sunnuntai 29. maaliskuuta 2020

Hyödynnä nyt maaliskuun tarjoukset!

Maaliskuu on loppusuoralla ja tämän hetken huipputarjoukset ovat voimassa enää muutaman päivän. Tarjoustuotteissa on todella hyvät alennukset, joten niitä ei kannata ohittaa. Nyt kannattaa käyttää lisääntynyt kotona oleminen ihonhoidon tehostamiseen.

TRI-ACTIVE EXFOLIANT MASQUE NYT 79€,  MULTIVITAMIN POWER RECOVERY MASQUE + DAILY MICROFOLIANT pikkukoko NYT yht. 49€ ja  REPARATIVE MOISTURE EMULSION NYT 75€

Älä rapistu!

Ei kannata lannistua ja antaa periksi rapistumiselle. Etätyöpäivänäkin voi meikata ja varsinkin silloin, jos olet videoyhteydessä kodin ulkopuolelle. Lisääntynyt vapaa-aika kannattaa käyttää ulkoiluun, mutta muista suojata ihosi hyvin. 
iS Clinicalin EXTREME PROTECTION sk 30  NYT 72€ (norm.89€) on nyt erittäin sopiva päivävoide, koska se suojaa tuulelta, katupölyltä, sateelta ja uv-säteilyltä. Saat vielä kaupan päälle Pro-Heal Serumin (arvo 14€) pikkukoon, joka riittää noin viikoksi. Tämä Extreme -voide on sadan millilitran pumppupullo eli se on tuplakoko yleensä muihin päivävoiteisiin verrattuna.
Erinomainen hoitovoide yöksi ja päiväksi on iS Clinicalin REPARATIVE MOISTURE EMULSION NYT 75€ (109€). Huomaa, että tässä voiteessa säästösi on 34€ ja voide käy sekä aamulla että illalla. Reparature Moisture Emulsion on ihoa napakoittava ja sisältää runsaasti kosteuttavia aineosia. Voide on myös erinomainen meikinalusvoide.
iS Clinicalin TRI-ACTIVE EXFOLIANT MASQUE NYT 79€ (norm. 119€) on kauneusbloggaajien suosikkikuorinta hellävaraisuutensa vuoksi. Se sisältää hyvin joustavia selluloosarakeita, jotka eivät raavi herkistynyttä couperosaihoakaan. Selluloosarakeet sulavat täysin, joten ne eivät kuormita vesistöjä mikromuovien tavoin. Tätä kuorintaa voi käyttää 2-4 kertaa viikossa ihotyypistä riippuen.


 ILLUMINATING EYES COLLECTIONLUXURIOUS GLOW COLLECTION ja  LIP DUO 
Näitä tarjouspakkauksia on enää muutama jäljellä!

Tee kotikasvohoito

Tarjouksessa on myös tuotepaketti, joka toimii kasvohoitona kotona. Dermalogican MULTIVITAMIN POWER RECOVERY MASQUE ja DAILY MICROFOLIANT pikkukoko NYT 49€ (norm.80€). Nämä kaksi tuotetta ovat monelle aivan tuttuja, koska kumpikin on ollut Dermalogican suosikkituotteita jo vuosia. Voit tehdä vaikka saunan yhteydessä itsellesi tehohoidon kuorinnalla ja naamiolla. Saunomisen loppupuolella on paras hetki kuorinnalle, kun iho on lämmin ja kuollut solukko pehmennyt. Tee Daily Microfoliant -jauheesta veden kanssa kämmeniesi välissä kevyt vaahto ja levitä se koko kasvoille ja kaulalle. Myös huulet ja silmänympärykset voi kuoria tällä hellävaraisella entsyymikuorinnalla. Tehosta kuorinta-aineen vaikutusta BT-SONIC (125€) ultraäänilaitteella ja käytä sitä vähintään pari minuuttia. Voit istua sen aikaa löylyssä, koska Bt-Sonic kestää vettä. 
Huuhtele kuorinta hyvin pois ja saunasta tullessasi levitä runsas kerros multivitamiininaamiota. Voit senkin vaikutusta tehostaa Bt-Sonicilla ja naamion voit halutessasi jättää yöksi. 
Meillä on jäljellä vielä muutama iS Clinicalin tarjouspaketti, mutta ne ovat loppumassa, eikä niitä saa enää lisää. ILLUMINATING EYES COLLECTION NYT 115€ (162€) pakkaus sisältää suositun Youth Eye Complex -silmänympärysvoiteen ja matkakokoisen Cleansing Complex -puhdistusgeelin sekä näytekoon C Eye Serumista. 
Toinen pakkaus on LUXURIOUS GLOW COLLECTION NYT 239€ (292€), jossa on normaalikokoiset Cleansing Complex puhdistusgeeli ja Youth Intensive Cream sekä näytekoko Genexc -seerumista. Periaatteessa, jos haluat vain minimimäärän hoitotuotteita, selviät näillä kahdella tuotteella. Mielelläni suosittelisin ainakin silmänympärysvoiteen ja kuorinnan näiden lisäksi, mutta puhdistus ja kosteutus on tärkein.
iS Clinicalin LIP DUO NYT 99€ (120€) on ehdottomasti paras hoito suunympärysrypyille. Lip Duossa on kuorinta, jota käytetään 3-4 kertaa viikossa ja ihana Youth Lip Elixir -huulibalsami. Olen aivan myyty tähän huulibalsamiin ja se on selvästi myös muhkeuttanut kapeita huuliani sitomalla limakalvoon lisää kosteutta. Tämä kuorinta-aine on myynnissä ainoastaan tässä pakkauksessa ja sitä ei voi ostaa erikseen eli nyt kannattaa olla nopea ennen kuin duot loppuu!
HUULIPUNAT NYT 23€ (33€) ja HUULIKIILLOT NYT 25€ (38€) ovat nyt tosi edullisia, joten piristä mieltäsi uusilla sävyillä! Lip Duon käytön jälkeen huulipunatkin näyttävät paremmilta, kun huulet ovat pehmeät ja suun ympärys sileämpi.


