perjantai 6. maaliskuuta 2020

Vain säännöllisesti käytetty seerumi auttaa!

Vähän typerä puujalkavitsi on sanonta, että vain otettu lääke auttaa. Siinä on kuitenkin perää myös seerumien kohdalla, koska silloin tällöin käytettynä seerumeilla ei ole juurikaan tehoa. Missään tapauksessa seerumeja ei kannata säästellä ja käyttää vain harvakseltaan.

Ilman säännöllistä käyttöä tulosta ei tule

Seerumit ovat kosmetiikan tehokkaimpia kotihoitotuotteita ja niillä saa paljon vaikutusta aikaan. Sitten meillä on myynnissä vielä ihonhoitoseerumien lisäksi tämä ripsiseerumi MAXEYLASH NYT 85€ (norm.108€), joka on Tähtitarjouksena 8.3 asti. Senkin rakenne on seerumimainen, joten se imeytyy tehokkaammin, kuin esimerkiksi voiteet. Ripsiseerumin tarkoitus on imeytyä karvatuppeen ja vilkastuttaa karvanystyn toimintaa. Tämän seerumin hyöty jää hyvin vähäiseksi, ellei sitä käytetä päivittäin ohjeen mukaan. MaxeyLash ripsiseerumi on vaikutukseltaan todella tehokas ja ripset alkavat selvästi pidentyä, tuuhentua ja tummentua noin 4-6 viikon säännöllisen käytön jälkeen. Aluksi tätä ripsiseerumia käytetään joka aamu ja kun haluttu tulos on saavutettu, aloitetaan ylläpitohoito jolloin seerumia käytetään vain 2-3 kertaa viikossa. 
Moni tuntee jo itsensä ja tietää, ettei jaksa käyttää ripsiseerumia päivittäin kuin vähän aikaa ja innon lopahdettua koko seerumi unohtuu laatikon pohjalle. Siinä tapauksessa ei kannata edes ripsiseerumia ostaa, koska se menee ihan hukkaan. Jos jaksaisi käyttää edes pari viikkoa, niin tuon vaikutuksen huomaa ja sehän lisää motivaatiota.



Seerumit ovat tehokkainta kosmetiikkaa

Seerumeissa on kaikista suurin vaikutusaineiden määrä ja niiden avulla pystytään hoitamaan monia iho-ongelmia. Seerumien käyttö on kuin antibioottikuuri, joka tehotakseen pitää käyttää päivittäin. Yleensä nuo seerumit ovat 4-8 viikon kuureja ja pullo käytetään aina yhdellä kertaa loppuun asti. Tässä kohtaa monella kosmetiikan käyttäjällä tulee pihiys tai motivaation puute ja seerumia käytetäänkin vain muutama kerta viikossa. Valitettavasti siinä menetetään yli puolet seerumin tehosta ja vaikutuksista. Ihosolukon aineenvaihdunta toimii jatkuvasti ja illalla käytetty seerumiannos poistuu viimeistään seuraavaan iltaan mennessä soluväliaineesta. Vaikuttaakseen kunnolla ihosolussa pitää olla koko ajan määrätty määrä näitä seerumin raaka-aineita.
Myöskään liian pieni määrä kerralla ei anna tarkoitettua tulosta. Selkeä sääntö siis on, että seerumia käytetään riittävä määrä kuurina niin kauan kuin tuotepakkaus kestää. Sen loputtua voidaan ostaa toinen pakkaus tai siirtyä toiseen seerumiin, missä on erityyppiset vaikutusaineet johonkin toiseen iho-ongelmaan. 
Suosittelen, että kaikilla yli kolmekymppisillä olisi käytössä joku seerumi, mikä hidastaa ihon kuivumista ja ohentumista.

Siirry verkkokauppaan tästä





2 kommenttia:

  1. Anonyymi07:10

    Minulle on jäänyt vähän epäselväksi laitetaanko maxeylash ripsiseerumia pelkästään yläripsirajaan vai myös alaripsiin? Mulla käytössä nyt erin valmistajan ripsiseerumi, pitääkö olla pitkä tauko ennen kuin voi vaihtaa toisen valmistajan seerumiin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ripsiseerumia voi laittaa myös alaripsiin, jos haluaa alaripsiä kasvattaa. Itse en käyttäisi ripsiseerumia alaripsiin niin pitkään kuin yläripsiin, koska mitkään superpitkät alaripset ei välttämättä ole kauniit.
      Alaripsissä serrumia käytetään ihan samoin kuin yläripsissäkin. Yläripsissä seerumia laitetaan ohut kerros ripsien yläpuolelle tyveen. Samoin tehdään alaripsissä, mutta silloin levitetään ripsien alapuolelle tyveen.

      Tuotemerkkiä vaihtaessa ei tarvitse pitää taukoa vaan jatkaa heti seuraavana päivänä uudella tuotteella.

      Inkeri

      Poista