sunnuntai 22. maaliskuuta 2020

Poista stressin vaikutukset iholta

Elämme niin poikkeusaikoja, että jokaisella on varmaankin joku stressin poikanen mieltä painanut. Toisille tilanne on tuonut niin suuria haasteita, että stressi valtaa mielen totaalisesti. Iho reagoi kaikkeen muutoksen ja mielialan vaihteluihin.


Stressi lisää ihon punoittelua

Lähes kaikille paineen alla oleminen, jännitys tai kiire lisää ihon punoitusta ja monelle tulee ihan kutisevan punaisia läiskiäkin. Monet saavat finnejä ja näppylöitä kasvoilleen stressitilanteessa tai iho ärsyyntyy muulla tavoin.
Ihminen ei voi sanoa itselleen, että lopeta stressaaminen, vaan sen kanssa on opittava elämään. Monesti ihminen huomaa vasta sitten olevansa stressaantunut, kun iho alkaa reagoimaan. Joillakin iho reagoi hyvin pieneenkin elämän muutokseen.
Tässä elämäntilanteessa jokaisella on epävarmuutta stressiä tulevasta, joten kaikilla on mahdollisuus saada stressinäppyjä. Mitä paremmassa peruskunnossa iho on sitä vähemmän äkkinäinen stressireaktio pystyy siihen vaikuttamaan.
Jo syntyneeseen näppylä-ja punoitusreaktioon hyvä tehohoito on iS Clinicalin PRO-HEAL SERUM (109€) tai atooppista kuivuutta poistava HYDRA COOL SERUM (69€). Pro-Heal Serum sopii hyvinkin herkälle couperosa-iholle ja jopa ruusufinniin. Jos tietää olevansa taipuvainen ruusufinniin, kannattaa jo hyvissä ajoin aloittaa Pro-Heal Serumin käyttö ja ennaltaehkäistä näin ruusufinnin lehahdus.

Kuivuus ja kutina voi johtua stressistä

Monen iho joutuu kokemaan poikkeusolosuhteita siksikin, että ihmiset ovat siirtyneet etätöihin. Päivärytmi ja työolosuhteet ovat täysin muuttuneet ja menee hetki ennen kuin iho tottuu uuteen tilanteeseen. Kokopäiväinen koneen tuijottaminen kuivattaa ja rasittaa ihoa ilman stressiäkin ja aivan loistava tuote yli 35-vuotiaille onkin YOUTH SERUM (183€). 
Youth Serum on aivan erityisen hyvä ja tehokas seerumi ja sen vaikutus näkyy jo yhdessä yössä. Tämä seerumi on todella kiinteyttävä ja tekee ihosta tiiviin ja napakan tuntuisen ja näköisen. Itse, kun käytin Youth Serumia ensimmäisen kerran en ollut uskoa silmiäni, miten iho hehkeytyi jo yhden käyttökerran jälkeen. 
Atooppisesta kuivuudesta kärsivät ovat erityisen ihastuneita Youth Serumin vaikutuksiin, koska se ei yhtään kiristä ihoa, vaikka napakoittaa sitä tuntuvasti. Huomioi myös, että Youth Serum on tuplakoko ja riittää siis tuplasti sen verran kuin seerumit yleensä. 
Finnejä ja stressinäppyjä kannattaa hoitaa Dermalogican AGE BRIGHT CLEARING SERUMILLA (65€), joka on tarkoitettu ikääntyvälle rasvoittuvalle iholle. Tämä seerumi rauhoittaa nopeasti tulehtuneet finnit ja rasvaisen kiillon kuivattamatta ihoa.
Parhaiten stressioireiden parantaminen sujuu kasvohoidon jälkeen joten, jos vaan on aikaa ja mahdollisuutta kannattaa tulla esimerkiksi NANOLIFT kasvohoitoon (124€).

Maaliskuun upeat tarjoukset löydät täältä:
https://mailchi.mp/08de159cac59/koronan-torjuntatarjoukset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti