perjantai 20. maaliskuuta 2020

Kevätaurinko aktivoi pigmenttiläiskät

Tänä keväänä ei eteläisessä Suomessa ole kimaltavia hankia, jotka moninkertaistaisivat uv-säteilyn, mutta pilvisenäkin päivänä aurinko vaikuttaa ihoon. Näin keväällä uv-säteily on sen verran tehokasta, että lyhytkin ulkoilu saa pigmenttiläiskät esiin.


White Lightening tuotteet ehkäisevät pigmenttiläiskien syntymistä

Pigmenttiläiskiä eli maksaläiskiä on asiakkailla huomattavasti enemmän kuin 1980-90-luvuilla ja uskon sen johtuvan uv-säteilyn voimistumisesta. Mitään tyhjentävää selitystä ei ole, miksi joillekin tulee pienestäkin valon määrästä pigmenttiläiskät ja toisilla niitä ei ole ollenkaan. Hormonitoiminta on osallisena pigmenttiläiskien syntyyn, koska hyvin usein raskaus- ja imetysaikana ilmestyy ensimmäiset läiskät. Samoin vaihdevuosien aikaan ei enää tulee tasaista rusketusta, vaan iho on läikikäs ja kirjava. 
Näin alkukeväästä on järkevintä aloittaa suojautuminen pigmenttiläiskiltä. iS Clinicalilla on erinomaiset tuotteet kotikäyttöön, jotka tasoittavat ihonväriä ja ovat helppoja käyttää. Päivittäisessä kotihoidossa suosittelen White Lightening Serum (89€) seerumia iltaisin ja sen päälle voiteeksi White Lightening Complexia (169€). White Lightening Complex sopii päiväkäyttöönkin, koska se imeytyy hyvin ja toimii myös meikin alusvoiteena. Se pitää kuitenkin muistaa, ettei siinä ole aurinkosuojaa,  jota tarvitaan aina, kun hoidetaan pigmenttiläiskiä.
White Lightening Serum auttaa pigmenttisolujen tasaiseen jakautumiseen ja estää sillä tavoin pigmenttiläiskiä syntymästä. Samalla se nopeuttaa ihokudoksen uusiutumista ja vanha epätasainen solukko hilseilee pois.

Suojaa iho pilvisenäkin päivänä

Hyvin pienikin määrä uv-säteilyä tummentaa pigmenttiläiskiä, jos siihen on taipumus. Täysin pilvisenäkin päivänä maan pintaan tulee sen verran uv-säteilyä, että aurinkosuojallinen päivävoide on tarpeen. Ei hyödytä mitään käyttää pigmenttisoluja hajoittavia White Lightening -tuotteita, jos aurinko saa rauhassa rasittaa suojaamatonta ihoa. Nyt Tähtitarjouksena on iS Clinicalin Extreme sk 30 NYT 72€ (89€) ja se on erinomainen hoitava ja miellyttävä päivävoide. Vielä tehokkaampi suoja saadaan Eclipse sk 50 päivävoiteella. 
Monissa meikkituotteissa on myös aurinkosuoja ja se lisää vielä ihon suojakerrosta. Mitä parempi suoja iholla on sitä enemmän se myös vähentää auringon vanhentavaa vaikutusta. Nämä iS Clinicalin White Lightening seerumi ja voide sopivat kaikille yli kolmekymppisille, vaikka pigmenttiläiskiä ei olisikaan. Nämä tuotteet kirkastavat ja heleyttävät ihon väriä ja tekevät kasvoista tasaisen hehkeän. Varsinkin vaihdevuosi-ikäisillä rusketus tulee niin epätasaisena, että iho on helposti hiukan likaisen näköinen ja siihen saadaan hyvä apu näistä White Lightening tuotteista.

Maaliskuun upeat tarjoukset löydät täältä:
https://mailchi.mp/08de159cac59/koronan-torjuntatarjoukset

2 kommenttia:

  1. Anonyymi21:39

    Moikka, onko skin perfect primeria tullut jo varastoonne? Timo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Skin Perfect Primer sk 30 on nyt vihdoinkin Suomessa ja saamme meille sitä tiistaina tai keskiviikkona. Verkkokaupasta sitä voi jo tilata ja laitamme sen heti eteenpäin, kun saamme tuotteet meille.


      Inkeri

      Poista