lauantai 15. elokuuta 2020

Fire & Ice tuplakasvohoito

Näin kesän loppupuolella iS Clinicalin Fire & Ice tuplakasvohoito (170€) tekee todella hyvää iholle. Uv-säteily tuottaa ihoon kuollutta solukkoa, joka näkyy ja tuntuu harmaana hilseilykalvona koko kasvoilla.

iS Clinicalin Fire & Ice kasvohoito on kevyt, kasvipohjainen kuorinta ilman toipumisaikaa


Lämmin ja viileä

Tämä hoidon nimi tuli & jää -kasvohoito on minusta vähän turhan dramaattinen nimi. Kuitenkin Fire & Ice kasvohoito on todella tunnettu Amerikassa ja varsinkin Kaliforniassa, joten nimi on siellä tuttu monille. iS Clinicalin tehdas ja pääkonttori on Kaliforniassa niin kuin Dermalogicankin. Nämä kaksi kilpailevaa ammattikosmetiikkasarjaa sijaitsevat kuulemma ihan lähekkäin. Mehän kävimme Marin kanssa viitisen vuotta sitten Los Angelesin kongressin yhteydessä Dermalogican pääkonttorissa ja koulutustiloissa, mutta emme ainakaan silloin huomanneet iS Clinicalin tehdasta.
Fire & Ice hoito aloitetaan todella tehokkaalla hedelmähappokuorinnalla ja se on hoidon fire-vaihe. Tämä hedelmähappokuorinta sulattaa hyvin syvältä kuollutta solukkoa pois ja myös ihon joustavuuteen vaikuttavat ihokerrokset puhdistuvat keratiinisoluista eli kuolleista soluista. Joten hoito vaikuttaa tehokkaasti ihon joustavuuteen ja parantaa kollageenisynteesin toimintaa.
Tämä hedelmähappokuorinta kihelmöi ja pistelee iholla, mutta ei erityisemmin kuumota. Kuorinnan annetaan vaikuttaa 6-12 minuuttia ihotyypistä riippuen. Kuorivan vaiheen jälkeen tehdään kasvohieronta ja imeytetään ihoon runsaasti kosteuttavia vaikutusaineita. Kasvohieronta on mielestäni olennainen osa hyvää kasvohoitoa, koska sen aineenvaihduntaa ja verenkiertoa elvyttävä vaikutus on suuri. Hieronta myös rentouttaa ja tuottaa mielihyvää, mikä on tärkeä osa kasvohoitoa.
Lopuksi iholle levitetään naamio, joka on hyvin viilentävä sekä raikastava ja se on siis tämä ice-vaihe hoidon lopussa. Tämä naamio sisältää  kosteuttavia vaikutusaineita esimerkiksi hyaluronihappoa ja aloe veraa. Naamiossa on myös menthol-uutetta, joka viilentää ja raikastaa ihon.
Hoidon päätteeksi laitetaan kosteusvoiteet tai kevyt meikki, jos asiakkaalla on vielä muita menoja. Iho ei mitenkään punoita tai ole kirjava hoidon jälkeen ja siitä voi suoraan lähteä vaikka töihin.

Fire & Ice kasvohoito korjaa auringon tuhoja kasvoilta

Kesän aikana ihon pintaan tulee helposti kova keratiinisolukerros, johon sekoittuu hikoilu ja ihotali. Tämä paksu kerros estää kotihoitoaineiden imeytymistä ja iho näyttää kirjavalta ja hilseilevältä. Millään kotikuorinnalla ei pystytä kuorimaan näin vahvaa keratiinikerrosta kokonaan pois, vaan siihen tarvitaan kasvohoito. 
Tämä Fire & Ice kasvohoito kirkastaa ja tasoittaa ihon väriä ja myös pigmenttiläiskät vaalenevat. Iho silottuu ja napakoituu, kun kollageenisäikeiden toiminta paranee. Mustapäät ja tukkeutumat vähenevät ja hoito tasoittaa myös vanhojakin acnearpia ja muuta ihon epätasaisuutta. Epäpuhtaalle, helposti rasvoittuvalle iholle Fire & Ice kasvohoito on yksi tehokkaimmista vaihtoehdoista. 
Tämä kasvohoito sopii kaikille ihotyypeille paitsi ei ruusufinniä sairastaville. Mitään hedelmähappoja ei saa käyttää ruusufinniin, vaikka ihottuma olisikin oireeton. Kuivalle ja ohuelle yli viisikymppiselle iholle Fire & Ice kasvohoito on erinomaisen tehokas ”ryppyhoito”. 
Tätä hoitoa voi tehdä yksittäin (92€), tai tuplahoitona ja teimme viime syksynä paljon myös pitempiä hoitosarjoja eli noin 4-6 kertaa peräkkäin. Tämä tuplahoito on todella tehokas varsinkin rypistyneelle tai veltostuneelle iholle. Acnearpien ja paksun epäpuhtaan ihon hoidossa tämä on meidän tehokkain kasvohoito. Tuplahoidossa tehdään kaksi kasvohoitoa noin 1-2 viikon välein ja maksimissaan väliä voi olla kolme viikkoa, mutta sitä pitempi hoitoväli heikentää hoidon tehoa olennaisesti. 
Hoitokerrat ovat muuten samanlaiset paitsi kuorinta vaikuttaa hiukan pitempään kakkoshoidossa. Todella tärkeää on myös käyttää kotihoidossa tuotteita, jotka tukevat tämän kasvohoidon vaikutuksia. Esimerkiksi iS Clinicalin GENEXC (128€) seerumi ja REPARATIVE MOISTURE EMULSION (109€) on erinomaisen tehokas hoitoyhdistelmä kotikäyttöön. Tämä GeneXC seerumi korjaa myös uv-säteilyn aiheuttamaa ihon vanhenemista, joten se kannattaa valita kotihoitoonkin.Ostamalla meiltä hoitolasta tai verkkokaupasta vaikutatte suoraan pienen kotimaisen yrityksen selviämiseen tästä poikkeustilanteesta. Tekemällä ostoksesi meillä säästät itse selvää rahaa! Siirry tästä verkkokauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti