maanantai 9. maaliskuuta 2020

Tähtitarjouksena Extreme Protect sk 30 aurinkosuojallinen päivävoide

TÄHTITARJOUKSENA on iS Clinicalin suojaava, kosteuttava ja pehmentävä aurinkosuojallinen päivävoide EXTREME PROTECT sk 30 NYT 72€ (norm.89€). Saat lahjaksi mukaan Pro-Heal seerumin matkakoon (arvo 14€). Tarjous on voimassa 22.3. asti.



Ihana aurinko

Näin synkän ja harmaan talven jälkeen ihmiset odottavat jo valoa ja kirkkaita aurinkoisia päiviä. Se on ihan ymmärrettävää ja auringon valoa odotan itsekin. Ihoa vahingoittavalta uv-säteilyltä voi suojautua iS Clinicalin Extreme Protect sk 30 päivävoiteella. Se on helpoin tapa välttyä uv-säteilyn haittavaikutuksilta. Extreme Protect sk 30 on ohut hyvin imeytyvä päivävoide, joka sopii kaikille ihotyypeille ja sen voi laittaa joka aamu satoi tai paistoi. Iho pysyy suojassa uv-säteilyltä, jos päivän mittaan joutuu oleilemaan auringossa. 
Kannattaa huomioida, että pilvisenäkin päivänä uv-säteilyä tulee maan pintaan. Ihotautilääkärit suosittelevat nykyisin, että aurinkosuojavoidetta pitää käyttää ympäri vuoden, jotta saadaan vähennettyä koko säteilymäärä, mikä iholle kohdistuu. 
Extreme Protect sk 30 on edullinen ja helppo tapa pitää yllä ihon terveyttä. Tämä iS Clinicalin päivävoide on sadan millilitran pumppupullossa mikä on niin sanottu tuplakoko. Yleensähän voiteet ovat viidenkymmenen millilitran pakkauksia. Tämä Extreme sk 30 riittää joka päiväisessä käytössä lähes kolme kuukautta eli tuonne touko-kesäkuun vaihteeseen, jolloin pitää siirtyä viidenkympin suojakertoimeen.

Extreme Protect sk 30 on miellyttävä käyttää

Tämä päivävoide sopii kaikille ihotyypeille ja korjaa kosteustasapainoa aina kuivattavan talven jälkeen. Extreme Protectin raaka-aine pohja on monipuolisesti ravitseva ja estää ihon ohentumista. Sen ohut, hyvin imeytyvä voidepohja tekee siitä erityisen miellyttävän myös rasvaiselle ja näppyihin taipuvaiselle iholle. Meikkivoide levittyy helposti Extreme Protectin päälle, eikä iho kiiltele päivän mittaan. Kannattaa ottaa vakavasti uv-säteilyltä suojautuminen, koska kyse on ihon terveydestä. Monena keväänä on ollut juuri Suomen kohdalla otsoniaukko, joka päästää maan pintaan erityisen voimakasta uv-säteilyä. Talven kalpea iho on myös hyvin suojaton, koska omaa suojaavaa   pintakerrosta ei ole vielä iholle  muodostunut. 


2 kommenttia:

  1. Anonyymi20:38

    Itse otin jo käyttöön iSC SPF50 sävyttävän arskarasvan. Maksaläiskät on hyvin vaalentuneet talven aikana ja muistin jo nyt, ota voide käyttöön.
    Tuo menee kevyestä meikkivoiteestakin ja pysyy hyvin kevyesti puuteroituna. Ajattelin ettei normitoimistotyöpäivänä voidetta ole tarpeen lisätä, vaan aamulla levitetty suojaus riittää.

    -mari-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana nimitys tuo arskarasva. Meni hetki ennen kuin ymmärsin mitä se on. Tuo Eclipse sk 50 pysyy takuulla mattapintaisena hyvinkin rasvaisella iholla, koska se on niin ohutta. Tuo värillinen versio Eclipsestä tasoittaa hyvin ihon värivirheitä ja tuo iholle lämpimän hehkun.

      Inkeri

      Poista