sunnuntai 1. maaliskuuta 2020

Firming Complex oikaisee rypyt

Minulta on jäänyt vähän unohduksiin iS Clinicalin Firming Complex (155€), joka on erittäin siloittava geelimäinen seerumi. Käytin sitä itse viime kesänä ja aloitin nyt tammikuussa uuden pakkauksen. Firming Complex on 50 ml kokoinen pumppupullo.



Firming Complex supistaa huokoset

Firming Complex sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisen hyvä tulos saadaan rasvoittuvalle suurihuokoiselle iholle. Myös paperimaisen ohut kuiva iho siloittuu, koska tässä seerumissa on 10% kasvipohjaista kosteuttavaa hyaluronihappoa. Epätasaiselle ”röpöläiselle” kaulalle Firming Complex auttaa näkyvästi, koska se uudistaa ihoa ja poistaa epätasaisuutta.
Firming Complex sisältää iS Clinicalin oman hedelmäsekoitusuutteen joka on yhdistelmä mustikkaa sokeriruokoa, sokerivaahteraa, appelsiinia ja sitrusuutteita. Tämä uuteyhdistelmä kuorii hellävaraisesti kuolleen epätasaisen solukon pois ja samalla kosteuttaa ihon pintaa. Ihosta tulee hehkeämpi ja supistuneet huokoset tekevät ihosta siistin ja tasaisen. Noin kuukauden käytön jälkeen tulokset alkavat näkyä selvästi. 
Näin lopputalvesta Firming Complex on erinomainen ihon siistijä ja tasoittaja. Raaka-aineista Camellia Sinensis -lehtiuute on tehokas antioksidantti ja se vähentää uv-säteilyn haittavaikutuksia. Myös aineenvaihdunta ja mikroverenkierto elpyy ja turvotus vähenee sekä ihon väri paranee. 
Olen ihan innoissani näistä Firming Complexin raaka-aineista, jotka ovat uusinta innovaatiota kosmetiikan kemiassa. iS Clinical on rakentanut upeita seoksia, joissa on paljon tehoa ja näkyviä vaikutuksia nopeasti. 


Tehoaineet käytetään kuurina 

Firming Complex on seerumin kaltainen tehotippa ja paras vaikutus tulee säännöllisellä käytöllä. Valitettavasti monet asiakkaat säästelevät seerumeja ja käyttävät niitä muutaman kerran viikossa. Se on suuri virhe, koska siinä menetetään yli puolet tehosta. Seerumit ovat kuin antibioottikuuri, joka käytetään tiiviisti, että lääkettä saadaan elimistöön suurempi määrä. Samoin pitää tehdä seerumien kanssa, jotta päivittäinen annos vaikuttaa ihosoluihin jatkuvasti. Jos ihoon levitetään tehoainetta silloin tällöin, edellinen annos on jo kuoriutunut pois kuolleen solukon myötä ja uudistumisprosessi lähtee alusta joka kerta, eikä pääse ollenkaan huippuunsa. Tämä satunnainen seerumin käyttö surettaa ja harmittaa minua ja Maria kovasti, kun tehokas ja arvokas aine menee melkeinpä hukkaan. 
Firming Complex tuntuu jo levitettäessä tehokkaalta, koska se hiukan kihelmöi levitettäessä. Se tunne menee heti ohitse, kun päälle laitetaan hoitovoide. Paksulle rasvaiselle iholle Firming Complex sopii ihan yksinäänkin ja erillistä hoitovoidetta ei tarvita.
Firming Complex on hyvä pari esimerkiksi Super Serumille (107€) tai Hydra Cool Serumille (69€). Silloin Firming Complexia laitetaan iltaisin yksi tai kaksi pumpun painallusta ja toista serumia aamuisin. Firming Complexin vaikutukset vielä tehostavat muiden tuotteiden imeytymistä. 

5 kommenttia:

  1. Kuulostaa huikealta seerumilta! Millaisen ihonhoito suunnitelman tekisit tämmöselle 43 vuotiaalle? Tällä hetkellä mulla on käytössä precleanse ja kakkosvaiheen putsari herkän ihon hoitovesi dermalocigalla ja dermalocigan perusvoide ja silmänympärysvoide. Ja tietty kuorinta ja is clinicalin naamio. Mutta seerumi uupuu tällä hetkellä kokonaan...ja iho on ehjä...mikä atoopikolle on juhlaa...mutta myös harmaa ja veltto.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, kun kysytte näitä suosituksia. Vastaan tässä blogissa niihin mielelläni niin muutkin lukijat voivat niistä hyötyä.
      Suosittelen sinulle Genexc seerumia (126€) joka myös vahvistaa ohutta atooppista ihoa. Siinä on runsaasti antioksidantteja jotka kirkastavat ihon väriä ja myös kiinteyttävät. Genexc on myös erinomainen korjaamaan uv-säteilyn aiheuttamaa ihon vanhenemista ja ainakin viime viikolla saatiin jo nauttia auringosta.
      Tämän Firming Complexin suosittelen atoopikolle vasta keväällä, kun sisälämmitys ja muuten kuivattava vuodenaika on ohitse. Hydra Cool Serum on hyvä pari Firming Complexille, kun kyse on atoopikosta.

      Inkeri

      Poista
    2. Kiitos vinkistä! Ens tilaukseen sitten seerumia mukaan!

      Poista
  2. Anonyymi12:49

    Teenköhän väärin kun laitan hydracool seerumia heti tämän firming complexin päälle ja sit vasta voiteen. Ihoni on lähes atooppinen ja yksinään tuo firming seerum tekee vähän liiankin kiinteän tunteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teet juuri oikein, kun yhdistät Firming Complexiin Hydra Cool Serumin. Niin kuin tuossa edellisessä kommentissa neuvoin voi Firming Complex olla hiukan liian tehokas atoopikolle tähän vuodenaikaan. Tosin tänä talvena atooppisen ihon ongelmat ovat olleet monilla kokonaan poissa.
      Silloin, kun iholla on atooppista ihottumaa ja iho on rikki suosittelen käytettäväksi Hydra Cool Serumia yksin aamulla ja illalla. Firming Complex ei käy silloin, jos iho on rikki.

      Inkeri

      Poista