keskiviikko 25. maaliskuuta 2020

Multivitamiininaamio on ambulanssi tuubissa

Nyt, jos koskaan tarvitaan tätä jenkkien nimeämää ambulanssi tuubissa -tuotetta. Dermalogican hoitotuotteita käyttävät ovat nimenneet MULTIVITAMIN POWER RECOVERY MASQUEn näin, koska se auttaa kaikkeen mahdolliseen ja vieläpä nopeasti.



Koronatarjous

Tämä Multivitamin Power Recovery Masque oli Dermalogican tuotteista itsestään selvä valinta, kun etsin tuotteita tarjoukseen. Halusin nimenomaan tähän tuotteeseen alennetun hinnan niin, että mahdollisimman moni voisi sen ostaa ja käyttää. 
MULTIVITAMIN POWER RECOVERY MASQUE 75 ml ja DAILY MICROFOLIANT matkakoko NYT YHTEENSÄ 49€ (norm.80€ säästö 31€). 
Juuri tämä tuoteyhdistelmä vähentää stressin tuomia iho-ongelmia. Nyt myös ihmisillä on enemmän aikaa, joten kannattaa keskittyä myös kunnolliseen ihonhoitoon. Pintakuivalle vanhenevalle iholle, niin kuin oma ihonikin on, suosittelen tätä naamio ja kuorinta yhdistelmää 3-4 kertaa viikossa. Nuorelle rasvoittuvalle iholle Daily Microfoliant -kuuri joka päivä viikon tai parin välein ja multivitamiininaamio pari kertaa viikossa rauhoittaa näppylät ja vähentää mustapäitä. 
Daily Microfoliant kuorinnan kanssa kannattaa käyttää BT-SONIC ULTRAÄÄNILAITETTA (126€), joka lisää hoitotuotteiden vaikutusta. Bt-Sonic tehtiin alunperin käytettäväksi Daily Microfoliant kuorinnan kanssa, mutta käytännössä osoittautui, että se lisää kaikkien hoitotuotteiden tehoa. 
Periaatteessa Daily Microfoliant -kuorintajauhetta voi käyttää päivittäin, mutta hyvin kuivaihoiselle näin sisälämmitysaikana en sitä niin usein suosittele. Ihotyypistä riippuen jauhekuorintaa kannattaa käyttää 1-3 päivän välein.


Multivitamiininaamion voi jättää yöksi

Multivitamiininaamio on laiskan ihonhoitajan unelmatuote, koska sen voi jättää vaikuttamaan yöksikin. Parhaan tehon naamiosta saa, kun kuorii ensin ihon ja herkälle iholle suosittelen iS Clinicalin TRI ACTIVE EXFOLIANT MASQUEeta NYT 79€ (norm.119€ säästö 40€!), joka on myös tarjouksessa. 
Saunan jälkeen multivitamiininaamio on erinomainen, koska se poistaa saunan kuivattavaa vaikutusta. Saunan vaikutus lisää myös naamion tehoa, koska lämpimälle puhtaalle iholle kaikki tuotteet imeytyvät paremmin. Silloin, kun haluaa vain kosteuttavaa ja rauhoittavaa vaikutusta, Multivitamin Power Recovery Masquen voi antaa vaikuttaa aamuun asti. Ne joiden iho kaipaa seerumien kiinteyttävää ja elvyttävää vaikutusta hyötyvät enemmän, jos naamio pestään vartin vaikutusajan jälkeen pois ja laitetaan normaalit yöhoitotuotteet. Kuorinta ja naamio yhdistelmä lisää myös seerumien vaikutusta, joten tätä hoitotapaa kannattaa suosia.

Jos haluat ilahduttaa perheenjäsentäsi tai ystävääsi, tämä on sopiva tuote lahjaksi kenelle tahansa. Me voimme lähettää tuotteen haluamaasi osoitteeseen ja laittaa mukaan sinun haluamasi tervehdys. 


Maaliskuun uutiskirjeen löydät täältä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti