keskiviikko 5. elokuuta 2020

Vastustan vanhenemista

Vanheneminen on vääjämätön tapahtuma, jonka kokevat kaikki, jotka saavat elää pitkään. Nykymaailmassa pidetään vanhenemista jonain vikana, jota kukaan ei halua kokea ja johon suhtaudutaan kielteisesti. Minusta se on epäterve suhtautumistapa.


Nuoruutta ihannoidaan liikaa

Tässä vaiheessa elämää hitusta vailla kuusikymppisenä jo tietää, miten lyhyt aika nuoruus on. Jos suunnittelee elämänsä vain ulkonäön avulla toimimiseen, huomaa aika pian, ettei se ole mahdollista. Naisen kohdalla tämä vääjäämätön vanheneminen todentuu aikaisemmin ja julmempana kuin miehillä. Vanheneva vaihdevuosista kärsivä kiukkuinen muija on se mielikuva, mitä yli viisikymppisestä naisesta levitetään. 
Itse en halua kuulua tuohon mielikuvaan ja vastustan kaikella JÄRKEVÄLLÄ tavalla vanhenemisen negatiivisia puolia. Missään tapauksessa en halua tehdä iästäni elämäni tärkeintä asiaa, enkä suostu ikääni myöskään häpeämään. 
Tarjolla on todella kirjava valikoima erilaisia menetelmiä ja toimenpiteitä pysytellä nuoren näköisenä. Itse en haaveile pysyväni aina kolmekymppisen näköisenä, mutta tavoite on olla hyvin hoidettu, virkeän näköinen ikäiseni nainen, joka mielellään näyttäisi muutaman vuoden nuoremmalta. Omassa työssäni pystyn tarjoamaan myös asiakkaille hoitoja, joilla tämän tyyppinen vanheneminen on mahdollista. 
Pelkästään kasvojen iho ei kerro iästämme, vaan se on kokonaisuus, jonka tärkein osa tulee sisältäpäin. Jos olemme katkeria, nuoremmille kateellisia, huumorintajuttomia muijia, se näkyy meistä eikä siihen pysty auttamaan kirurgin veitsikään. 


Säännöllinen ihonhoito pitää nuorekkaana

Näen omissa yli kahdeksankymppisissä asiakkaissamme, miten hyvin säännöllinen kasvohoito tehoaa. Heistä jokainen näyttää 10-15 vuotta ikäänsä nuoremmalta. Nykyisin mahdollisuudet ovat vielä parempia, koska hoitotuotteet ja menetelmät ovat moninkertaisesti tehokkaampia kuin ennen. 
Säännöllinen ihonhoito tarkoittaa kasvohoitoa 4-10 viikon välein ja näihin hoitoihin suunniteltua kotihoito-ohjelmaa. Kotihoito ei tarvitse olla monimutkaista ja aikaa vievää, mutta ilman sitä ei tuloksia saavuteta. Vertaan tätä hammashoitoon. Kukaan ei odotakaan, että käynti suuhygienistillä puolivuosittain hoitaisi kaiken, eikä kotona tarvitsisi enää hampaita pestä. Jos hampaita ei hoideta myös kotioloissa, ne eivät pysy kunnossa.
Sama on myös ihonhoidossa eli pelkkä kasvohoito ei riitä, vaan kotihoitoonkin pitää panostaa. Kotihoidoksi riittää oikein valittu puhdistusaine, seerumi ja voiteet, joista päivävoiteessa pitää olla ehdottomasti uv-suoja. 
Dermatude-kasvohoito on meidän tehokkain hoito hidastamaan ihon vanhenemista ja vähentämään juonteita sekä veltostumista. Jos itse haluaisin jotain vielä tehokkaampaa, menisin plastiikkakirurgin puheille. En lähtisi mihinkään pistoshoitoihin tai muihin kommervenkkeihin, vaan sitten käytettäisiin kirurgin veistä. 
Ennen plastiikkakirurgiaa suosittelen kokeilemaan Dermatude-kasvohoitoa ja henkilökohtaisesti räätälöityä kotihoito-ohjelmaa.



Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti