keskiviikko 11. maaliskuuta 2020

Kaisa on meidän uusi nettipäällikkö

Meidän nettipäällikkö on vaihtunut eli Annukasta on tullut Kaisa. Me emme Marin kanssa mitenkään ehdi paneutua kaikkiin sosiaalisen median mahdollisuuksiin, mutta pienelle yritykselle somenäkyvyys on erittäin tärkeää ja siksi ostamme toiselta yrittäjältä nämä palvelut.


Kosmetologi ei ole nettiosaaja

Olen aina ollut sitä mieltä, että jokaisen yrittäjän kannattaa panostaa omaan työhönsä ja tehdä sitä, mitä osaa parhaiten. Tarkoitan tällä sitä, ettei yrittäjän kannata tehdä kaikkea itse, vaan keskittyä omaan osaamisalueeseensa ja delegoida muut työt niiden ammattilaisille. Tämä sosiaalinen media on nykyisin niin suuri alue ja täysin välttämätön pienyrittäjille, etten ainakaan minä pysty sitä hallitsemaan. Siksi olenkin ostanut jo toistakymmentävuotta tämän palvelun joltain muulta yritykseltä. Eikä kyse ole vaan somesta, vaan tarvitsen apua myös verkkokaupan ja blogin tekniseen puoleen. 
Näiden vuosien aikana meillä on ollut useampia tekijöitä ja osa on ollut hyviä ja jotkut vähemmän hyviä. Aika moni on joutunut pakon edessä yrittäjäksi, kun työpaikka on mennyt alta ja silloin yrittäjyydestä puuttuu sisäinen palo. 
Annukka on tehnyt monta vuotta meille nämä työt ja häneen olemme olleet enemmän kuin tyytyväisiä. Tosin olen tiennyt hänen olleen ihan ylityöllistetty, enkä siksi halunnut kuormittaa häntä enempää lisäämällä meidän töitä. Viime vuoden puolella hän kertoi meille Kaisasta ja kysyi voiko Kaisa tehdä osan meidän jouluun liittyvästä työstä. Tottakai se sopi meille ja silloin tutustuimme Kaisaan. 


Somenäkyvyys on tärkeää pienyrittäjälle

Kaisa on nelikymppinen taiteellisesti lahjakas kevytyrittäjä ja tapasimme hänet ”livenä” viime viikolla. Sekä Kaisa, että Annukka asuvat Helsingissä, joten nämä meidän työt tehdään etätyönä. Se on onnistunut todella hyvin ja on meillekin sopiva tapa hoitaa tämä puoli firman asioista. Päivän aikana en mitenkään kerkeisi tapaamaan ketään tai juttelemaan puhelimessa. Nyt olen ideoinut ja tehnyt tekstejä sähköpostin välityksellä iltaisin samaan aikaan, kun kirjoitan blogijututkin. 
Tapaaminen Kaisan kanssa osoittautui heti mukavaksi ja työtapamme sopivat hyvin yhteen. Voitte siis odottaa, että meidän asiakaspalvelumme paranee ja esimerkiksi verkkokaupan ulkonäköä saamme muutettua asiakasystävällisemmäksi. 
Kaisa hyppäsi työhön kaikista kiireisimpänä ajankohtana helmikuun alussa, kun oli Pimeän kaupan ilta ja monta muuta asiaa, johon tarvitsimme apua. Kaikki sujui hyvin ja Kaisa toteutti ihan hienosti tarvitsemamme asiat. Nyt odotan, että saamme uudistetun ilmeen logoon ja voisin hankkia uudet ikkunateippaukset. 

1 kommentti:

  1. Kiitos jakamisesta. Mielenkiintoista kuulla aiheesta. Minun sisareni myös harkitsee laskutuspalvelun käyttöä. Häntä huvittaisi saada hieman kokemusta, mitä kokopäiväinen yrittäjyys olisi, ilman samanlaisia sitoumuksia. https://www.uuras.fi/

    VastaaPoista