lauantai 28. maaliskuuta 2020

Kädet kovilla!

Onko kukaan muu viisikymppinen huomannut, että omat kädet näyttävät ihan samoilta kuin äidinkin kädet? Minä huomasin tämän muutama vuosi sitten ja taas mieleeni pomppasi ihmettely, miten se on mahdollista ja mihin nämä vuodet ovat kadonneet.


Käsien tehohoitopaketti tarjoushintaan

Nykyhetkeen kuuluva jatkuva käsien peseminen suorastaan vaatii, että myös käsien hoitorutiineihin pitää kiinnittää huomiota. Olenkin nopeasti hankkinut myyntiin asiakkaillemme sopivat erittäin hyvälaatuiset käsien ja kynsien hoitotuotteet.  Nämä PRONAILS -käsihoito ja kynsinauhatuotteet tulevat samasta talosta iS Clinicalin kanssa joten meidän oli helppo luottaa laatuun ja maahantuojan erinomaiseen palveluun. Tein heti näistä tuotteista edullisen tarjouspaketin eli PRONAILS ANTI AGE HAND CREAM RICH sk 15 (24€) ja PRONAILS HAND SERUM (39€) yhteishintaan NYT 49€ (norm.63€) ja saat vielä kaupan päälle pikkukoon CUTICLE VITAMIN OIL -kynsinauhaöljyä. Kynsinauhaöljyä on myös myytävänä yksinään hintaan 13€. 
Jatkuva peseminen ja käsidesin käyttö kuluttaa pois kaiken ihon oman suojan, kädenselät alkavat rohtumaan rikki ja kynsinauhat repeytyvät haavoille. Rikkoutunut iho ja vereslihalla olevat kynsinauhat on suuri riski erilaisia tulehduksia ajatellen. Hoida käsiäsi jo etukäteen ja ennaltaehkäise ihon rikkoutuminen. Sen suurempaa vaivan näköä ei tarvita kuin käsivoiteen levitys useampia kertoja päivässä ja ainakin kerran päivässä hierotaan vitamiiniöljy kynsinauhoille.


Pronails tuotteet ovat parasta käsillesi

Pronails käsien hoitotuotteet ovat parhaita mitä Suomesta löytyy ja valitsin ne, jotta asiakkaamme saisivat käsienkin hoitoon tuotteet, mitkä antavat näkyviä tuloksia nopeasti. 
Nythän muutama kosmetiikan maahantuoja on värvännyt jonkun seiskalehden julkkistytön markkinoimaan tuotteitaan ja se nostaa minulta karvat pystyyn. Minulle ne on enemmän antimainontaa ja en halua ostaa niistä firmoista mitään. En usko, että meidän asiakkaat olisivat intoa piukassa ostamassa tuotetta, jota joku menneiden vuosien Miss Helsinki -kisan osanottaja käyttää. Minusta se on asiakkaiden arvostelukyvyn väheksyntää, enkä tee sellaista omille asiakkaillemme. Muutenkin olen ihan kyllästynyt näihin ”turhiin julkkiksiin”, jotka haluavat esille ilman järkevää sanottavaa. Valitsinkin nämä Pronails tuotteet siksi, että he panostavat erinomaiseen laatuun eikä pelkkiin myyntikikkoihin.
Yksi harmittavimpia vanhenemisen merkkejä on ruskeat maksaläiskät käsien selässä. Kädet ovat usein alttiina auringolle ja siksi nuo ruskeat ”vanhuuden läiskät” syntyvät helposti. Tässä Pronails käsivoiteessa on aurinkosuojakerroin 15, joka ehkäisee maksaläiskien syntymistä. Uv-suojallista käsivoidetta pitäisi alkaa käyttämään juuri nyt, koska alkukeväästä maksaläiskät syntyvät helpoiten.  Tämä Pronails Anti Age Hand Cream Rich sk 15 imeytyy todella nopeasti eikä jätä mitään ikävää tahmeutta iholle.
Koko perheelle suosittelen todella edullista CCS-KÄSIVOIDETTA 15€, koska se sopii lapsillekin. Muistakaa neuvoa myös lapsia ja miehiä, että jatkuvan pesun vastapainoksi pitää saada myös kosteuttavaa voidetta.

Maaliskuun kaikki upeat tarjoukset löydät täältä:
https://mailchi.mp/ff1ec0e8839e/viel-ehdit-maaliskuun-upeat-tarjoukset

1 kommentti:

  1. Anonyymi00:34

    Asun Turussa ja kosmetologini on jo pitkään käyttänyt näitä pronailsjuttuja. Tämä rich käsivoide on paras mitä olen ikinä kokeillut. Viime kesänä maksaläiskiä oli ainakin puolet vähemmän kuin aikaisempina kesinä. Välttämättä ei kynsiin tarvitse mitään vitamiiniöljyjä, kun hieroo kunnolla käsivoiteen kynsinauhoihinkin.
    Tuleeko teille myös pronails kynsilakat myyntiin?

    VastaaPoista