keskiviikko 18. maaliskuuta 2020

Korppukädet kuntoon

Jatkuva peseminen ja käsidesin käyttö kuivattaa kädet korpuiksi ja silloin iho voi mennä myös rikki. Varsinkin kynsinauhat repeytyvät helposti ja niistä tulee todella kipeät. Rikkoutuneessa ihossa ja kynsinauhoissa pöpöt ja virukset elävät paremmin, joten käsien ihon terveydestä täytyy pitää huolta.


Tehohoitoa käsille

Mehän emme ole tehneet rakennekynsiä, joten meillä on ollut vain vähän myynnissä käsien hoitotuotteita. Harmittavaa, että Dermalogica lopetti jo monta vuotta sitten käsivoiteen, joka oli meidän asiakkaille tosi mieleinen. 
Kuitenkin meillä on ollut kymmeniä vuosia myynnissä CCS sarjan KÄSIVOIDE 15€ (200ml) ja saman sarjan JALKAVOIDE 19€ (200ml). Ne ovat erittäin suosittuja ja moni asiakas tulee hakemaan vain niitä. CCS sarja on tehty diabeetikoille, joten se sopii erittäin hyvin herkkäihoisille. Tämä käsivoide on ohut ja hyvin imeytyvä emulsio, josta myös miehet tykkäävät. Laatuunsa nähden se on myös erittäin halpa, koska tuubi on todella iso ja riittoisa. 
Nyt kannattaa kotona pitää käsivoidetta aina saatavilla esim. käsien pesualtaan vieressä tai käsidesin lähellä. Käsien hoitaminen kannattaa aloittaa heti, ettei mitään rohtumia ehdi tulla, koska niiden hoitaminen takaisin kuntoon on pitkä prosessi. 
Nämä CCS voiteet eivät sisällä hajusteita eikä väriaineita, joten ne sopivat äärimmäisen herkällekin iholle. CCS jalkavoide on myös vanhuksille erinomainen, koska se jättää ohuelle iholle suojaavan pinnan. Diabeetikoillehan rikkoutunut iho jaloissa on todella vakava asia ja iho pitää heti hoitaa kuntoon. Näitä tuotteita voi käyttää myös pikkulapset, koska heidänkin kädet joutuvat koville käsidesin käytöstä.


Pronails uutuudet käsien hoitoon

Nyt tämän parin viikon aikana, kun mediassa on koko ajan kehoitettu käsien pesuun ja käsidesin käyttöön olen etsinyt meille asiakasmyyntiin tehokkaita tuotteita käsien hoitoon. Olen käynyt läpi lähes kaikki käsienhoitotuotteet, mitä Suomesta löytyy ja kyselin myös vinkkejä toisilta kosmetologeilta. Olen aina pitänyt päämääränäni tarjota asiakkaillemme vain parasta kosmetiikkaa ja siksi olin erityisen tarkka näiden käsien hoitotuotteiden kanssa.
Päädyin amerikkalaiseen PRONAILS -sarjaan, joka on Euroopassakin arvostettujen kynsihoitoloiden käytössä ja myynnissä. Myös Amerikassa Pronails tuotteet ovat suosittuja ja ne ovat voittaneet useita erilaisia palkintoja kuluttajien äänestyksissä.
Hoitosarjassa on käsien hoitoseerumi, mikä hidastaa käsien ihon vanhenemista, ohentumista ja kuivumista. PRONAILS DEEP DEFENCE HAND SERUM 39€ on syvähoitava ohut seerumi, joka imeytyy hetkessä, niin kuin seerumit yleensäkin. Nyt, kun käsiä pestään ihan urakalla, kannattaa hieroa käsiin tätä seerumia useampia kertoja päivässä. 
Hoitosarjan käsivoide on PRONAILS ANTI-AGE HAND CREAM RICH sk 15 (24€) ja siinä on aurinkosuojakerroin 15. Tämä aurinkosuoja käsille on erityisen tärkeä, koska monella on ongelmana pigmenttiläiskät käsien selässä. Pronailsin käsivoide on silottava vaikutukseltaan ja se vahvistaa käsien ohutta ihoa. Kaikki yli nelikymppiset ovat varmaan jo huomanneet, miten nopeasti käsien iho vanhenee. Itse huomasin jo reippaasti alle viisikympppisenä, että käteni muistuttivat äitini ja mummuni käsiä. Hyvällä hoidolla pystytään käsienkin ihon vanhenemista hidastamaan. 
Kynsinauhat ovat monelle ongelmakohta ja ne ovat usein kipeät ja tulehtuneet. Nämä kohdat ovat erinomaisia kasvualustoja koronavirukselle ja tietysti myös muille pöpöille. Kynsinauhat hoidetaan kuntoon  helppokäyttöisellä hoitoöljyllä PRONAILS VITAMINI CUTICLE OILilla 13€. Tuote on pakattu kivaan pikkutuubiin, joka on helppo pitää käsilaukussa ja lisätä kynsinauhoihin sopivalla hetkellä. Tätä vitamiiniöljyä kynsinauhoille on saatavilla myös isommassa koossa, joka on suhteessa edullisempi käytössä. Tosin eipä tuo reilun kympin sijoitus omaan terveyteen ja hyvinvointiin kuulosta minusta pahalta. Tuo pikkutuubikin riittää useamman viikon pari kertaa päivässä käytettynä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti