torstai 12. maaliskuuta 2020

Yli vuoden kokemus Dermatude-kasvohoidosta

Dermatude-kasvohoitoa aloitimme tekemään marraskuussa 2018 ja nyt olemme tehneet sitä lähes puolitoista vuotta. Siinä ajassa olemme saaneet kokemuksia jo sadoista hoidoista ja nyt meillä on paljon uusia tyytyväisiä asiakkaita. Yksi hoito maksaa 170€ ja neljän hoitokerran sarja on 600€.



Suomen paras Dermatude -hoitola

Dermatude-kasvohoito on mullistanut kasvohoidoilla saadut tulokset vanhenevalle iholle. Mikään aikaisempi kasvohoito ei ole pystynyt läheskään samaan tulokseen kuin Dermatude. Jo yksikin hoitokerta napakoittaa ihoa, kiinteyttää velttoa leuan alustaa ja poistaa turvotusta. Ihon väri tasoittuu ja heleytyy ja harmaa kalpeus häipyy. Ihosta tulee raikkaan hehkeä. 
Hämmästyttävintä on, että vielä yli viisikymppisiltä finnien arvet ovat tasoittuneet lähes puoleen ja huokoset ovat supistuneet. Parhaimmillaan Dermatude-kasvohoito on 40-70-vuotiaille. Tärkeää on myös yhdistää Dermatude-hoitoon tehokkaat kotihoitotuotteet iS Clinicalilta tai Dermalogicalta
Nämä loistavat tulokset ovat antaneet suuren määrän työmotivaatiota, mutta tuo syyskuussa saatu palkinto Suomen paras Dermatude -hoitola nosti työhalut taivaisiin. Varsinkin, kun palkinto tuli täytenä yllätyksenä. Suomessa Dermatudea tekee noin sata kauneushoitolaa ja menetelmä on ollut täällä vuodesta 2016 saakka.


Hoito muokkaantuu työn myötä

Nyt, kun olemme Marin kanssa tehneet Dermatude-kasvohoitoa näin pitkään, meille on muokkaantuneet omat työtavat. Olen varmaan tosi ärsyttävä koulutettava, kun aina jotain uutta hoitoa opeteltaessa minä mietin, mitä voisi tehdä toisin. Näin pitkällä työkokemuksella en enää kopioi suoraan toisten oppeja, vaan kehittelen aina meille sopivia toimintatapoja.
Olemmekin lisänneet Dermatude-kasvohoitoon lyhyen akupaineluhieronnan kasvoille, joka rentouttaa kasvolihaksia ja poistaa stressiä. Minusta kasvohieronta on paras vaihe kasvohoidossa ja jokainen asiakas nauttii siitä. Pidän hyvin merkityksellisenä asiakkaan rentoutumista ja rauhoittumista joka tuo ihmiselle kokonaisvaltaista mielihyvää. 
Toinen kehitelmä on, että näin talvella lämmitän vesihauteessa hoidon loppuun tulevan kollageeninaamion. Dermatude-hoidon ja kasvohieronnan jälkeen ihon pinta on hyvin kuumotteleva ja tuo huoneen lämpöinen geelimäinen naamiolevy tuntuu jäätävältä. Se on ihana tunne kesällä ja helle aikaan, mutta talvella se aiheuttaa kylmän väristyksiä. Nyt laitan naamiopakkauksen lämpimään veteen siksi aikaa, kun teen kasvohieronnan, niin se tuntuu paljon mukavammalta.
Hintaan nämä muutokset eivät vaikuta, koska alkuun käytetty kuorintavaihe toimii lyhyemmällä vaikutusajalla ja säästetty aika käytetään hierontaan. 
Nyt olen tyytyväinen Dermatude-kasvohoidon rentouttavaan ja stressiä poistavaan puoleenkin. Mielestäni täydellinen kasvohoito vaikuttaa ihoon tehokkaasti ja saa aikaan mielihyvää ja rauhoittumista.

Ajanvarausohjeet löydät täältä

2 kommenttia:

  1. Anonyymi14:43

    Dermatude on kyllä paras kasvohoito. Se kasvojen kiinteys sen jälkeen!

    Leena

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen samaa mieltä kanssasi. En ole koskaan ennen kokenut kasvohoidon jälkeen niin selkeää muutosta. Näin jokaisella asiakkaalla muutoksia parempaan ja siksi tämä on tekijällekin tosi motivoiva hoito.

      Inkeri

      Poista