sunnuntai 23. elokuuta 2020

Dermalogica Virtual Tribal Campfire

Tämä korona muutti monia asioita ihmisten elämässä ja näihin muutoksiin on vain sopeuduttava. Meidänkin oli tarkoitus lähteä Marin kanssa Lontooseen elokuussa Dermalogican Euroopan kongressiin ja koulutustapahtumaan. Sekin on peruuntunut.

Jane Wurwand on Dermalogican perustaja.

Virtuaalikongressi

Olisimme erittäin mielellämme lähteneet Lontooseen, koska olemme käyneet lähes kaikissa Dermalogican kansainvälisissä koulutustapahtumissa. Olimme hyvin tyytyväisiä vuoden alussa, kun ilmoitettiin tapahtuman olevan Lontoossa, ettei ole pitkää ja raskasta lentomatkaa. Viimeisimmät kongressit ovat olleet USA:ssa ja ne ovat rankkoja reissuja aikaeroineen. 
Olemme saaneet nähdä maailmaa paljon näiden kongressien myötä. Ensimmäinen, jossa kävimme oli Sidneyssä Australiassa. Sen jälkeen oli kaksi Euroopan kongressia Istanbulissa sekä Barcelonassa ja nyt kaksi viimeisintä Los Angelesissa ja Las Vegasissa.
Nyt onkin järjestetty virtuaalikongressi netissä maanantaina 24.8. eli huomenna. Odotamme Marin kanssa mielenkiinnolla, miten tällainen kansainvälinen tapahtuma onnistuu virtuaalisesti. Myönnän, että itselläni on hiukan epäilevä asenne, pystytäänkö verkon kautta pitämään mielenkiintoa yllä.
Tapahtumassa on kaksi kahden tunnin esitystä. Ensimmäinen on aamupäivällä 10.00-12.00 ja toinen iltapäivällä klo 14.00-15.30.
Näissä aikaisemmissa kongresseissa on ollut parasta antia se tunnelma, kun tuhansia saman alan ihmisiä on yhdessä. Tapahtumat ovat olleet kuin show-esityksiä, koska yleensä mukana on musiikki- ja tanssiesityksiä. Tosin Dermalogican koulutukset ovat todella tiukkaa asiaa, eikä luentojen aikana höpötellä turhia.
Minulta nämä luennot vaativat suurta keskittymistä, koska englannin kielen taitoni on varsin puutteellinen. Onneksi Mari puhuu täydellistä englantia ja jenkit kysyvätkin häneltä aina, mistä osavaltiosta hän on kotoisin. Pystyn aina Marilta tarkistamaan ymmärsinkö varmasti oikein ja muutenkin uusien asioiden työstäminen toimii hyvin, kun pystymme niistä heti hotellihuoneessa juttelemaan.
Tietysti on ollut myös iso asia, että on tuttu huonekaveri ja muutenkin näillä pitkillä reissuilla huolehdimme toinen toisistamme.


Dermalogica esittelee uutuudet

Aamupäivä alkaa  International education manager Angela Taylorin esityksellä Future proof your business with Virtual Services. Angelan kuvasta tunnistin, että hän on käynyt kouluttamassa meitä Suomessakin. 
Dermalogica ja iS Clinical ovat ammattituotesarjoja, jotka vaativat kunnollista kouluttautumista kosmetologeilta, jotka niitä käyttävät. iS Clinical järjesti pahimpaan korona-aikaan webinaareja parikin kertaa viikossa, mikä oli hieno juttu, koska pystyi panostamaan koulutukseen, jos ei ollut asiakkaita. Itse kuuntelin nämä webinaarit iltaisin, kun työpäivä oli ohitse ja sekin on suuri etu, että ajankohdan voi itse valita. 
Yleensä Dermalogican kongresseissa esitellään tulossa olevat uutuudet ja niin on nytkin. Aamupäivällä esitellään HYDRO MASQUE EXFOLIANT kuorintatuote ja iltapäivällä on lanseeraus RETINOL CLEARING OILista. Näistä kahdesta uutuudesta kerron lisää heti, kun tiedän niistä enemmän. 
Dermalogicalla on kaikki uutuudet tarkoin vartioituja salaisuuksia, eikä niistä saa tietoa yhtään ennen lanseerausta. Tietysti globaalissa maailmassa voi tuotteet nähdä jo muiden maiden myynnissä ennen kuin ne Suomessa lanseerataan. 
Päivä päättyy IDI luentoon, jonka aihe on mikrobiomit ja sen pitää International senior training specialist Jessica Roberts-Hunt. Dermalogica on aikoinaan kehitetty tämän IDI:n eli International Dermalogist Instituten tarpeisiin. Tämä IDI oli ja on kosmetologien jatkokoulutusinstituutti, josta pystyi tilaamaan luentoja haluamistaan aiheista tai heidän toimipaikkoihin voi mennä opettelemaan vaikka uuden kasvohierontakaavan. 
Olin itse 90-luvun alussa SKY:n varapj. ja vastasin meidän luentopäivistä ja jo silloin tutustuin tähän kansainväliseen koulutusjärjestelmään. Samoihin aikoihin IDI esitteli kehittämänsä Dermalogica ihonhoitosarjan, joka oli tehty kokeneille ja osaaville kosmetologeille työvälineeksi. 
Tämä on siis Dermalogican tausta; ensin oli koulutusjärjestelmä ja sitten vasta hoitotuotteet. Yleensähän se on päinvastoin, että ensin tulee hoitotuotteet ja sitten vasta koulutusmenetelmät. Kosmetologien hoitomenetelmät ja hoitotuotteet kehittyvät kovalla vauhdilla ja sanotaan, että jos on työstä pois puoli vuotta, on jo jäänyt osaamisessa muiden jälkeen. 
Minulle ja Marille on erittäin tärkeä asia, että edustamme aina uusinta osaamista. Se tuo myös työmotivaatiota ja tietysti varmuutta omaan työhön. 




Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti