tiistai 10. maaliskuuta 2020

iS Clinicalin edulliset tuotepaketit

iS Clinicalilta tulee keväisin ja ennen joulua kaksi erilaista tuotepakettia, joissa on edullinen hinta. Joskus myös uutuustuotteista saattaa tulla joku yhteispakkaus etuhintaan ja näitä pakkauksia kannattaa ilman muuta ostaa, koska säästö on monta kymppiä.


Youth Eye Complex ja Youth Intensive Creme etupakkaukset

Hiukan ennen joulua tuli myyntiin iS Clinicalin ILLUMINATING EYES COLLECTION 115€ ja LUXURIOUS GLOW COLLECTION 239€. Illuminating Eyes Collection sisältää normaalikokoisen YOUTH EYE COMPLEX (119€) silmänympärysvoiteen, CLEANSING COMPLEX (60 ml 29€) puhdistusgeelin pikkukoon ja C-EYE SERUM (14€) silmänympärysseerumin näytekoon. Jos nuo tuotteet ostaisi erikseen hinta olisi 162€ joten alennus on 47€. Pakkauksessa oleva Cleansing Complex on pienempi koko, joka riittää vähintään kuukauden käyttöön. Se on myös kivan kokoinen otettavaksi matkalle mukaan. Pullossa on kierrekorkki, joten siihen voi lisätä puhdistusgeeliä isommasta pullosta, kun pienempi alkaa loppumaan. 
Pakkauksen silmänympärysvoide Youth Eye Complex on iS Clinicalin suosituin tuote ja meillä kaikkien aikojen suosituin silmänympärysvoide. Youth Eye Complex poistaa turvotuksen ja silmänympäryksen tummuuden sekä kiinteyttää rypistynyttä ohutta ihoa. Ellet ole vielä tätä kokeillut se kannattaa tehdä nyt.
Luxurious Glow Collection sisältää YOUTH INTENSIVE CREMEN (226€) kiinteyttävän hoitovoiteen, CLEANSING COMPLEX (52€) puhdistusgeelin ja GENEXC (14€) näytekoon. Näiden tuotteiden yhteishinta olisi normaalisti yhteishinta 292€ joten alennus on 53€.


Keväällä tulee uudet etupaketit

Nuo tuotepaketit poistuvat myynnistä muutaman viikon kuluttua, koska jokainen maa saa niitä vain määrätyn erän. iS Clinicalin maahantuojan pitää pystyä arvioimaan etupakkauksien tarve noin vuotta aikaisemmin, kun ne tulevat myyntiin. Yleensä Suomen maahantuoja A Class Beauty on ottanut aina suuren erän etupakkauksia, jotta kaikki halukkaat varmasti ne saavat. Nyt näiden talven pakettien myynti on loppusuoralla, joten ole nopea, jos haluat hintaedun hyödyntää. 
Yleensä näin alkukeväästä tulee iS Clinicalin kevään etupakkaukset, mutta vielä niitä ei ole saatavilla. iS Clinical on myös kaikkien uutuuksien kanssa yhtä salaperäinen kuin Dermalogicakin, joten meille ei kerrota mitään ennen kuin etupaketit on jo Suomessa ja myynti voi alkaa. 
iS Clinical ajoittaa myös uutuuksien julkaisun niin, että ne kerrotaan joka maassa yhtä aikaa. Minusta tämä on oikeudenmukainen tapa toimia. Dermalogican uutuudet julkaistaan lähes aina ensin Amerikassa ja siellä ne ovat olleet myynnissä jo useamman viikon ennen kuin Pohjoismaat ja Suomi saa niitä myyntiin asti. 
Ilmoitamme blogissa ja asiakastiedotteessa heti, kun iS Clinicalin kevään tuotepaketit ovat meillä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti