maanantai 16. maaliskuuta 2020

Vaihda talven meikit keväisiksi

Jokainen vaihtaa näin keväällä takin ja kengät ohuempiin kesätamineisiin ja yleensä vaatetuksen värityskin muuttuu. Kesällä käytetään pastelleja tai kirkkaampia värejä kuin talvella. Tämä sama tapa pitäisi olla myös meikkien suhteen.Kesäinen valo muuttaa meikkivärit

Yleensä tähän vuoden aikaan iho ja meikit ovat kriittisen tarkastelun kohteena, kun kirkas auringonvalo paljastaa kaiken. Yleensä keväällä tulee muutama uusi asiakas, jotka ovat ”kauhistuneet” peilikuvaansa. Normaalisti keväällä lumi heijastaa aurinkoa ja valo on todella voimakasta. Tämä kevät on poikkeus, kun ei paljoa näy valoa tai aurinkoa. Pohjoisessa kyllä on perinteinen lumesta heijastuva voimakas valo. 
Joka tapauksessa tähän vuoden aikaan pitää vaihtaa meikkiväritkin keväisempiin. Meikkivoiteessa voi olla hiukan enemmän väriä, mikä neutralisoi ihon kalpeutta. Poskipuna on erittäin tärkeä kaikille yli nelikymppisille, koska se tuo iholle tervettä hehkeyttä. Itse pidän poskipunaa meikin tärkeimpänä osana enkä jätä sitä koskaan laittamatta.
Keväällä alkaa syksyiset ruskeat ja tummat sävyt näyttämään raskailta ja jopa likaisilta ja mielikin halajaa kevään kirkkautta.
Meille myyntiin tulleet Xtremen luomivärikynät ja silmänrajauskynät (35€) ovat laiskallekin meikkaajalle helppo tapa uudistua. Vaalea Rose sävy luomivärikynistä on kiva laittaa pohjustusväriksi ihan koko luomelle ja sitten valitaan silmänrajaus, joka korostaa silmiä kauniisti. Harmaan turkoosi Velvet Teil on persoonallinen, mutta hillitty rajausväri ja sininen Midnight Blue on myös suomalaisten mieleen.


Älä unohda poskipunaa

Tiedän, että on paljon naisia, jotka sanovat etteivät koskaan poistu kotoa ilman ripsiväriä. En ihan ymmärrä, miksi juuri se ripsiväri koetaan niin tärkeäksi, koska se voi näyttää jopa hyökkäävän kovalta ilman muuta meikkiä. Silloin, kun minua laiskottaa tai pitää päästä nopeasti liikkeelle laitan SkinPerfect Primer sk30 (49€) meikinpohjustusvoiteen, poskipunan ja huulikiillon. Silloin yksi asia ei korostu liikaa vaan kasvot ovat kokonaisuutena hehkeämmät. 
Joan Collins meikkisarjan poskipunat (35€) ovat erittäin hyviä ja pakattu tukevaan rasiaan. Väreinä on Coral, joka on nimensä mukaan pehmeä koralli ja se sopii ihan kaikille. Rose on kirkas pinkki ja se sopii oikein hyvin tummahiuksisille, joilla on muutenkin voimakas väritys. Sävy Dusty Pink on hillitty vanha roosa, joka sopii myös aivan kaikille. Ellei teillä ole kunnollista poskipunaa hankkikaa tuo Dusty Pink, joka heti tuo hehkeyttä iholle. 
YB:n huulikiiltoja (38€) on tullut uusissa väreissä ja nehän ovat huippusuosittuja olleet aina. Nebula on pehmeä korallin sävy täysin mattapintaisena, Primrose on suloinen ruusukulta, joka on syötävän ihana ja Coy on pehmeä toffeen sävy, joka sopii etenkin neutraaliin nude meikkiin.


2 kommenttia:

 1. Liittyykö meikkisarjan nimi jotenkin näyttelijä Joan Collinssiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä liittyy. Iäkäs filmitähti Joan Collins antoi nimensä uudelle meikkisarjalle muutamia vuosia sitten. Meikkisarjasta tuli Amerikassa erittäin suosittu ja Suomeen sitä on tullut pari vuotta. Sitä tuo Suomeen sama maahantuoja kuin Youngbloodinkin meikkejä.
   Joan Collins meikit ovat suunnattu aikuisille naisille 50+ ja siinä ei ole erikoisia pintamuotivärejä.
   Ihastuin sarjaan juuri siksi, että se on selkeän tyylikäs väreiltään eikä siinä ole turhia kikkailuja erikoisilla yhdistelmillä. Ensin löysin nuo poskipunat ja sitten otinkin myyntiin jo huulipunat-ja kiillotkin. Ne tulivat meille muistaakseni 2018 kesällä.
   Sarjassa on myös luomivärit, mutta nuo Xtremen luomivärikynät on niin ylivoimaisen hyviä etten ota niiden rinnalle muita luomivärejä.


   Inkeri

   Poista