopii 2-4 kertaa viikossa ihan kaikille ihotyypeille ja saunan yhteydessä niiden vaikutus vielä tehostuu. Multivitamiininaamion voi jättää vaikuttamaan yöksi, joten sen helpompaa naamion ja kuorinnan käyttö kotona ei enää voi olla. 

Muista, että tekemällä ostoksia hoitolassa tai verkkokaupassa tuet pienyrityksen toimintaa ja selviytymistä nykyisissä poikkeusoloissa.

Maaliskuun upeat tarjoukset löydät täältä:
https://mailchi.mp/08de159cac59/koronan-torjuntatarjoukset


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti