sunnuntai 16. elokuuta 2020

Miksi kotihoito on kasvohoidon yhteydessä tärkeää?

Haastavin asia työssäni on varmaan se, että saisin uudet asiakkaat vakuuttumaan kotihoidon merkityksestä. Pitkäaikaiset vakioasiakkaamme ovat jo ymmärtäneet täysin kotihoidon tärkeyden, mutta uusien asiakkaiden kohdalla koen monesti epäonnistuvani.



Oikea kotihoito tuplaa kasvohoidon vaikutuksen

Dermatude-kasvohoidon myötä meille on tullut hyvin paljon uusia asiakkaita ja monesta heistä on tullut vakioasiakas. Sitten on heitä, jotka käyvät tuon neljän kerran sarjan, mutta hoitovälit ovat liian pitkiä ja kotihoitoa ei juuri ole. Koen rahan menevän osittain hukkaan, kun osa vaikutuksista jätetään hyödyntämättä.  Syyhän on myös minussa, koska en ilmeisesti osaa oikealla tavalla perustella ja motivoida asiakasta. Asiakasta, joka ei ole koskaan hoitanut ihoaan, on hyvin vaikea saada ymmärtämään miten iho toimii ja mitä kasvohoidon ja kotihoidon vaikutuksilta voi odottaa. 
Dermatude-kasvohoito on ehdottomasti tehokkain hoito, mitä meillä koskaan on tehty. Siinä on kaksoisvaikutus, mikä perustuu metaterapiaan eli mikrokanavointiin. Dermatude-laitteella tehdään mikrokanavointia koko kasvoille ja se kohdistuu juuri siihen ihokerrokseen, missä syntyvät kimmosäikeet, joista tunnetuin on kollageeni. Mikrokanavointi vilkastuttaa ihokerroksen toimintaa ja kollageenin syntyminen kiihtyy sekä vahvistuu. 
Samalla näitä mikrokanavia pitkin hoidon vaikutusaineet imeytyvät syvemmälle, kuin pelkästään ihon läpi pystytään imeyttämään. Siksi kotihoidon merkitys kasvaa, koska myös kotona hoitotuotteiden vaikutus moninkertaistuu ja tätä mahdollisuutta ei pitäisi laiminlyödä. Näin kesällä suosittelen iS Clinicalin SUPER SERUM (107€) tehoseerumia Dermatude-hoidon tueksi, koska se lisää ja vahvistaa kollageenisynteesiä. Super Serumia käytetään joka aamu sekä ilta ja sen päälle on hyvä käyttää esimerkiksi iS Clinicalin REPARATIVE MOISTURE EMULSION (109€). Jo tällä yhdistelmällä saadaan kotona lisättyä Dermatude-hoidon vaikutusta huomattavasti.


Iho uudistuu jatkuvasti

Iho uudistuu nuorella noin 3-4 viikon välein ja mitä vanhempi on sitä hitaammin iho uudistuu. Viisikymppisenä uudistumisaika on noin kuusi viikkoa. Tämä johtuu siitä, että iän myötä kaikki elintoiminnot hidastuvat, joten uuden ihosolukon syntykin hidastuu. 
Vanhemmalle iholle alkaa kerääntymään paksu hilseilevä kuolleen solukon kerros, joka irtoaa hitaasti, koska uusi terve ihosolu ei ole sitä työntämässä pois. Samalla tuo kuollut solukko hidastaa uuden solun syntymistä eli tämä hilseilykerros on kaksinkertainen haitta. Ihosoluja kuolee miljoonia vuorokaudessa ja tähän toimintaan kosmetiikalla ja kasvohoidolla vaikutetaan. 
Kuollut solukko näyttää harmaalta, tekee ihon veltoksi ja se on täynnä kuivaa ryppyä. Tämä kerros saadaan erittäin tehokkaasti poistettua Dermatude-kasvohoidolla, joka kirkastaa ihon värin, silottaa kuivuusrypyt ja ihon joustavuus lisääntyy. 
Vaikka Dermatude-kasvohoito poistaa tuon kuolleen solukon kerroksen, se alkaa heti hoidon jälkeen tulemaan uudestaan. Siksi tarvitaan kotihoito, joka lisää elävien solujen ikää sekä joustavuutta ja siihen auttaa Super Serum.  Kuolleen solukon kovettumista ja harmaantumista estää Reparative Moisture Emulsion, jolloin ihon väri pysyy heleänä ja kuollut solukerros ei ehdi rypistyä. 
Dermatude-kasvohoitoa tehdään neljän kerran sarjahoitona 1-3 viikon välein ja tämä rytmi on tehokkain pitämään kuolleen solukon eli keratiinin kurissa. Jos hoitoväli pitenee, keratiinikerros ehtii paksuuntua niin, että se hidastaa kasvohoidossa käytettävien vaikutusaineiden imeytymistä. On siis erittäin tärkeää hoitotuloksen kannalta ettei hoitovälit ole liian pitkät.
Yleensä vakioasiakkaat käyvät säännöllisesti kasvohoidossa 4-8 viikon välein ja tämä rytmi pitää keratiinikerroksen kurissa ja kuivuudesta johtuvia ryppyjä ei ehdi syntymään. Säännöllinen kasvohoito pitää ihon värin heleänä ja estää ihon veltostumista ja rypistymistä. 



Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti