maanantai 30. maaliskuuta 2020

Hyvin suojattu iho nauttii ulkoilusta kanssasi

Tämä vuodenaika on varmaan paras mahdollinen olla koronakaranteenissa. Olisi vielä kauhempaa, jos olisi marraskuun pimeys ja päivä päivältä tulisi synkempää. Nyt voi pysähtyä nauttimaan kevään tulosta ja harrastaa ulkoilua.


Keväällä uv-säteily on pahinta

Nyt tuo ihana kevätsää houkuttelee ulos ja lenkille. Onneksi ainakin Hämeenlinnassa on niin paljon lenkkimaastoja ympärillä ettei niihin tule mitään ruuhkaa. Kotonani Janakkalassa saa kyllä kävellä aivan rauhassa näkemättä muita kuin naapurin kissoja nauttimassa auringon paisteesta.
Ihon suojauksen kanssa pitää tähän vuoden aikaan olla erityisen tarkkana. Iholla ei ole talven jäljiltä mitään omaa suojaa ja kaikki säteily päätyy tuhoamaan soluja. Noin 1-2 viikossa iho ehtii kehittämään suojapigmenttiä eli rusketusta ja ei enää ole niin herkkä esimerkiksi palamiselle.
Onneksi täällä etelässä ei tarvitse pelätä lumesta heijastuvaa aurinkoa, mutta pohjoisessa pitää huomioida sekin. Lumi tuplaa uv-säteilyn vaikutuksen, koska myös lumen pinta heijastaa aurinkoa kasvoille. 
Aika monena vuonna on uutisissa kerrottu näin keväällä, että Pohjoismaiden yllä on otsonikatoa ja uv-säteily pääsee maahan entistä voimakkaampana. Keväällä aurinko paistaa myös matalammalta niin, että se osuu kasvoihin pahemmin kuin keskikesällä. 
Nämä ovat perustelut sille miksi uv-suojallisen päivävoiteen käyttö on niin tärkeää.


Tähtitarjous voimassa maaliskuun loppuun asti

Näin poikkeusaikana pidensin myös Tähtitarjouksen voimassa oloa ja tein lisäksi muitakin hyviä tarjouksia. Tähtitarjouksena on iS Clinicalin EXTREME PROTECTION sk30 NYT 72€ (89€) ja saat vielä lahjaksi matkakoon PRO-HEAL SERUMISTA (arvo 14€). Extreme sk 30 on hoitovoide päiväkäyttöön ja on samalla aurinkosuoja. Siinä on siis kaksi vaikutusta samassa voiteessa. Extreme imeytyy hyvin, mutta siinä on runsaasti kosteutta ja ihoa uudistavia ja vahvistavia raaka-aineita. Tämä voide sopii kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille ja se toimii myös meikin alusvoiteena. Huomioi myös, että tuo pumppupakkaus on 100 ml eli tuplakoko verrattuna yleensä päivävoiteisiin. 
Seerumit ja hoitovoiteet korjaavat uv-säteilyn vaikutuksia ja nyt kannattaa panostaa antioksidanttisiin seerumeihin. GENEXC (128€) on kaikista paras korjaamaan uv-säteilyn haittoja ja uudistamaan ja vahvistamaan ihoa.
Herkistynyt couperosa-iho tai ruusufinnistä kärsivä hyötyy eniten iS Clinicalin PRO-HEAL SERUMISTA (109€), joka rauhoittaa punoitusta. Tuulinen kevätsää aurinkoineen saattaa laukaista ruusufinnin ja jos siihen on taipumusta, kannattaa iho suojata erityisen hyvin. 
Pigmenttiläiskien syntymistä ennaltaehkäisevä seerumi on WHITE LIGHTENING SERUM (89€), joka hajottaa pigmenttisoluja ja estää niiden kasautumista. Tämä White Lightening Serum on kaikille, jotka haluavat heleän ja tasaisen ihon värin.

Muistutan taas, että jokainen ostos auttaa meidän työpaikan säilymiseen. Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen yrityksen selviämiseen koronan aiheuttamasta kriisistä.

Maaliskuun kaikki upeat tarjoukset löydät täältä:

https://mailchi.mp/ff1ec0e8839e/viel-ehdit-maaliskuun-upeat-tarjoukset

5 kommenttia:

  1. Anonyymi09:15

    Laajoissa ja syvissä ruhjeissa (todella mustissa mustelmissa) voikin käydä niin, että iho jää pysyvästi jonkin verran pigmentoituneeksi. Näin sanoi minulle lääkäri, kun olin todennut, että hitaasti käy lopullinen paraneminen. Pyöräonnettomuudestani on kohta kaksi kuukautta.

    Luulisin, että White Lightening auttaisi tässäkin tapauksessa? Se vaan, että kun kyse on kankun ja koko reiden ja säärenkin ulkosyrjän kokoisesta ihoalueesta, niin aika kalliiksi tulisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on totta, että pahoissa mustelmissa voi jäädä pigmenttiläiskää jopa useaksi vuodeksi. Pahoin ruhjoituneessa ihossa melanosyyttisolukerros voi rikkoutua eikä se toimi kunnolla.
      Onneksi sinulla on tämä mustelma ollut vartalolla eikä kasvoilla. Vartalolla pintasolukon paraneminen vie enemmän aikaa kuin kasvoissa, koska reidessä voi olla selluliittiä yms.ja verenkierto ja aineenvaihdunta on heikompi kuin kasvoissa.
      Pahan mustelman parantumisprosessi on hyvin hidas ja juuri tuo reiden alue on kaikista hitain paranemaan. Kaksi kuukautta ei ole vielä kovinkaan pitkä aika, koska vasta vuoden kuluttua parantuminen on tapahtunut täysin. Tuo ihon pintakerros voi kyllä näyttää parantuneelta, mutta syvemmissä kudoksissa parantuminen vie kauan aikaa.
      White Lightening Serumia ei todellakaan kannata käyttää vartalolle ja siinä tarvittaisiin montaa muutakin hoitotuotetta ennen kuin seerumi vaikuttaisi. Dermalogicalla on muutama tuote mikä auttaa tilanteessasi. Tuo uusi vartalokuorinta (47€) nopeuttaa ihokudoksen uudistumista ja sitä voi käyttää, vaikka joka toinen päivä. Bt-Sonic (126€) ultraäänilaite yhdessä kuorinnan tai suihkuvaahdon kanssa joka päivä käytettynä poistaa tuota tummuutta johtuu se sitten pigmentistä tai verenpurkautumisesta. Phyto Replenish Body Oil (54€) siloittaa ihoa.
      Edullinen vaihtoehto on meillä myynnissä olevat tuoksusaippuasienet (19€) jotka ovat lievästi kuorivia. Tällä saippuasienellä voi hieroa mustelmakohtaa joka päivä muutaman minuutin. Ja nuo tuoksusaippuasienet tuottaa myös mielihyvää ihanilla tuoksuillaan.

      Inkeri

      Poista
    2. Anonyymi09:19

      Kiitos inkeri, kun vastasit tähän. Hyvää tietoa. Tämä ruhjeraajani on sentään melko hyvin parantunut,ja kaksi kuukautta ei tosiaankaan ole vielä kovin pitkä aika.

      Lisäksi sain parin greipin kokoisen Kim Kardashian -tyyppisen levennyksen lonkalle, ja sekin on onneksi jo lähes kutistunut.

      TUo laitehan minulla onkin, ja kiitos muista vinkeistä.

      Leena

      Poista
  2. Anonyymi01:13

    Itselläni oli viime kesänä niin kamalat maksaläiskät, että pelkäsin jo jiiden jäävän pysyviksi. Olin raskaana ja vauva syntyi elokuussa ja jo alkuraskaudessa talvella silmien ympärille tuli tummat vihertävän ruskeat renkaat ihan kuin mustelmat.
    Käytin syksyllä pullon tätä white serumia ja ihmettelen miten tehokas se on. Noin kuukauden käytön jälkeen huomasi ettei läiskiä ollut enää näkyvissä kuin haaleasti. Pelkäsin seerumin aloittamista allergioiden takia, mutta se ei mitenkään ärsyttänyt. Tuntui, että finnit ja märkäpäätkin väheni.
    Olen suositellut sitä kaikille kavereillenikin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä White Lightening tuotteet sopivat hyvin herälle ja couperosaihollekin. Aika usein hyvin vaaleaihoisilla silmänympäryksen pigmenttiläiskät ovat vihertävän sinertäviä ja näyttävät mustelmilta. Onneksi sen tyyppinen pigmenttikasauma lähtee pois aika pian., kun alkaa hoitotuotteita käyttää.


      Inkeri

      Poista