Nämä tarjoukset ovat voimassa 
enää pari päivää eli tiistaihin 31.3. asti!


Suoraan tarjoustuotteisiin pääset tästä 


5 kommenttia:

  1. Anonyymi16:17

    Moikka, onko dermalogican uutta auringonsuojatuotetta tulossa valikoimaan? Timo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me olemme Marin kanssa aloittamassa koekäyttöä tästä Invisble Physical Defence sk 30 (58€) päivävoiteesta ja harkitsemme sen myyntiin ottamista kokeilun jälkeen. Dermalogica lanseeraa uutuuksia nyt sellaisella vauhdilla etten ole aina varma niiden tarpeellisuudesta. Mehän emme ota kaikkea sokeasti myyntiin mitä Dermalogica ja iS Clinical tarjoavat. Haluamme aina kokeilla uudet tuotteet rauhassa ja sitten vasta tarjoamme niitä asiakkaille.
      Meillä on jo myynnissä useampia uv-suojallisia päivävoiteita ja mietimme mikä lisäarvo Invisble Physical Defence sk 30 voiteessa on ja kuka sitä tarvitsee.
      Se perustuu kokonaan fysikaaliseen uv-suoja-aineisiin mikä on tietysti hyvä asia. Tähän asti fysikaaliset uv-suojat ovat olleet vähän hankalia ja odotankin innolla onko Dermalogica pystynyt ratkaisemaan nämä ongelmat ja saanut voiteesta mukavan käyttää.
      Saamme alkuviikosta nuo koekäyttöpakkaukset ja kerron myöhemmin mitä mieltä voiteesta olimme.


      Inkeri

      Poista
  2. Anonyymi00:39

    Jään odottamaan kokemuksia. On totta että uutuuksia on tullut monia viimeaikoina, mutta ainakin bio lumin silmäynympärysvoide on todella toimiva.. Timo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva kuulla. Sekin on meillä vielä testattavana.
      Olen itse niin ennakkoluuloinen, että epäilen heti Unileverin pitävän uutuuksia Dermalogican myyntikikkana. Siksi olemme Marin kanssa erittäin tarkkoja mitä otamme myyntiin. Silloin, kun Dermalogica oli itsenäinen otimme aina kaikki uutuudet ilolla vastaan ja ne tulivat aina tarpeeseen. Nyt, kun Dermalogica on monikansallisen yhtiön yksi kosmetiikkasarja kymmenien/satojen joukosta epäilen kehittäjien motiivia.
      iS Clinical on yksi USA:n arvostetuimpia ammattisarjoja ja heillä lanseerataan uutuuksia muutama vuodessa. Viimeksi tuli Lip Duo (99€) ja Lip Elixir (74€) ja toukokuulla on tulossa jokin uutuus kasvohoitoja varten täällä hoitolassa käytettäväksi.


      Inkeri

      Poista
  3. Toivottavasti Dermalocigan laatu pysyis hyvänä. IS Clinical kyllä huippu sarja, mutta aika arvokas minulle tällä hetkellä.

    VastaaPoista